Decahtlon Foci Kupa Dunaújváros

II. Vitálsport Decathlon Foci Kupa

Esemény ideje: 
2018. szeptember 8. szombat 08:30
Oszd meg másokkal!

Csúcsdöntő a Vitalsport kupán!

PW-Shield Kft. - Zéró Tolerancia 3 - 1

Remek hangulatot, baráti találkozásokat és  kemény csatákat hozott a II. Vitalsport kupa szeptember 8-án szombaton a Decathlon Áruház sportpályáján. A megmérettetésen csak és kizárólag a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság igazolt II. -III és IV. osztályos játékosai léphettek pályára. A reggeli technikai megbeszélést követően az áruház részlegvezetője Horváth Róbert minden csapatnak egy 10.000 forintos ajándékutalványt adott át. Ezután már pattogott is a labda a pályán és kiélezett mérkőzéseket hoztak az összecsapások.

Vitalsport kupa DLSZ 2018

A mérkőzések a Fair Play szellemében zajlottak, hiszen kiállításra és nagyobb fegyelmi intésre nem került sor. Kora délutánra már kialakulóban volt a végeredmény, de még megjósolni nem lehetett, hogy ki emeli magasba a serleget, hiszen minden csapat már veszíttet pontot a küzdelmek során. Így még izgalmasabbá vált a sportnap, hiszen minden mérkőzésnek megvolt a fordulópontja. Végül pedig egy csúcsdöntőt kellet megszervezni, hiszen a versenykiírás szerint pontazonosság esetén egy sorsdöntő mérkőzések kell kiharcolni a bajnoki serleget.

VitalSport kupa 2018 DLSZ

A csúcsdöntőn pedig egész tonán remeklül, extra teljestményt nyújtó Végh Gábor vezetésével 3-1-es arányba győzték le a Zéró Tolerancia csapatot, így idén a PW-Shield Kft. csapata lett a bajnok és emelhették magasba a díszes serleget. A eredményhirdetésen pedig Id. Miklós István "A Nap Pillanata" díj is kiosztásra került, melyet fia Miklós István adott át Végh Gábornak, aki a nap folyamán olyan extramozdulattal emelte a kapuba a labdát, hogy mindenki tapsolva köszöntötte!

Vitalsport kupa DLSZ 2018

Összességében elmondható, hogy a Decathlon Áruházzal közösen megszervezett amatőr kispályás kupa elérte célját, hiszen a mai napon is a sportolást választották a játékosok a szabadidejük hasznos eltöltésére.  Köszönjük a játékvezetők, a segítők, az önkéntesek munkáját, valamint a Decathlon Áruháznak a lehetőséget és a támogatást, hogy már második alkalommal tudtuk megrendezni a Vitalsport kupát Dunaújvárosban. Jövőre a játék folytatódik...

Vitalsport kupa DLSZ

Horváth Róbert a Vitalsport nap főszervezője (Decathlon Áruház részlegvezetője): Büszke vagyok, hogy sikerült idén is megrendeznünk a legnagyobb rendezvényünkkel párhuzamosan a Vitálsport focikupát is. Köszönöm a játékosoknak hogy eljöttek és hogy a nehéz talaj ellenére ilyen látványos mérkőzéseket vívtak egymással. A hasznos visszajelzéseket megfogadjuk és bízom benne, hogy jövőre még magasabb körülmények között rendezhetjük meg a Vitálsport focikupát. Köszönöm a DLSZ-nek a szervezést és bízom benne, hogy a nyereményekkel a játékosok még közelebb kerülnek foci márkánkhoz, a Kipstához. Jövőre ismét találkozunk

VitalSport kupa 2018 DLSZ

Szabó Csaba (PW-Shield Kft.) a bajnokcsapat csapatvezetője: A szezon első kupájára elég szűk kerettel sikerült érkeznünk, az első két meccsen ismerkedtünk a pályával, kerestük önmagunkat. Kényszerű kapuscserét követően jól jött ki a lépés a maradék 2 meccsen, szerencsésen alakult az ellenfeleink meccse is, aminek köszönhetően esélyt kaptunk egy döntő mérkőzésre. 2 fáradt csapat sportszerű összecsapásánk sikerült gyorsan előnyt szereznünk, melyet meg tudtunk tartani a lefújásig. Köszönjük a szervezést a Dlsznek és a Decathlon áruháznak, reméljük jövőre már műfüves pályán tudunk szerepelni! Köszönöm a csapatomnak az egész napos hajtást és külön gratulálok új csapattagjainknak, Skanda Krisztiánnak, Cislo Bencének és Mészáros Árpádnak a zökkenőmentes beilleszkedéshez! Külön öröm számunkra, hogy Végh Gábor társunk 2 különdíjat is bezsebelt! Csak így tovább! Találkozunk a pályán!

