V. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

V. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Esemény ideje: 
2021. október 2. szombat 08:002021. október 31. vasárnap 09:30
Oszd meg másokkal!

V. Diablo Kupa "Ördögi Foci" Dunaújváros, DLSZ Aréna – 2021. október 2. szombat

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség ötödik alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. Az V. Diablo Kupa október 2-án, szombaton a DLSZ Arénában kerül megrendezésre - névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A Dibalo Pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek és utána természetesen friss ropogós pizzával vigyék be a szükséges kalóriát a sportolók!

Ennek tudatában október 2-án, pályára hívunk 8 amatőr kispályás csapatot, hogy 2 négyes csoportba sorsoljuk őket. Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők, de vajon kik lesznek a legördögiebbek a Diablo Kupán? A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség pedig a dobogós csapatoknak focilabdát és szebbnél szebb kupákat, különdíjakat adnak át a nap végén!

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Figyelem: A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára (azon játékosok, aki rendelkezik I. vagy II. osztályos igazolással az nem szerepelhet a kupán)!

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2021. október 2. szombat 08:00 - 15:30
 • Helyszín: DLSZ Aréna - Dunaújváros
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Névadó támogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Támogató: V2 Motorock Cukrászda, Decathlon Sportáruház Dunaújváros 
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: III. és IV. osztályos labdarúgó csapatok részére (Maximum 8 csapat).
 • Jelentkezési díj: 16.000 Ft / csapat
 • Minden csapat: Diablo családi pizza
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

 • Időpont: 2021. szeptember 20. hétfő 15:50 óra
 • Helyszín: Legendás Falatozó – 2400 Dunaújváros, Gyárkapu út 1.

Diablo kupa díjazása

 • 1. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 2. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 3. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda utalvány
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda utalvány
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda utalvány
 • DMJV70 & DLSZ50+ díj: díszserleg, díszoklevél, DMJV70 emlékkönyv, V2 Motorock Cukrászda utalvány
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda utalvány
 • Ajándék: minden nevezett csapat egy családi pizzát kap
DIABLO KUPA BAJNOK CSAPATAI
2017 KAN - ÁSZOK FC
2018 NAPOSPARTY
2019 BOCA JUNIORS
2020 FALÁBÚAK

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

V. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2021.
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. JÓ AZ X IGEN IGEN
 2. EGY LÁDA SÖR IGEN IGEN
 3. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 4. RAKÉTA IGEN IGEN
 5. CENTER SPORT IGEN IGEN
 6. JÓBARÁTOK IGEN IGEN
 7. DESE IGEN IGEN
 8. REFEREE TEAM IGEN IGEN

Ábrahámovics Gábor a Diablo Pizzéria tulajdonosa: Nagy örömünkre, idén is sikerül megrendezni immár az ötödik Diablo kupát. Örülünk, hogy egy nemes, hasznos kezdeményezést támogathatunk. Az pedig hogy ez a sportesemény rólunk van elnevezve, külön öröm számunkra! Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a DLSZ között. Számos rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, amikre büszkén tekintünk vissza és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett eddig is! Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli a labdarúgásban illetve a sport világának bármely részében. Ez által értékes, egészséges és hasznos embereket adhatunk a társadalmunk számára. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata! Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a tavalyi bajnoknak megvédenie a címét és ki, kik lesznek a pálya ördögei az 5. Diablo kupán?! Hajrá Magyarok! Hajrá Mi!

V. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2021
A CSOPORT B CSOPORT
1.  REFEREE TEAM 1.  JÓ AZ X
2.  DESE 2.  EGY LÁDA SÖR
3.  JÓBARÁTOK 3.  SZÖGLET FC
4.  CENTER SPORT 4.  RAKÉTA

2021. október 2-án, immár ötödik alkalommal szervezzük meg a Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Tornát. A kupa fő célja, hogy sportolási lehetőséget biztosítsunk az amatőr labdarúgók számára. Ez alkalommal is 8 csapat jelentkezését fogadtuk el, akiket kettő, 4-4 fős csoportba sorsoltunk. Támogatóinknak köszönhetően ismét nagyszerű díjak kerülnek majd kiosztásra, illetve minden csapat egy ízletes családi pizzát fogyaszthat el a  Diablo Pizzéria jóvoltából. Várunk mindenkit sok szeretettel reggel 8 órától a DLSZ Arénában.Gyertek és szurkoljunk együtt a csapatoknak! 
Dénes Nikolett a Diablo kupa főszervezője

