III. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

III. Adventi Foci Kupa

Esemény ideje: 
2019. december 25. szerda 11:002020. január 14. kedd 02:00
Oszd meg másokkal!

III. Adventi Foci Kupa - Családok Átmeneti Otthona

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség immár harmadik alkalommal szervezi meg az Adventi Foci Kupát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A rendezvény célja egy vidám hangulatú jótékonysági torna lebonyolítása, támogatva az Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona munkáját. Boross Balázs és csapata nap, mint nap segítséget nyújt a szociálisan rászoruló családok számára.

A gyermekek ismét három csoportban mérhetik össze tudásukat, akik ez alkalommal sem távoznak élmények és meglepetések nélkül a pályáról. A rendezvény főtámogatója, Kocsis Tamás a mérkőzések után személyre szabott ajándékokkal kedveskedik a résztvevő gyerekeknek. Természetesen kupákat és érmeket is kapnak sikereik elismeréséül a résztvevők. A reggeli finomságokról pedig a Széchenyi Pékség gondoskodik. A szövetség köszönettel tartozik, hogy ismét hozzájárulnak a jótékonysági eseményhez.

Szilágyi Zsuzsanna Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona szakkondozó: Idén 3. alkalommal kapunk meghívást a DLSZ által szervezett Adventi Kupára, mellyel a Családok Átmeneti Otthonának hátrányos helyzetű gyermekeit támogatják. Örömmel éltük meg, hogy ismét megrendezésre kerül a már szinte hagyománnyá váló esemény. Ilyenkor mindig egy nagyon lelkes összmunka és készülődés veszi kezdetét. Ezúttal is magas létszámmal érkezünk a rendezvényre, melyet nagyon buzgón várnak a gyermekek. Többük már nem először vesz részt a kupán, így szívesen mesélnek társaiknak korábbi élményeikről. Az eddigi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övezi a programot, egyaránt a gyermekek és a szüleik részéről is. Ez ott is megmutatkozik, hogy ebben az évben is megrendezésre kerül egy barátságos mérkőzés, melyen a DLSZ munkatársai és az otthon dolgozói mérkőzünk meg egymással. Több szülő jelezte, hogy szívesen pályára lépnének velünk, ezzel erősítve csapatunkat. Biztosak vagyunk abban, hogy az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan szeretetteljes légkör és színes programok  várnak bennünket az Adventi Kupán. Köszönjük a DLSZ kollégáinak Dénes Nikinek, Dudar Katinak és Szűcs Vivinek, valamint Petrás Gábornak, illetve a program további főtámogatóinak a Pizza Paradisenak és a Széchényi Pékségnek a támogatásukat és munkájukat.

Kocsis Tamás az Advent Kupa főtámogatója: Már második alkalomal vagyok az adventi kupa főtámogatója, hiszen tavaly is megígértem, ha tehetem jövőre is támogatni fogom ezt a rendezvényt. Szava tartó ember vagyok és családommal fontosnak tartjuk, hogy másokon segítsünk, jótékonykodjunk! Az ünnepek közelettével szeretnénk ezeknek a pici gyerekeknek örömet okozni és egy picit feledtetni velük jelen helyzetüket. Természetesen személyesen is kilátogatunk a rendezvényre, hiszen nagyon fontosnak tartom, hogy találkozhassunk velük és egy pár jó szóval támogassuk őket. A rengeteg ajándékon kívül természetesen viszünk friss és ropogós Paradise pizzát is, amit majd együtt jóízűen elfogyasztunk a torna vègén. Sok sikert kívánok a csapatoknak és a gyerekeknek a DLSZ-nek pedig jó szervezést kívánok! 

Dénes Nikolett az Adventi kupa főszervezője: Jótékonykodni és másokon segíteni kiemelkedő fontosságú napjainkban. Az ünnepek közeledtével pedig még inkább oda kell figyelnünk azokra, akik segítségre szorulnak. A szövetség immár harmadik alkalommal, az Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona gyermekeinek igyekszik boldog pillanatokat szerezni egy jótékonysági torna keretein belül. Szeretném előre is megköszönni a segítséget a DLSZ munkatársainak, illetve Szilágyi Zsuzsannának, hogy az esemény közeledtével nap, mint nap arra törekednek, hogy minél színvonalasabb rendezvényt tudjunk létrehozni a gyermekek számára. Valamint, köszönet Kocsis Tamásnak és a Széchényi Pékségnek, hogy a mérkőzések után csodás ajándékokkal és bejglivel várják majd a résztvevőket.

