Dunaújváros Labdarúgó csapata DPASE 2012

Rangadóra hangol a dunaújvárosi foci csapat

Oszd meg másokkal!
Az ősz mérkőzését játssza szombaton az újvárosi labdarúgócsapat:

Dunaújváros - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjában az őszi szezon rangadóját rendezik szombaton 14 órakor Szekszárdon. A hazaiak ellenfele a Dunaújváros PASE gárdája lesz.

A Tolle UFC Szekszárd vezeti jelenleg a bajnoki tabellát, de csupán három pont az előnyük az őket követő dunaújvárosiakkal szemben. Egy esetleges idegenbeli győzelemmel tehát a táblázat élére ugorhatnának az újvárosiak. Az együttes kapusa, Milinte Árpád - aki az eddigi hét fordulóban csupán három gólt kapott - bízik a három pont megszerzésében.

Milinte Árpád Dunaújváros LabdarúgóUgyanúgy készültünk ezen a héten is, mint az előző mérkőzésekre. A szekszárdiak ellen is próbáljuk a saját önálló stílusunkat játszani. Úgy érzem, mérkőzésről mérkőzésre egységesebben játszunk. A nyári átigazolási időszak után mostanra értünk össze. Alaposan kielemeztük a Szekszárd játékát, felkészültünk belőlük. Szerintem nem a védelmen múlik majd az összecsapás sorsa. Bár a védekezés egy komplex dolog. Egy jó csapatra az jellemző, hogy a csatárok indítják meg a védőmunkát, és a védők kezdik el építeni a támadásokat.

A csapat legeredményesebb góllövője Kocsis Gábor, aki az őszi szezonban eddig hétszer talált az ellenfelek hálójába. Ezzel a teljesítménnyel a nagyatádi Nikolic Vukan-nal holtversenyben vezeti a Dráva csoport góllövő listáját.

Kocsis Gábor Duanújváros PASE
Kocsis Gábor (Fotó: Vohlmann György)
  • Ez a pályafutásom eddigi legeredményesebb szezonkezdete. Szerencsére a csapat támadó felfogásban játszik, így én is közelebb kerülhettem a kapuhoz. A gólokhoz persze kellett az is, hogy a társak jó átadásokkal kiszolgáljanak. A szekszárdiak ellen szeretnénk azt a játékot folytatni, amit az előző fordulókban produkáltunk. Külön figyelmet fordítunk majd az ellenfél két gólerős támadójára. Jó erőfelmérő lesz ez a találkozó, amelyen természetesen győzni szeretnénk. Csapatunkból ezúttal valószínű, hogy sérülés miatt hiányozni fog Köntös Dániel. Villám Balázs és Samuel Ato a héten külön edzésmunkát végeztek, de bízunk benne, hogy pályára léphetnek szombaton.

 

Forrás: www.dh-online.hu Szerző: Gróf András Fotó: Vohlmann György