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08:00 REFEREE TEAM  4 - 0  DESE
08:25 JÓBARÁTOK  5 - 0  CENTER SPORT
08:50 JÓ AZ X  0 - 3  EGY LÁDA SÖR
09:15 SZÖGLET FC  2 - 2  RAKÉTA
09:40 REFEREE TEAM  0 - 4  JÓBARÁTOK
10:05 DESE  0 - 0  CENTER SPORT
10:30 JÓ AZ X  2 - 2  SZÖGLET FC
10:55 EGY LÁDA SÖR  1 - 2  RAKÉTA
11:20 REFEREE TEAM  1 - 2  CENTER SPORT
11:45 DESE  1 - 5  JÓBARÁTOK
12:10 JÓ AZ X  0 - 3  RAKÉTA
12:35 EGY LÁDA SÖR  1 - 3  SZÖGLET FC
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  JÓBARÁTOK 3 3 0 0 14 - 1 9
2.  CENTER SPORT 3 1 1 1 2 - 6 4
3.  REFEREE TEAM 3 1 0 2 5 - 6 3
4.  DESE 3 0 1 2 1 - 9 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  RAKÉTA 3 2 1 0 7 - 3 7
2.  SZÖGLET FC 3 1 2 0 7 - 5 5
3.  EGY LÁDA SÖR 3 1 0 2 5 - 5 3
4.  JÓ AZ X 3 0 1 2 2 - 8 1
V. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2021
7. HELYÉRT
13:00 DESE  2 - 0  JÓ AZ X
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
13:25 JÓBARÁTOK  8 - 0  SZÖGLET FC
13:50 CENTER SPORT  1 - 2  RAKÉTA
5. HELYÉRT
14:15 REFEREE TEAM  1 - 2  EGY LÁDA SÖR
BRONZ MÉRKŐZÉS
14:40 SZÖGLET FC  2 - 1  CENTER SPORT 
ARANY MÉRKŐZÉS
15:05 JÓBARÁTOK  6 - 0  RAKÉTA
15.30 EREDMÉNYHIRDETÉS

V. Diablo Kupa Szikrázó napsütés fogadta a Lorántffy iskola DLSZ arénájában az V. Diablo Kupa résztvevőit. A kispályás labdarúgó torna nyolc csapata stílusosan reggel 8 órakor kezdte meg a küzdelmeket. Az izgalmas nagyszerű mérkőzéseket, valamint 43 remek gólt hozó csoport találkozókat követően kialakult a kvartettek sorrendje és 13 órakor jöhettek a helyosztók. A hetedik helyet a DESE, míg az ötödik pozíciót az „Egy láda sör” alakulata gyűjtötte be. Az elődöntő párosítása egy magabiztos győzelmet (Jóbarátok-Szöglet FC 8:0) és egy nagyon szoros (Rakéta-Center Sport 2:1) eredményt hozott. Elérkeztünk a bronz csatáig, ahol a Szöglet FC örülhetett a 2:1 arányú győzelemnek, míg az egész nap kiemelkedően teljesítő „Jóbarátok” a „Rakéta” alakulatát is két vállra fektette, így ők emelhették magasra a Diablo-serleget ezen a napon. A különdíjasok között köszönthettük a 67 éves (Referee Team) Futó Jánost, akinek a teljesítményéhez ezúton is gratulálunk! Természetesen a legjobb Kapusnak: Juhász Máté (Szöglet FC), a legjobb játékosnak Kis Csaba (Jóbarátok), a gólkirálynak: Biró Dániel (Jóbarátok) és a Miklós István (A nap pillanata) díjasnak: Söregi Gergő (Rakéta) szintén jár az elismerés csakúgy, mint valamennyi résztvevőnek. Találkozunk jövőre a VI. Diablo Kupán!

