IV. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna - DLSZ

IV. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Esemény ideje: 
2020. október 10. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

IV. Diablo Kupa "Ördögi Foci" Dunaújváros, Arany János Iskola – 2020. október 10. szombat

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség negyedik alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. A IV. Diablo Kupa október 10-én, szombaton az Arany János Iskola Sportcsarnokában kerül megrendezésre - névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A Dibalo Pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek és utána természetesen friss ropogós pizzával vigyék be a szükséges kalóriát a sportolók!

Ennek tudatában október 10-én, pályára hívunk 8 amatőr kispályás csapatot, hogy 2 négyes csoportba sorsoljuk őket. Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők, de vajon kik lesznek a legördögiebbek a Diablo Kupán? A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség pedig a dobogós csapatoknak focilabdát és szebbnél szebb kupákat, különdíjakat adnak át a nap végén!

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Figyelem: A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára (azon játékosok, aki rendelkezik I. vagy II. osztályos igazolással az nem szerepelhet a kupán)!

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2020. október 10. szombat 08:00 - 16:00
 • Helyszín: DLSZ Aréna - Dunaújváros
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Támogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: III. és IV. Osztályos Labdarúgó csapatok részére (Maximum 8 csapat).
 • Jelentkezési díj: 15.500 Ft / csapat
 • Minden csapat: Diablo családi pizza
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

 • Időpont: 2020. szeptember 23. szerda 16:15 óra
 • Helyszín: Szöglet sport Bár – 2400 Dunaújváros, Gyárkapu út 1.

Diablo kupa díjazása

 • 1. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Acerbis mérkőzés labda
 • 2. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Acerbis mérkőzés labda
 • 3. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Acerbis mérkőzés labda
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, Acerbis sportmez
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, Acerbis sportmez
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, Acerbis sportmez
 • DLSZ+: díszserleg, díszoklevél, Acerbis sportmez
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, Acerbis sportmez
 • Ajándék: minden nevezett csapat egy családi pizza

Ábrahámovicsn Gábor a Diablo Pizzéria tulajdonosa: Diablo kupa – Ördögi Foci. Nagy örömünkre, idén is sikerül megrendezni - pandémiás helyzet ellenére - immáron a negyedik alkalommal a Diablo kupát. Örülünk, hogy egy nemes, hasznos kezdeményezést támogathatunk.  Az pedig, hogy ez a sportesemény rólunk van elnevezve, külön öröm számunkra! Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a DLSZ között, számos rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, amikre büszkén tekintünk vissza és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett eddig is! Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli a labdarúgásban illetve a sport világának bármely részében.  Ez által értékes, egészséges és hasznos embereket adhatunk a társadalmunk számára. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata! Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a tavalyi bajnoknak megvédenie a címét és ki, kik lesznek a "pálya ördögei" a negyedik Diablo kupán?! Hajrá Magyarok! Hajrá Mi!

Neszvecskó Zorica a diablo kupa főszervezője: Október 10-én (szombaton), negyedik alkalommal szervezzük meg a Diablo Kupa elnezvezésű amatőr kispályás labdarúgó tornát a városi csapatok részére. A tornán 8 amatőr csapat száll versenybe  a „Ördögi Foci” címért. Szövetségünk ezúttal is szebbnél szebb serlegekkel és díjakkal fogja megjutalmazni a legjobbakat. A díjazás mellett pedig minden résztvevő csapat ajándék családi pizzát kap a Diablo Pizzéria jóvoltából! Várunk benneteket a Diablo Kupán, szurkoljunk együtt a csapatoknak!

Ignácz János a Dingép csapatvezetője: Tavaly alakult barátokból és kollégákból alakult amatőr kispályás csapat vagyunk. Tavalyi alkalommal is neveztünk először a Diablo kupára, amelyet legfőképpen azért szerettünk meg, mert egyrészt nagyon jó a hangulat, másrészt meg elég jól össze lehet csiszolni a csapatot a bajnokság ideje alatt. Reméljük az idén felállhatunk a dobogó valamelyik fokára. Sok sikert kívánok a csapatoknak! Hajrá Dingép! Köszönjük DLSZ!

