Szombati Fociünnep Dunaújvárosban!

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros PASE - Békéscsaba

Ingyenes meccsnézés a Dunaújvárosi Stadionban, egy korsó jó sör, régi játékosok meghívása, éremátadóval koronázva – a szurkolókkal közös ünneppel búcsúzik az évadtól és az NBII-es bajnokság küzdelmeitől az élvonalba jutott DPASE alakulata szombaton este! Irány a pálya!

Nem szokványos meccsre várja régi és új híveit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Dunaújvárosi Stadionban május 31-én, szombaton délután hat órától: az estébe nyúló összecsapást valódi fociünnepnek szánja csapatunk vezérkara. Mint az a labdarúgás minden dunaújvárosi szerelmesei számára közismert, már a múlt fordulóban kiharcolta ugyanis a feljutást alakulatunk, így az évad utolsó hazai meccsét már amolyan örömjátéknak szánja a csapat – és nem titkoltan a szurkolókkal közös ünneplésre készülnek a játékosok!

Ehhez persze a Békéscsaba Előre 1912 együttesének is lesz egy-két szava, ugyanis a viharsarki alakulat még nem tett le arról, hogy pontot, pontokat raboljanak a feljutó otthonából. Dobos barna csapata ezzel együtt persze győzelemmel szeretne búcsúzni a szurkolóktól – így mindenképpen küzdelmes, kemény meccsre van kilátás a stadionban.
Ahol persze a találkozó "körítése" már a feljutásról, az ünneplésről szól. Csapatunk vezetőségének döntése értelmében minden szurkolónk ingyenesen tekintheti meg a találkozót, ráadásul a 18. életévüket betöltött drukkerek egy-egy korsó sörrel csillapíthatják szomjukat. A csapat ráadásul nemcsak a drukkereket, de régi játékosait is meginvitálta a diadalmas derbire, emellett a tervek szerint a lefújás után azonnal ünnepi esemény helyszíne lesz a stadion – a gyepen kerül sor ugyanis az éremátadás ceremóniájára is!

Aztán kezdődhet a felhőtlen ünneplés: újra NBI-es csapata lett városunknak! Jöjjenek minél többen a találkozóra, hogy együtt köszöntsük csapatunkat!

Hajrá Dunaújváros!