Kis Csaba a Jóbarátok csapatvezetője (I. hely): Remek időjárásnak és nagyszerű szervezésnek örvendett az V. Diablo Kupa, köszönjük a DLSZ-nek a lebonyolítást. Mint mindig, most is az első helyért szálltunk harcba és szerencsére sikeresen zártuk a tornát. A csoportmérkőzéseket követően az egyeneskieséses szakaszban igen pörgős mérkőzéseken sikerült győztesként lezárnunk a mérkőzést, majd a Rakéta FC ellen az elég nehézkes első 10-15 perc után, sikerült felül kerekednünk ellenfelünk felett, így megszerezve az I. helyezést. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük legközelebb is találkozunk!

Futó János, Rakéta FC (II. hely): Nehézkesen indult számunkra ez a kupa, amely csapatunk életében az első ilyen jellegű sorozatmegméretettés volt. Előző nap tudatosult bennünk, hogy csak egy cserénk lesz, sokan nem értek rá a csapattársaink közül építkezés és egyéb elfoglaltság miatt. Nehéz volt felkelni, elindulni és bemelegíteni is az első meccs előtt. Sallai Sanyi kapusunk fél kilenckor hívott nagyon álmoskás hangon, hogy mikor kezdünk:)  Szóval nem a legideálisabban alakultak a dolgok. Viszont amint megszólalt az első sípszó, tudtuk, hogy jó, hogy itt vagyunk!! Nagyszerű futball élmény volt számunkra ez a kupa, ami nem mellesleg eredményességgel is párosult. Az a jó az ilyen jellegű tornákon, hogy ilyenkor - szemben egy bajnoki mérkőzéssel- nem szállingózik mindenki egyből haza, hanem lehetőség van a szünetekben beszélgetni a fociról, jobban megismerni egymást mint ember, szóval közösségépítő erővel bír, ami talán az egyik legfontosabb dolog a mai telefon nyomogatós világban. Személy szerint én a sok sérülésem miatt pár évre kiestem ebből a kispályás foci világból, ezért nekem azt adta ez a kupa leginkább, hogy találkozhattam és beszélgethettem sok régi harcostárssal a múltból. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy egy nagy köszönet nyilvánítással tartozunk minden DLSZ munkatársnak, büfésnek, orvosnak, fotósnak, játékvezetőnek, akik a szabadidejüket feláldozva megszervezték és munkájukkal segítették ennek a kupának a lebonyolítását! Nagyon tetszett a Sporik csapata, hogy ennyi idősen is ennyire szeretik ezt a sportot. Tetszett a Szöglet csapatában rejlő nagyon erős belső kohéziós erő és hogy így megtudják élni a sikert. Tetszett a Jóbarátok tiszta, sokmozgásos, sokpasszos játéka, Ők messze felfelé lógtak ki ebből a mezőnyből. Kívánom nekik, hogy a B, de inkább az A osztályban is állják meg a helyüket és sokáig maradjanak így együtt mint csapat! Büszke vagyok az én csapatomra is, mert a lehetőségekhez mérten kimaxoltuk ezt a kupát és jobban összekovácsolódtunk. Söregi Gergő csapattársunk megkapta a Miklós István díjat a nap pillanata miatt, mert egy hatalmas gólt ragasztott be a ficakba. A legjobb helyre került ez a díj, biztos vagyok benne, hogy sokat számít ez Gergőnek! Szóvalt ismét nyert a foci! Még egyszer köszönet mindenkinek a tegnapi napért és sok-sok jó kupát kívánok még a jövőben

László Richárd a Szöglet FC csapatvezetője (III. hely): Történelem! Csapatunk az eddigi legjobb eredményét érte el. 2019 óta működő klubunk első érmes helyezése. Csapaton belül bíztunk benne, hogy sikeresek leszünk az ”Ördög kupán” ugyanis a a bajnokságba eddig 4 meccs után 100%-os csapatunk. Sajnos kapusaink munka és egyéb elfoglaltság miatt nem tudtak részt venni, ezért a Dr Ink Teamből Juhász Máté védett. Nem rossz teljesítménnyel, Máté lett a kupa legjobb kapusa. A kupa egészével elégedett vagyunk, a későbbi ezüst érmes Rakéták csapata mögött végeztünk a 2. helyen a csoportban 5 ponttal. Majd a Jóbarát ellen esélyünk sem volt. Végül a bronz mérkőzésen 2:1-es arányban diadalmaskodtunk. Köszönjük a pizzát a Diablonak Hajrá Szöglet

