A mindent eldöntő mérkőzés 2012/2013.

Oszd meg másokkal!

DLSZ hírek

A ZEUS OSZTÁLY ÁLLÁSA
  CSAPAT M GY D V RG KG P
1. KARMACSI AUTÓ 20 16 2 2 93 42 50
2. FÜREDI PANZIÓ 09' 20 16 1 3 96 61 49
3. CSÖVESEK 20 15 2 3 88 31 47
2013. JÚNIUS 13. CSÜTÖRTÖK - LORÁNTFFY ISKOLA SPORTPÁLYA
CSÖVESEK
2 - 3
KARMACSI AUTÓ 

Nyilatkozatok a Zeus osztály bajnokságáról és a bajnoki cím elhÓdításáról:

Kalácska András a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke:

Nekem nagyon tetszett az idei bajnokság. Igen színvonalas meccsek voltak. Sok tétre menő mérkőzést láthattunk - ezt olyan szempontból értem, hogy minden csapat a saját találkozóit élesre vette és ez meg is hozta a minőséget. Remélem jövőre is legalább ilyen küzdelmeket fogunk látni. A rangadóról annyit, hogy mindkét csapatot, a Csöveseket és a Karmacsi Autó alakulatát is nagyon kedvelem - kiváló játékot mutatnak be immár mondhatni évről-évre. Az lenne azonban az igazi slusszpoén, ha egy frankó kis döntetlent (mondjuk 6:6-ot) játszanának a Füredi Panzió '09 pedig nyerne (mondjuk 8:2-re) és ők lennének a bajnokok - de természetesen mindhárom csapatnak sok sikert kívánok és az egész éves teljesítményükhöz gratulálok!

Szalai Norbert a Füredi Panzió 09' csapatvezetője:

Színvonalas bajnoki szezonon vagyunk túl, ami igazán kiélezett csatákat hozott. Az élcsapatok meglepő pontveszteségei miatt csak az utolsó pillanatban fog eldőlni a dobogós helyezések sorrendje. Mi a jó formában lévő Dunabiztos-Micro ellen fejezzük be a szereplésünket. Csak abban az esetben végezhetünk a tabella élén, ha azt a meccset megnyerjük (megnyerték-szerk.), a Csövesek - Karmacsi Autó rangadó pedig döntetlenre végződik. Összességében - egy kicsit hazabeszélve - azt szeretnénk, ha a rangadón közönségszórakoztató játék mellett pontosztozkodás történne.

Pulai Ferenc a Csövesek csapatvezetője:

Természetesen győzelmet várok a Karmacsi Autó elleni rangadón, ennyi év és második hely után úgy érzem, hogy megérdemelnénk. Önbizalommal tölt el bennünket, hogy a Carissa Kupán magabiztosan sikerült legyőznünk őket. A bajnokság idén nagyon kiegyensúlyozott volt és a szoros befutó is ennek köszönhető. Pontokat hullattunk mi is és a többi élcsapat is. Ettől függetlenül nagyon jó szezonon vagyunk túl, ami remélem a mi sikerünkkel zárul.

Éliás Zsolt Karmacsi Autó csapatvezetője:

Az elmúlt évek legkiegyensúlyozottabb bajnokságának zárása következik, amit az is jelez, hogy az utolsó fordulóban még 3 csapat esélyes a bajnoki címre. Ennél jobb koreográfiát ki sem lehetett volna találni. A Csövesek elleni "döntő” biztosan csemege lesz a nézőknek, akik - remélem sokan - kilátogatnak. Itt már apró dolgok fognak dönteni, ami után - ahogy az utóbbi időben általában - remélem mi fogunk örülni!