DIABLO KUPA BAJNOK CSAPATAI
2017 KAN - ÁSZOK FC
2018 NAPOSPARTY
2019 BOCA JUNIORS
2020 ?

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

IV. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2020.
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. FAST FOX IGEN IGEN
 2. FC GREEN-GO IGEN IGEN
 3. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 4. FALÁBÚAK IGEN IGEN
 5. CENTER SPORT IGEN IGEN
 6. EGY UNIÓ SÖR IGEN IGEN
 7. FC FAKABÁT IGEN IGEN
 8. DINGÉP IGEN IGEN
IV. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2020
A CSOPORT B CSOPORT
1.  FALÁBÚAK 1.  SZÖGLET FC
2.  FAST FOX 2.  FC GREEN-GO
3.  CENTER SPORT 3.  FC FAKABÁT
4.  EGY UNIÓ SÖR 4.  DINGÉP
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 FALÁBÚAK  3 - 0  FAST FOX
08.25 CENTER SPORT  3  - 0  EGY UNIÓ SÖR
08.50 SZÖGLET FC  0 - 0  FC GREEN-GO
09.15 FC FAKABÁT  3 - 0  DINGÉP
09.40 FALÁBÚAK  3 - 1  CENTER SPORT
10.05 FAST FOX  2 - 4  EGY UNIÓ SÖR
10.30 SZÖGLET FC  0 - 3  FC FAKABÁT
10.55 FC GREEN-GO  3  - 0  DINGÉP
11.20 FALÁBÚAK  2 - 0  EGY UNIÓ SÖR
11.45 FAST FOX   1 - 1  CENTER SPORT
12.10 SZÖGLET FC  3 - 0  DINGÉP
12.35 FC GREEN-GO  1 - 2  FC FAKABÁT
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1. FALÁBÚAK 3 3 0 0 8 - 1 9
2. CENTER SPORT 3 1 1 1  5 - 4 4
3. EGY UNIÓ SÖR 3 1 0 2  4 - 7 3
4. FAST FOX 3 0 1 2 3 - 8 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1. FC FAKABÁT 3 3 0 0 8 - 1 9
2. FC GREEN-GO 3 1 1 1 4 - 2 4
3. SZÖGLET FC 3 1 1 1  3 - 3 4
4. DINGÉP 3 0 0 3 0 - 9 0
IV. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2020
7. HELYÉRT
13.00 FAST FOX  3 - 0 DIN GÉP
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
13.25 FALÁBÚAK  6 - 0 FC GREEN-GO
13.50 FC FAKABÁT 1 - 0 CENTER SPORT
5. HELYÉRT
14.15 EGY UNIÓ SÖR 2 - 0 SZÖGLET FC
BRONZ MÉRKŐZÉS
14.40 FC GREEN-GO 0 - 3 CENTER SPORT
ARANY MÉRKŐZÉS
15.05 FALÁBÚAK 3 - 0 FC FAKABÁT
15.30 EREDMÉNYHIRDETÉS

Napsütéses időben került megrendezésre a IV.Diablo Kupa az amatőr kispályás labdarúgó csapatok számár a DLSZ Arénában. A Szövetség és a Diablo Pizzéria közös célja, hogy minél többen vegyenek részt a III. és IV. osztályos megmérettetésen. A mai napon remek mérkőzéseket láthattunk, izgalmas, pörgős mérkőzés szemtanúi lehettek azok, akik kilátogattak az Arénába és a jó hangulat sem volt utolsó, ami uralkodott a torna ideje alatt. A csoportmérkőzések után következtek a helyosztók és a bronz, valamint az aranymérkőzés. A legjobb négy csapatban remek egyéni teljesítmények is láthatóak voltak és a helyosztók, valamint a döntő remek mérkőzéseket hoztak. A döntő után pedig a megszokott ünnepélyes díjátadás következett, ahol egyéni díjakat osztottak ki a Szövetség vezetői és a kupa támogatói. Idén Fazekas Martin csapata állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, valamint 3 különdíjjal lettek a torna legeredményesebb csapata. Köszönjük a résztvevőknek és a szurkolóknak is egyaránt, hogy együtt töltötték velünk ezt a remek napot. Még egyszer gratulálunk a csapatoknak és a különdíjasoknak is az elért sikereikhez.

