Szuperkupa DLSZ

Szuperkupa 2022

Esemény ideje: 
2022. augusztus 29. hétfő 19:30
Oszd meg másokkal!

Sok szeretettel meghívunk minden labdarúgást kedvelő sportszeretőt a kilencedik alkalommal kiírt dunaújvárosi Szuperkupa mérkőzésre, mely 2022. augusztus 29-én hétfőn 19:30-kor kerül megrendezésre a DLSZ Arénában. Idén is két nagyszerű csapat között dől el a kupa sorsa. A 2021/2022-es Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság bajnoka, a Karmacsi Autó csapata mérkőzik meg a XX. Dunaújváros Kupa győztes gárdájával a Jóbarátokkal. Vajon idén ki nyeri a Szuperkupát, és kinek a neve kerül fel a vándorserlegre?

Eddigi Szuperkupa győztes csapatok:

  • 2014. Dunaferr Vasas
  • 2015. Dunaferr Vasas
  • 2016. Karmacsi Autó
  • 2017. Karmacsi Autó
  • 2018. Karmacsi Autó
  • 2019. Karmacsi Autó
  • 2020. SZP Asztalos SE
  • 2021. Karmacsi Autó
  • 2022. ?

A sportrendezvény szervezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Főtámogató: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata
Támogatója: Corso Étterem Dunaújváros

Corso Étterm Dunaújváros

Éliás Zsolt, a Karmacsi Autó csapatvezetője: Idén is úgy vágunk neki az idénynek,hogy minden trófeát szeretnénk begyűjteni.Ebben az évben is hamar megszerezhetjük az elsőt.Természetesen tiszteljük ellenfelünket,tudjuk hogy egy fiatal,jó csapattal találkozunk.Nem lesz egyszerű mérkőzés,de a Szuperkupát nem adják könnyen.Remélhetőleg sok néző előtt kezdődhet az új kispályás idény!

Kis Csaba a Jóbarátok csapatvezetője: Ez egy nagyon jó erőfelmérő meccs lesz a csapatnak a szezon kezdete előtt. Úgy gondolom egy magasabban jegyzett bajnokság nyertese ellen játszani mindenképp nagyon jó szezonindítás és most fog igazán tükröződni, hogy mire is vagyunk képesek.z Sajnos lesz néhány hiányzó játékosunk, de mindenképp győzni megyünk, más hozzáállással nem is érdemes elmenni egy Szuperkupa döntőre, vagy akármilyen más meccsre. Reméljük egy jó iramú, sportszerű ütközet lesz. Sok sikert kívánunk a Karmacsi Autó csapatának!

Mészáros István, a DLSZ Versenybizottság elnöke: Nemrég tartottuk az ünnepélyes évadzáró, díjátadó ünnepségünket, és már itt állunk az új idény kapujában. Hosszú évek óta hagyomány, hogy az új bajnoki szezonunkat egy kiemelkedő eseménnyel, a Szuperkupával nyitjuk. Jelentős presztízzsel jár, hogy ki emelheti magasra a kupát, így egy izgalmas döntőt várok annak ellenére, hogy a tavasszal még két osztály választotta el a csapatokat. A sorsolás szeszélye folytán a vesztes csapat azzal vigasztalódhat, hogy egy hét múlva a bajnokságban azonnal lehetősége fog nyílni revansot venni.

IX. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2022
2022. AUGUSZTUS 29. HÉTFŐ 19:30 ÓRA DLSZ ARÉNA

KARMACSI AUTÓ 

3 - 1

 JÓBARÁTOK

7' ÖNGÓL, 11' SZILI ZOLTÁN, 38' SZALÁNCZI GERGŐ  GÓLSZERZŐK  33' CISLO BENCE

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Corso Étteremnek és az Mprint Dekoráció Stúdiónak köszönjük a támogatást!

A Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság őszi bajnokát, a Karmacsi Autót és a Dunaújváros Kupa győztes csapatát, a Jóbarátokat állították rivaldafénybe a szervezők 2022.08.29-én. Ezt a napot várta a kispályás labdarúgók többsége, hiszen a Szuperkupával megindul a 2022/2023-as bajnoki év is. Az eseményre ellátogatók szemtanúi lehettek a két csapat küzdelmének, mely rengeteg izgalmat tartogatott. Az első félidőben a fiatal játékosokból álló Jóbarátok csapatának tagjai lelkesedésükkel felvették a harcot tapasztaltabb ellenfelükkel, viszont a Karmacsi Autó kapusával, Hodula Krisztiánnal szemben helyzeteiket nem tudták érvényesíteni, így 2-0-al zártak. A második félidőben egy jól helyezett labdának köszönhetően, felpörgetve játékukat nagy nyomást helyeztek riválisukra, viszont Szaláncz Gergő a nyomás hatására egy szép támadásból góllal biztosította be csapata számára a győzelmet, így a Karmacsi Autó emelhette magasba a Szuperkupa serlegét! Természetesen a Vándorserleg sem maradhatott el, melyet a két játékvezető - akik végig kézben tartották a parázsmérkőzést - Nagy László és Futó János adott át.

