IV. Parázs Kupa Dunaújváros 2016

IV. Parázs Kupa 2016

Oszd meg másokkal!

Tökös Lecsó csapata nyerte az idei Parázs Varázs Labdarúgó Kupát!

Napsütés, családi hangulat, remek mérkőzések, szebbnél szebb cselek, gólok és védések voltak a Parázs Kupán, melyet szövetségünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezett a Parázs varázs családi rendezvény 2. napján az alsó Duna parton. A reggel 8.00 órakor kezdődő csoportmérkőzéseken a csoportelsőségért folytak mindkét csoportban a küzdelmek.  Az "A" csoportot a Tökös Lecsó csapata nyerte meg 9 ponttal, míg a B csoportban 6 ponttal a fiatalokból álló Sült Kagyló.NMRD csapata lett a győztes.

Délután már a helyosztókért játszottak a csapatok. A 7. helyért a Mákos Dandaranda és a Majonézes Burgonya mérte össze a tudását, ahol a rutinos, vagy "Mákos" csapat győzedelmeskedett. Az 5. helyért folyó küzdelmet büntetőkkel a Diós Tészta csapata szerezte meg a Bundás Kenyér csapata ellen.A Bronzmérkőzést a Mákos Leves 3 - 1 arányban nyerte meg a Sült Kagyló.NMRD csapata ellen.
A döntőben a Tökös Lecsó csapata három góllal múlta felül a Roston Sült Guppit és lett idén a Parázs Kupa bajnoka. A döntő után az első három csapatot kupával,  éremmel  és labdával ajándékoztunk meg, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt különdíjjal is jutalmaztuk és ígéretet tettünk, hogy jövőre is tovább folytatjuk a Parázs kupa hagyományàt.

Parázs Kupa Dunaújváros

Petrás Gábor a Parázs kupa főszervezője: Jó hangulatban és  verőfényes napsütésben tudtuk megrendezni a IV. Parázs Kupát az amatőr sportolók részére. A tornán 8 csapat közel 100 játékosa vett részt, hogy a családi rendezvényen sportolással töltsék szabadidejüket. Szövetségünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az eredményhirdetésen kiemelte, hogy fontosnak tartja, hogy az amatőr kispályás labdarúgásnak minél nagyobb bázisa legyen Dunaújvárosban és, hogy minél többen válasszák a sportolást szabadidejükben, hiszen a szabadidő hasznos eltöltése igen fontos a fiatalok és az idősek számára is. Ezért minden olyan családi és városi rendezvényen részt veszünk, amelyen a sportolás is szerepet és teret tud kapni. Legyen az akár egy óvodai nap, vagy éppen a mai Családi hétvége. A mai napon egyeztettünk a Halászléfőző verseny Főszervezőjével Somfai Rudolffal is, hogy a június 25.-én megrendezésre kerülő hagyományteremtő napon teret kapjon az amatőr labdarúgás is, így várhatóan kiírjuk az I. Peca Kupa versenyünket is.

Kalácska András a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke: Nagyon jó látni, hogy a fiatalok és idősebb korosztály is a sportolásra áldozza a szabadidejét és megméretteti magát egy ilyen kupán, mint a PArázs Kupa. Fontosnak tartom, hogy a szövetség és a város közötti kapcsolat jó legyen, hiszen kiegészítjük egymást. Ez látható a dunaújvárosi nagyrendezvényeken, ahol mindig megtalálhatóak a sportolási lehetőségek is. A héten ez már a második rendezvényünk volt, hiszen csütörtökön a Római Városrészi Óvodai NApon szerveztünk Ovi Foci kupát a kisgyerekeknek, mely nagy sikert aratott a gyerekek körében. Természetesen  a mai kupa is elérte célját, hiszen közel 100 sportoló vett részt rajta, ahol a legjobbakat díjakkal, labdákkal érmekkel jutalmaztuk. Folytatás pedig hamarosan! 