Ábrahámovicsn Gábor a Diablo Pizzéria tulajdonosa: Örömmel tölt el, hogy még mindig sok embert mozgat meg és nem hagy alább a lelkesedés a Diablo Kupa iránt. Az, hogy ez immáron a 4. alkalommal sikerült, külön sokat jelent számunkra! A pandémia helyzet sem könnyítette meg a dolgunkat, de ennek ellenére is sikerült megrendezni az eseményt és még az időjárás is kegyes volt hozzánk! Örülünk, hogy egy nemes, hasznos kezdeményest támogathatunk. Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a DLSZ között. Számos rendezvényt tudhatunk a hátunk mögött, amikre büszkén tekintünk vissza és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett eddig is! Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli a labdarúgásban illetve a sport világának bármely részében. Ez által értékes, egészséges és hasznos embereket adhatunk a társadalmunk számára. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata! Gratulálunk a győztes csapatnak illetve minden kedves résztvevőnek! Kíváncsian várjuk, hogy jövőre a bajnoknak sikerül-e megvédenie a címét és ki, kik lesznek a pálya ördögei az 5.Diablo kupán?! Hajrá Magyarok! Hajrá Mi!

Fazekas Martin a bajnokcsapat csapatvezetője (Falábúak): Nagyon színvonalas tornán vagyunk túl, annak ellenére is, hogy sajnos csak 7 csapat jött el a 8 csapat helyett. A szervezésre a mai napon sem lehetett panasz, ahogyan azt már megszokhattuk a szövetségtől. Az első pár meccsen az időjárás miatt elég nehézkes volt megállni, illetve ezáltal játszani is a csúszos pályán, de szerencsére hamar kisütőtt a nap. Köszönjük szépen a DLSZ-nek a szervezést, a Diablo Pizzériának pedig a támogatást, nagyon jó torna volt! Hajrá Falábúak!

Varga Norbert a Miklós István díj tulajdonosa: Köszönjük szépen a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetségnek és a Diablo Pizzérianak a kupa szervezését. Remek hangulat volt tapasztalható és küzdős meccsek voltak a Diablo kupán. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, hiszen igazi napsűtésées idő volt. Nagyon jól éreztük magunkat a tornán, és még a harmadik hely is sikerült megszereznünk aminek nagyon örülünk, természetesen az egyéni díj is jól esett a szervezőktől, melyet az eredményhirdetésen vehettem át! Gratulálok a dobogós csapatoknak és a különdíjasoknak!

Paget Olivér a Diablo kupa legjobb játékosa (Falábúak): Köszönjük szépen a lehetőséget a szervezőknek és a tornát szponzorálóknak egyaránt. A kialakult járványügyi helyzet miatti módosítás sem sült el rosszul, hiszen ezúttal az időjárás is kedvezett nekünk ezen a szép napsütéses októberi szombaton. Nagyon örülök annak, hogy az amatőr sport is ilyen hangsúlyos szerepet kap városunkban, hiszen rendre jó szervezéssel, számos alkalommal kerülnek megrendezésre az ilyen és ehhez hasonló kispályás labdarúgó tornák. Bízunk benne, hogy mind a szervezők, mind pedig a résztvevő csapatok/játékosok lelkesedése töretlen marad, és még sok hasonló élményben lesz részünk! Hajrá foci!

IV. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  FALÁBÚAK
2. HELY  FC FAKABÁT
3. HELY  CENTER SPORT
IV. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  PAGET OLIVÉR (FALÁBÚAK)
KAPUS  KOVÁCS ÁDÁM (FALÁBÚAK)
GÓLKIRÁLY  VARGA GERGŐ (FALÁBÚAK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  VARGA NORBERT (CENTER SPORT)