VitalSport kupa 2018 DLSZ

Kiss Gábor (Zéró Tolerancia) a torna legjobb kapusa: Először is szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a Decathlonnak, hogy megrendezték ezt a remek tornát. A végső győzelem a kezünkben volt, azonban az utolsó mérkőzésen csak 0-0 értünk el, így játszanunk kellett egy döntőt, ahol már nagyon fáradtan mozogtunk a két egymás utáni meccs miatt. Szeretném megköszönni a csapatomnak a legjobb kapus díjat, többnyire egészen jól védekeztünk. Jól éreztük magunkat egész nap, következő kupán találkozunk!

VitalSport kupa 2018 DLSZ

Végh Gábor (PW-Shield Kft) a torna legjobb játékosa és Miklós István díj nyertese: Nagyszerű kupán sikerült jó eredményt elhoznia a csapatnak!  A rendezés kifogástalan volt, még a pálya állapota picit megnehezítette a csapatok dolgát. Az első pár mérkőzésen még döcögött az összhang nálunk, ezt az első meccsen elszenvedett vereség is mutatta, de szerencsére időben kapcsoltunk, és javítottunk a felmerülő hibáinkon. Ennek köszönhetően a többi mérkőzésen nem kaptunk ki, így, ha picit a szerencsének is köszönhetően , de sikerült döntőt játszanunk. A végső összecsapáson összeszedetten, higgadtan játszottunk így a kimenetel a mi javunkra dőlt el. Az egész kupa lefolyása alatt szerencsére sikerült jó pár gólt szereznem:  köztük egy a félpályáról eleresztett lövést, ami az egyik felső sarokban landolt. Ez nagy örömömre megalapozta a nap momentuma küldöndíjat és   ráadásként még megajándékoztak a legjobb játékos címmel! A díjak és a siker nem jöhetett volna létre a jelen lévő csapattársaim nélkül, nagyszerűek voltak a srácok!  Köszönöm nekik és a rendezőknek is az erőfeszítéseket! Sok hasonló jó megmérettetést kívánok mindenkinek!

Vitalsport kupa 2018 DLSZ

II. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  PW-SHIELD KFT. 
2. HELY  ZÉRÓ TOLERANCIA
3. HELY  DZSÓ ÉS A HAVEROK
VITÁLSPORT FOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  VÉGH GÁBOR (PW-SHIELD KFT. )
KAPUS  KISS GÁBOR (ZÉRÓ TOLERANCIA)
GÓLKIRÁLY  RÁTAKI ATTILA (GYALOG GALOPP)
DLSZ+  TAPASZI JÓZSEF (DZSÓ ÉS A HEVEROK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  VÉGH GÁBOR (PW-SHIELD KFT. )

II. Vitalsport Ovi Foci Kupa végeredmény

Igazi felnőtt foci küzdelmeket láthattunk a négy ovi foci csapat mérkőzésein, melynek eredményeképpen a kulcsi óvodai focicsapat lett a bajnok, leszorítva az Apostag és a dunaújvárosi alakulatokat. Papp Sándor vezetőedző remek forma időzítésének köszönhetően lettek bajnokok, de természetesen itt minden résztvevő csapat győztes volt, hiszen a legfontosabb célunkat elértük, amely nem más mint, hogy a gyerekekkel megszerettessük a mozgás örömét és a labdarúgás szabályrendszerét. Köszönettel tartozunk az óvodai vezetőknek, edzőknek és természetesen a szülőknek is, hogy szombaton elhozták a kis focistákat és részt vettek a II. Vital Ovi Foci kupán! A játék jövőre folytatódik.... 

vITALSPORT oVI FOCI KUPA dlsz 2018

Papp Sándor a kulcsi óvoda csapat edzője: Köszönettel tartozunk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy meghívást kaptunk a II. Vitalsport Ovi Foci kupára. Előző napon Felcsúton vettünk részt a gyerekekkel egy ovi tornán, amit szintén megnyertek a kulcsi óvodás focisták, ezért is kiváncsiak voltunk mennyire bírják a nagy terhelést a következő napon. A kispajtások nagyon jól vették az akadályt és a mai napon is a legszebb érremmel tértünk haza. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek és a szülők, hiszen remek volt a szervezés és rengetek ajándékot kaptunk a Decathlon Áruháztól és a szövetségtől. Reméljük legközelebb is részt tudunk venni a Vitalsport kupán. Köszönjük DLSZ, köszönjük Dechatlon.

vITALSPORT oVI fOCI KUPA 2018 dlsz

II. VITÁLSPORT OVI FOCI KUPA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY   KULCS
2. HELY   APOSTAG, CSILLAGVIRÁG, NAPSUGÁR