Morócz Erika a Parázs Varázs főszervezője és a Turinform irodavezetője: A kispályás foci kupa évről évre színesíti a Parázs Varázs Családi Hétvégét, melyet idén már 4. alkalommal szervezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A második napon a délelőtti órákban szerepet kapnak a sportolók is, hiszen fontos részesei a rendezvényünknek, ezért is támogatjuk a Sárkányhajó kupát, a Labdarúgó foci kupát és a Kötélhúzó versenyt is. Remélem minden résztvevő csapat, játékos jól érezte magát a versenyeken és külön gratulálok a legjobbaknak, akik díjakat, kupákat vihettek haza.

Kiss Norbert a kupa gólkirálya: Először is nagyon örülök neki, hogy Dunaújváros legnívósabb és legnagyobb rendezvényén, ahol minden korosztály megtalálja a neki való szórakozását a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség immár 4. éve a rendezvény mellé áll és megteremti a versenyszerű kikapcsolódás lehetőségét az amatőr sportolóknak! Az idei kupa is nagyon színvonalas volt, a mérkőzéseken remek megoldásokat láthattunk és a kupa végén szebbnél szebb díjazásban részesültek a legjobbak! Aki pedig kijött megnézni a kupát az jó mérkőzéseket láthatott és az időjárási igazi parázs volt! Szeretnék gratulálni minden díjazottnak és természetesen a saját csapatomnak, akikkel a 3. helyet sikerült megszereznünk, valamint sikerült megszereznem a gólkirályi címet is, amit csapatomnak szeretném megköszönni, hisz ilyen kiszolgálás mellett nem volt nehéz dolgom! Továbbá szeretném megkösszönni a szervezőknek és minden résztvevőnek, hogy ilyen remek kis tornát sikerült megint összehozni ezen a hétvégén! Jövőre ugyan itt találkozunk! A bajnokságot végeztével mindenkinek jó pihenést kívánok a nyári szünetre!

Parázs kupa  DLSZ 2016

IV. PARÁZS KUPA HELYEZÉSEK
1. HELY TÖKÖS LECSÓ
2. HELY ROSTON SÜLT GUPPI
3. HELY MÁKOS LEVES
4. HELY SÜLTKAGYLÓ.NMRD
IV. PARÁZS KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  KUTI ANDRÁS (TÖKÖS LECSÓ)
KAPUS  PAPP NORBERT (TÖKÖS LECSÓ)
GÓLKIRÁLY  KISS NORBERT (MÁKOS LEVES)

IV. Parázs Kupa

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának nagy rendezvényein belül kerül megrendezésre immáron negyedik alkalommal az amatőr kispályás labdarúgó torna a Parázs Kupa. Az országosan is kiváló elismerést kapott Parázs Varázs rendezvény 2. napján, szombaton reggel 08.00 órai kezdéssel indul a foci kupa az Alsó Duna - parton a Lemezalakító szabadidőparkjában. A IV. Parázs Kupára 8 csapat nevezését fogadjuk el, nevezési sorrendben. Nevezni csak olyan fantázia névvel lehet, amely egy étel neve vagy étellel szorosan kapcsolódó szó. Ilyen például: Húsevők csapata, Pizza Team, Sülthal csapata, Kolbászos Lecsó csapata stb.

Petrás Gábor a rendezvény főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fontos elemnek tartja, hogy a több tízezres létszámú rendezvényen belül a sport is megtalálható legyen a paletták között a Parázs Varázson, ezért nagy öröm számunkra, hogy negyedik éve már, hogy megrendezhetjük a Parázs kupát az amatőr kispályás labdarúgók számára, akik a foci kupa után az asztalokhoz mennek és bekapcsolódnak a sütés fűzés rejtelmeibe.

A legjobbak díjazása:

I. - II. - III. hely kupa + érem + oklevél

Különdíjban részesül:

  • a legjobb kapus
  • a legjobb játékos
  • gólkirály

A kupák és érmek mellé a Fészek Étterem 1 karton sört ajánl fel a IV. Parázs Kupa bajnok csapata számára.

