Rafe Wolfe Dunaújváros PASE

Újabb erősítés: Jamaicai válogatott védő érkezett

Oszd meg másokkal!

Dunaújvárosban folytatja pályafutását a nyolcszoros jamaikai válogatott Rafe Wolfe, aki a Győr csapatától érkezik a Dunaújváros PASE együtteséhez.

Komoly erősítést hajtott végre a hátvédsorban a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely megegyezett a bajnoki ezüstérmes Győri ETO FC-vel abban, hogy együttesünkben folytatja a játékot Rafe Wolfe, a zöld-fehérek 29 éves jamaikai hátvédje. A hazája válogatott szerelését nyolc alkalommal magára öltő játékos jobb oldali és belső védőként is bevethető, s mint azt a Dunaújváros PASE vezetésétől megtudtuk, másfél éves szerződést írt alá csapatunkkal.

Rafe Wolfe

(Rafe Wolfe szerződés aláírása) 

Rafe Wolfe a jamaikai Portmore United csapatából érkezett Európába még a 2007-2008-as idényben, s 26 találkozót játszott a belga White Star együttesében. 2008-tól 2010-ig a Ferencváros alkalmazásában állt, majd két évet az MTK csapatánál húzott le: a zöld-fehéreknél 40, míg a kék-fehéreknél 54 mérkőzésen jutott szóhoz. 2013-ban szerződött a Győr csapatához, mellyel bajnoki ezüstéremig jutott, s remélhetőleg Dunaújvárosban is jó teljesítménnyel tudja hozzásegíteni klubunkat ahhoz, hogy elérje kitűzött céljait.

Sok siker kívánunk!