Eppel Márton DPASE

Újabb erősítés az NBI-es labdarúgó csapatunknál!

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros PASE: Eppel Márton is aláírt

Másfél éves szerződést kötött a csatárként és védőként is bevethető Eppel Mártonnal a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Az 1991.november 20—án, Budapesten született a 190 centiméter magas, jobb lábas, csatárként és belső védőként is bevethető Eppel Márton a Dunaújváros PASE csapatának új játékosa. A fiatalember 2009. április 26-án lépett először az NB I-ben pályára kezdőként az MTK – Nyíregyháza összecsapáson. Három nappal ezt követően az Újpest ellen gólpasszt jegyzett. Abban a szezonban még négyszer lépett pályára. Még ebben az évben próbajátékon vett részt az angol Oldham Athleticnél, majd 2010 decemberében egy évre kölcsönbe is került az egyesülethez. A 2010-2011-es szezonban – az MTK NB I-es kiesését követően – többnyire az első csapatban kapott szerepet, így az NB II-ben 11 alkalommal lépett pályára, mely meccseken 5 gólt szerzett.

2011-ben újabb idegenlégiósság következett, mégpedig a holland NEC Nijmegen csapatánál, ahol egy évig szerepelt. Bemutatkozott a holland bajnokságban és kupában is. A Twente ellen szerezte meg első gólját. Ősszel hazatért, és 2012 januárjában két és fél évre Paksra igazolt. Új klubja ekkor már nem csatárként, hanem belső védőként számított rá. Tagja volt az U21-es válogatottnak. 2015. február 4-én bontott közös megegyezést követően szerződést a paksiakkal, ekkor kereste meg őt a Dunaújváros vezetősége. Dobos Barna kérésére azonnal csatlakozott a Törökországban edzőtáborozó csapathoz, majd a szerződésének elkészülte után most már biztossá vált, hogy a DPASE játékosává vált. Csapatunkkal 1,5 éves szerződést kötött, derült ki az NB I-es bajnokság tizennegyedik helyén álló dunaújvárosi alakulat közleményéből.