Kis Csaba a torna legjobb játékosa (Jóbarátok): Köszönöm szépen mindenek előtt a csapattársaimnak, hogy lehetővé tették számomra, hogy részt vehessünk ezen a tornán. Az már csak egy plusz számomra - amellett, hogy nagy megtiszteltetés - , hogy kiérdemeltem ezt a díjat. Én személy szerint úgy érzem, hogy akár más játékos(ok) is kiérdemelték volna ezt a különdíjat, de nagyon boldog vagyok és büszke rá, hogy én kaptam. Köszönöm a szervezést és ezt a remek napot!

Futó János a DMJV70 & DLSZ50 díj tulajdonosa (Referre Team): Először is köszönjük a meghivást! Nagy kedvvel vártuk a mérkőzéseket és nagyon jól éreztük magunkat a délelőtt folyamán. A szervezés lebonyolitása -mint mindig- kiváló volt. A díjat ezúton is nagyon szépen köszönöm, megható volt SPORT Nagybetűkkel Köszönöm!

Söregi Gergő Miklós István díj tulajdonosa (Rakéta FC): Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a sok emlékezetes momentum közül az én gólom nyerte el a Nap pillanata díját a tornán! Előzetesen zrikáltak is a csapat társak, hogy nem találok kaput, hát azt a lövést sikerült rendesen eltalálnom. Köszönöm a rendezőknek, hogy az én gólomat találták a legszebbnek. A szervezés pedig szuper volt! 

Bíró Dániel a torna gólkirálya (Jóbarátok): Első sorba szeretném megköszönni a szervezőknek a zökkenő mentes lebonyolitást. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a napon. Örülünk hogy sikerült megnyerni ezt a tornát, és külön dìjakat is kapni. Hogy én lettem a gólkirály ezt részben a csapatomnak köszönhetem, nélkülük nem ment volna, reméljük hogy a jövőben szerepelhetünk még ilyen tornán. Köszönjük DLSZ! Hajrá Foci!

Juhász Máté a torna legjobb kapusa (Szöglet FC): Szeretném megköszönni a Szöglet FC csapatának, hogy ha csak amolyan beugrósként is, de részt vehettem az V.Diablo kupán. Már a csoportmeccseken érezni lehetett, hogy ismét egy jó hangulatú, de harcias,küzdős kupa elé nézünk. Csoportunkat az előkelő második helyen zártuk, így küzdhettünk a döntőbe jutásért, ahol a Jóbarátok  FC csapata esélyt sem adva lépett túl rajtunk is sajnos! Utólag is Gratulálok a srácoknak a győzelemhez. Azt gondolom, a bronzmeccs minden várakozásnak eleget adott és egy hajtós,pörgős meccset játszottunk. Szerencsére 2-1re meg tudtuk nyerni ezt a már már “kiki” meccset, aminek nagyon örültem. Az pedig, hogy a torna legjobb kapusa különdíjat el tudtam hódítani, minden elképzelésemet felül múlta! Fantasztikus érzés volt! :) Köszönjük a megszokott hibátlan szervezést és bízom benne, hogy sok hasonló kupán találkozunk még! :) Hajrá Foci 

V. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  JÓBARÁTOK 
2. HELY  RAKÉTA FC 
3. HELY  SZÖGLET FC 
V. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  KIS CSABA (JÓBARÁTOK)
KAPUS  JUHÁSZ MÁTÉ (SZÖGLET FC)
GÓLKIRÁLY  BIRÓ DÁNIEL (JÓBARÁTOK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  SÖREGI GERGŐ (RAKÉTA FC)
DMJV70 & DLSZ50 DÍJ  FUTÓ JÁNOS (REFEREE TEAM)