Szuperkupa 202

A mérkőzés legjobbjának a DLSZ vezetősége és a mérkőzés játékvezetői Hodula Krisztiánt, a Karmacsi Autó játékosát választották! Gratulálunk a csapatoknak és a játékvezetőknek!

Éliás Zsolt a Karmacsi Autó csapat csapatvezetője: Nagyszámú közönség előtt tudtuk játszani a Szuperkupát, ami örömteli. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, ami be is bizonyosodott. Ellenfelünk jól játszott, apró dolgok döntötték el a Szuperkupa sorsát. Talán mondhatom, hogy a rutin és a tapasztalat győzött a fiatalos hév ellen egy sportszerű meccsen. Nagyszerű találkozó volt, jó propagandája a kispályás focinak. Gratulálok a csapatomnak és természetesen ellenfelüknek is! Hamarosan újra találkozunk!

Kiss Csaba a Jóbarátok csapatvezetője: Nagyon vártuk már a Szuperkupa napját. Az egész csapat motiváltan és nagy lelkesedéssel vetette bele magát a mérkőzésbe. A találkozó elején már érződött, hogy a Karmacsi, mint ötszörös győztese a kupasorozatnak szerette volna irányítani a játékot. A meccs első szakaszában ez sikerült is nekik, ám miután felvettük a ritmust, sajnos egy megpattanó lövés következtében megszerezték a vezetés, melyet nem sokra rá követte a második találatuk. Ekkor már kellő hőfokon égett a mi csapatunk is, úgy gondolom játékban abszolút felvettük a kesztyűt, ahogy helyzetek terén is, amit ellenfelünknek sikerült nagyobb arányban kihasználnia. Miután egy gyors ellentámadás következtében visszajöttünk a mérkőzésbe, a másik gárda nem adta könnyen magát, így megszerezte a harmadik gólt, amivel beállították a végeredményt. Csapatom még ezek után is lelkesen hajtott, küzdött a végsőkig, kis szerencsével még szebbé is tudtuk volna alakítani a végeredményt, de ez sajnos nem sikerült. Ha nem is a végeredmény, de a mutatott játék alapján elégedettek lehetünk ezzel a teljesítménnyel. Egy kiváló meccs volt. Bizakodva és felkészülten várjuk a szezont. Köszönjük a sok szurkolónak, hogy kilátogattak és buzdították a csapatokat!

Hodula Krisztián a Szuperkupa legjobb játékosa: Köszönöm szépen a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetőinek és a kupa szervezőinek, hogy engem láttak a mérkőzés legjobbjáknak! Számomra ez hatalmas elismerés. Nagyon színvonalas mérkőzés volt, két kiváló csapat játszott. Köszönöm a csapatomnak a nagyszerű játékot! Örülök, hogy sikerült hatodszor is megnyerni a Szuperkupát. Gratulálok csapatomnak és természetesen az ellenfeleknek is! További sikereket kívánok mindenkinek!

Petrás Gábor a DLSZ Főtitkára: Rendkívül magas színvonalú, de sportszerű mérkőzést vívtak egymással a csapatok, hozzáértő, jó bíráskodás mellett, s ezért jár a köszönet minden résztvevőnek. Ez a találkozó is méltó volt a DLSZ rendezvényeihez, s külön öröm számomra, hogy ilyen sokan kilátogattak a találkozóra, ez is bizonyítja, milyen népszerű városunkban a kispályás labdarúgás.

Szalavics Eszter a DLSZ versenybizotsság tagja: Akik hétfőn este bajnoki rajtunkat választották és kilátogatottak a Szuperkupára, rendkívül izgalmas és színvonalas ütközetnek lehettek szemtanúi. Ahogy az várható volt, a mérkőzés komoly csatát hozott. Már az első félidőben nyilvánvalóvá vált, hogy a Jóbarátok gárdája győzni jött, de a címvédő Karmacsi Autó csapata sem hagyja kicsúszni a párharcot a kezeiből. A parázsmérkőzést Futó János és Nagy László nagyszerűen irányította, amihez a csapatok sportszerű, korrekt hozzáállása is segített. Gratulálok a győzelemhez a Karmacsi Autó csapatának és kitartó, energikus lendületéhez a Jóbarátoknak! Sok sikert kívánok a bajnokságban!

karmacsi Autó DLSZ

IX. SZUPEKUPA DUNAÚJVÁROS 2022
VÉGEREDMÉNY
GYŐZTES CSAPAT  KARMACSI AUTÓ
EZÜST CSAPAT  JÓBARÁTOK
A SZUPERKUPA KÜLÖNDÍJASA
LEGJOBB JÁTÉKOS  HODULA KRISZTIÁN (KARMACSI AUTÓ)

Képek: