Minifutball

A Minifutball vagy angol nevén Minifootball kategória, amely a Magyarországon évtizedek óta méltán népszerű 5+1 amatőr kispályás labdarúgás képviselője.

Karmacsi Autó az EMF Bajnokok Ligában

Minden várakozást felülmúlt szereplésével a városi rekordbajnok Karmacsi Autó FC GBB, a múlthéten Catezben megrendezésre került 5+1 kispályás labdarúgó Bajnokok Ligáján. A rendezvényen 72 csapat vett részt.

Minifutball Labdarúgó Európa Bajnokság

Európa trónján az Aramis SE Mad Dogs! Magyarországot három alakulat képviselte a kispályás csapatok számára első ízben kiírt Bajnokok Ligájában, vagyis az EMF Champions League-ben. A nyári Országos Minifutball Liga győztese a Szigetszentmiklós BE4PRO mellett az ezüstérmes budaörsi Aramis SE Mad-Dogs és a bronzérmes dunaújvárosi Mé-Szi Frucht KFT is nekivágott a mintegy 340 km-es és három órás útnak, hogy megmérkőzzen Európa legjobb kispályás alakulataival. 68 csapat, 27 országból érkezett a három napos viadalra, melyet Mariborban Szlovénia egyik síparadicsomjában tartottak.

MiniFutball

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és az Országos Mini-Futball Szövetség közös szervezésében rangos kispályás labdarúgó torna lesz május 10-én.

Kispályás Labdarúgó Európa Bajnokság

Ünnepi esemény helyszíne volt a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal, február 24-én, szerdán, 14 órakor, hiszen a nagypályás válogatott várva várt Európa bajnoki szereplése mellett a kispályás labdarúgó válogatottunk (5 + 1 játékrendszer) is Minifootball Európa-bajnoki résztvevő lesz (immár második alkalommal) 2016 augusztus 22-én, a Székesfehérváron megrendezésre kerülő kontinensviadalon. Az eseményre kijutó 32 csapat nyolc csoportba sorsolására gyűltek össze a sportág vezetői a királyok városában.

MiniEuro Futball 2015

Immár hivatalos szövetsége is van a mini-futballnak Magyarországon, melyben a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség is szerepet vállal!

Magyar Kispályás Labdarúgás
Thermomaster Kupa "Országos Kispályás Kiválasztó Kupa"

Székesfehérvár – Sóstói Stadion, 2015. augusztus 21. péntek

Jelenlegi hely