A rendezvény főtámogatója:

  • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A rendezvény főszervezője:

  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Technikai információ:

  • 8 csapat
  • Nevezési díj: 3.500,- forint / csapat
  • 2 négyes csoport
  • Minimum 4 mérkőzés
IV. PARÁZS KUPA AMATŐR KISPÁLÁS LABDARÚGÓ TORNA
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. MAJONÉZES BURGONYA IGEN IGEN
 2. MÁKOSLEVES IGEN IGEN
 3. SÜLTKAGYLÓ.NMRD  IGEN IGEN
 4. TÖKÖS LECSÓ IGEN IGEN
 5. ROSTON SÜLT GUPPI IGEN IGEN
 6. DIÓS TÉSZTA IGEN  
 7. MÁKOS DANDARANDA IGEN  
 8. BUNDÁSKENYÉR IGEN IGEN

A rendezvény főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Főszervezője a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

IV. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2016
A CSOPORT B CSOPORT
1.  DIÓS TÉSZTA 1.  SÜLTKAGYLÓ.NMRD
2.  MÁKOS DANDARANDA 2.  MAJONÉZES BURGONYA
3.  ROSTON SÜLT GUPPI 3.  MÁKOS LEVES
4.  TÖKÖS LECSÓ 4.  BUNDÁSKENYÉR
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 DIÓS TÉSZTA 4 - 1 MÁKOS DANDARANDA
08.20 ROSTON SÜLT GUPPI 0 - 4 TÖKÖS LECSÓ
08.40 SÜLTKAGYLÓ.NMRD 2 - 1 MAJONÉZES BURGONYA
09.00 MÁKOS LEVES 2 - 2 BUNDÁSKENYÉR
09.20 DIÓS TÉSZTA 0 - 1 ROSTON SÜLT GUPPI
09.40 MÁKOS DANDARANDA 1 - 2 TÖKÖS LECSÓ
10.00 SÜLTKAGYLÓ.NMRD 0 - 3 MÁKOS LEVES
10.20 MAJONÉZES BURGONYA 0 - 1 BUNDÁSKENYÉR
10.40 DIÓS TÉSZTA 0 - 5 TÖKÖS LECSÓ
11.00 MÁKOS DANDARANDA 0 - 3 ROSTON SÜLT GUPPI
11.20 SÜLTKAGYLÓ.NMRD 2 - 1 BUNDÁSKENYÉR
11.40 MAJONÉZES BURGONYA 1 - 1 MÁKOS LEVES
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. TÖKÖS LECSÓ 3 3 0 0 11 - 1 9
2. ROSTON SÜLT GUPPI 3 2 0 1 4 - 4 6
3. DIÓS TÉSZTA 3 1 0 2 4 - 7 3
4. MÁKOS DANDARANDA 3 0 0 3 2 - 9 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1. SÜLTKAGYLÓ.NMRD 3 2 0 1 4 - 5 6
2. MÁKOS LEVES 3 1 2 0 6 - 3 5
3. BUNDÁSKENYÉR 3 1 1 1 4 - 4 4
4. MAJONÉZES BURGONYA 3 0 1 2 2 - 4 1
IV. PARÁZS KUPA DUNAÚJVÁROS 2016
7. HELYÉRT
12.00 MÁKOS DANDARANDA 2 - 1 MAJONÉZES BURGONYA
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.20 (A) TÖKÖS LECSÓ 1 - 0 MÁKOS LEVES
12.40 (B) SÜLTKAGYLÓ.NMRD 0(0)-(2)0 ROSTON SÜLT GUPPI
5. HELYÉRT
13.00 DIÓS TÉSZTA 1(6)-(5)1 BUNDÁS KENYÉR
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.20 MÁKOS LEVES 3 - 1 SÜLTKAGYLÓ.NMRD
ARANY MÉRKŐZÉS
13.40 TÖKÖS LECSÓ 3 - 0 ROSTON SÜLT GUPPI
14.00 EREDMÉNYHIRDETÉS
IV. PARÁZS KUPA HELYEZÉSEK
1. HELY TÖKÖS LECSÓ
2. HELY ROSTON SÜLT GUPPI
3. HELY MÁKOS LEVES
4. HELY SÜLTKAGYLÓ.NMRD
IV. PARÁZS KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  KUTI ANDRÁS (TÖKÖS LECSÓ)
KAPUS  PAPP NORBERT (TÖKÖS LECSÓ)
GÓLKIRÁLY  KISS NORBERT (MÁKOS LEVES)