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2019. december 8. vasárnap 11:00 - 13:30
 • Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem - Dunaújváros, Eszperantó út 2. - 4.
 • Főtámogató: Paradise Pizzéria, Dunaújváros
 • Támogató: Széchényi Pékség, Alba Fructus Kft, Tourinform Iroda
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: 5 meghívott csapat
 • Minden gyerek: Csokis bejglit, kürtös kalácsot, friss ropogós pizzát és ajándékot kap

Adventi foci kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
 • DLSZ + díj: kupa + díszoklevél
 • Miklós István "A Nap Pillanata" díj: kupa + díszoklevél
III. ADVENTI FOCI KUPA 
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
11:00 VERHETETTLEN NYOLCAK  1 - 1  ÁLLATI MENŐK
11:30 ARANYCSAPAT MINI  0 - 3  VERHETETTLEN NYOLCAK
12:00 CSAOSOK  6 - 4  DLSZ TEAM
12:30 ÁLLATI MENŐK  2 - 1  ARANYCSAPAT MINI
13.00 DÍJÁTADÓ ÉS AJÁNDÉKOZÁS

December 8-án, immár harmadik alkalommal szervezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az Adventi Kupát, a Családok Átmeneti Otthona gyermekeinek. A tornát megelőző munkálatok sikerrel zárultak, hiszen a 21 kisgyermek körében nagy sikert aratott a rendezvény. A résztvevőket megérkezésüktől kezdve arcfestés és csillámtetoválás várta, majd a Széchenyi Pékség jóvoltából, a lelátókon fogyaszthatták el reggelijüket. Ezt követően, a gyerekek 3 csapatban szálltak harcba az első helyezésért. A jobbnál jobb hangulatú mérkőzésekből a Verhetetlenek csapata került ki győztesen. A mérkőzések közé ismét becsempészésre került az Adventi Kupa gálamérkőzése, amelyet nagy küzdelmek utána a Családok Átmeneti Otthona képviselői nyertek. Természetesen, a gyermekek ez alkalommal sem távoztak üres kézzel. Miután kiosztásra kerültek a szebbnél szebb díjak az elért helyezésekért, megérkezett Kocsis Tamás és segítője, a Mikulás, hogy különböző ajándékcsomagokkal lepjenek meg kicsiket és nagyokat egyaránt. A torna lezárásaként pedig a résztvevők visszatérhettek a lelátókra, hogy elfogyasszák ízletes ebédjüket. Az Adventi Kupa szervezői és a szövetség dolgozói szeretnének köszönetet mondani Kocsis Tamásnak a kupa főtámogatójának és a Pizza Paradise-nak, a Széchényi Pékségnek, a Carissa Sportegyesületnek és Szabó Imrének, hogy harmadik alkalommal is létrejöhetett az Adventi Kupa. Bízunk benne, hogy a gyermekek és az otthon munkatársai is remekül érezték magukat és a következő években is hasonlóan csodálatos napot tölthetünk el együtt. 

 

Kocsis Tamás az Advent Kupa főtámogatója: 

Szilágyi Zsuzsanna Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona szakkondozó: Idén 3. alkalommal került megrendezésre a DLSZ szervezésében az Adventi Kupa, amely az előző évekhez hasonlóan nagy sikert aratott a gyermekek körében. Ismét egy nagyszerű eseményen vehettünk részt, ahol a gyerekek és mi is jól éreztük magunkat. A DLSZ munkatársai idén is kitettek magukért, és mindenre odafigyeltek. A program teljes ideje alatt  arcfestés és csillámtetoválás várta a gyerekeket. A résztvevő gyerekek 3 csapatot alkotva mérhették össze tudásukat. A jó hangulatú mérkőzések nagy küzdelmeket hoztak, melyek után a Verhetetlenek csak a jobb a gólarányoknak köszönhetően hódították meg a bajnoki címet. Egyik gyermek sem távozott üres kézzel, hiszen a díjak mellett a nap végére a kupa Mikulása is megérkezett, aki mindenkinek tartogatott meglepetéseket. Köszönjük a lehetőséget, hogy idén is létre jöhetett a gála mérkőzés, melyen a szövetség tagjai és a családok átmeneti otthonát képviselve, a dolgozók és ellátottak egyaránt részt vehettek. A családok és kollégáim nevében köszönöm az esemény támogatóinak a Széchenyi Pékségnek és Pizza Paradisenak a finom ételeket, Szabó Imrének a családoknak szánt ajándékcsomagokat és a rendezésben résztvevőknek, hogy a gyermekek idén is nagyszerű élményekkel és személyre szóló ajándékokkal gazdagodhattak. A Családok Átmeneti Otthonának képviseletében Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok.

Az egyik részvevő gyermek, Márk: Nagyon tetszett a focikupa, sok jó dolog volt. Nekem legjobban a télapó tetszett és nagyon köszönöm, hogy részt vehettem rajta. Remélem jövőre is meghívnak majd.

III. ADVENTI FOCI KUPA
VÉGEREDMÉNYE
1. HELY  VERHETETTLEN NYOLCAK
2. HELY  ÁLLATI MENŐK
3. HELY  ARANYCSAPAT MINI
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
DLSZ + DÍJ  SZILÁGYI ZSUZSANNA
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  SZŰCS VIVIEN