Vitalsport Ovi Foci Kupa 2018 DLSZ

Képek a kupáról - katt a Facebook képre

DLSZ Facebook képek

Előzmények, eredmények a kupáról

A játék folytatódik! – II. VitalSport Kupa, Dunaújvárosban

A Decathlon Áruház a VitalSportnap keretén belül immár második alkalommal rendezi meg a VitalSport Foci Kupát Dunaújvárosban az amatőr kispályás csapatok részére. Különlegessége, hogy csak 6 csapat nevezést fogadjuk el, akik egy-egy 10.000,- forintos Decathlon Vásárlási utalványt kapnak ajándékba az áruháztól. A kupán körmérkőzéseket játszanak a csapatok és a nap végén a legjobbakat kupákkal, díszoklevelekkel és a DLSZ egyedi érmeivel díjazzuk, valamint sportfelszerelést kapnak a dobogós csapatok. A bajnokcsapat egy mezgarnitúrával gazdagodik, de mindenki gazdagodni fog egy nagyszerű élménnyel! Ahogyan a szövetség kupáin már szokás, ezúttal is 5 különdíj kerül kiosztásra a játékosok között az eredményhirdetésen. Tehát érdemes nevezni a kupára, hiszen minden csapat ajándékba részesül és egész napos gyerek és családi programok várják a kilátogatókat. Fontos információ, hogy a rendezvénnyel párhuzamosan – reggel 09.00 órától a II. Vital Ovi Foci kupa lesz lebonyolítva ahol a legkisebb gyermekek fognak megmérkőzni egymással. Öt óvoda vesz részt a kis focisták tornáján, ahol a tavalyi évhez hasonlóan ismét remek kis meccsek várhatóak. Várunk mindenkit szeretettel egy kellemes sportos időtöltésre szeptember 8-án szombaton.

Horváth Róbert a Decathlon Áruház részlegvezetője és a Vitalsportnap főszervezője: Idén másodszorra kerül megrendezésre a Vitálsport Focikupa, amit a tavalyi visszajelzések alapján rendezünk meg újra, elindítva már ezzel egy hagyományt.  A pálya minősége ellenére a tavalyi résztvevőknek tetszett az esemény, ezért döntöttünk úgy, hogy idén is megrendezzük ezt a kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel együttműködve, akiknek ezúton is köszönöm a szervezést. Bízom benne, hogy idén is elégedettek lesznek a játékosok, mindenkinek sok sikert szeretnék kívánni szombatra. 

Decathlon Dunaújváros Vitalsport

Dudar Kata (DLSZ) a torna háziasszonya: Szeptember 8-án a Decathlon és a DLSZ ismét megrendezi közösen a VitalSport Kupát! Hat csapat méri össze tudását a Decathlon Áruház mögötti  pályán a díjakért. Nagyon jó hangulatú mérkőzésekre számítunk hisz’ a jelentkező csapatok nem  először látogatnak el  DLSZ által rendezett kupára.  Kíváncsian várom, hogy ez alkalommal kik lesznek a dobogón és kik viszik haza  különdíjainkat. Sok sikert kívánok minden csapatnak! Hajrá foci!!!!

A tornán kizárólag a II., III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára.

További információ a rendezvényről

 • Időpont: 2018. szeptember 8. szombat 09.00 - 15.30
 • Főtámogató: Dechatlon Dunaújváros
 • Támogató: DMJV Önkormányzata
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Regisztráció és technikai megbeszélés:

 • Időpont: 2018. szeptember 4. kedd 15.00 óra
 • Helyszín: Decathlon Áruház Dunaújváros, Kandó Kálmán tér 12.

VitalSport kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 10 darab egyedi érem + díszoklevél + 1 garnítúra mez
 • 2. hely: kupa + 10 darab egyedi érem + díszoklevél  + focilabda + pumpa
 • 3. hely: kupa + 10 darab egyedi érem + díszoklevél  + focilabda + pumpa
 • Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + sportfelszerelés
 • Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + sportfelszerelés
 • Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + sportfelszerelés
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg + díszoklevél + sportfelszerelés
 • DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + sportfelszerelés
 • Ajándék: minden nevezett csapat ajándékutalványt kap 9.999,- forint értékben.

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!

Résztvevő csapatok száma: maximum 6 csapat

II. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 2. GASZISPORTVIDEO IGEN IGEN
 3. PW - SHIELD KFT. IGEN IGEN
 4. DZSÓ ÉS A HAVEROK IGEN IGEN
 5. LABDAÉRZÉK-GOURMAND IGEN IGEN
 6. GYALOG GALOPP IGEN IGEN
 7. HANGOVER IGEN IGEN
 B.T. MIRAGE IGEN  
 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG IGEN  
 TÍZPRÓBÁSOK IGEN  
II. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA MENETREND
09.00 ZÉRÓ TOLERANCIA  5 - 0 GASZISPORTVIDEO
09.25 PW-SHIELD KFT 2 - 0 DZSÓ ÉS A HAVEROK
09.50 LABDAÉRZÉK-GOURMAND 0 - 2 GYALOG GALOPP
10.15 ZÉRÓ TOLERANCIA  1 - 0 PW-SHIELD KFT
10.40 GASZISPORTVIDEO 0 - 5 LABDAÉRZÉK-GOURMAND
11.05 DZSÓ ÉS A HAVEROK 4 - 2 GYALOG GALOPP
11.30 LABDAÉRZÉK-GOURMAND 0 - 0 ZÉRÓ TOLERANCIA 
11.55 GYALOG GALOPP 4 - 4 PW-SHIELD KFT
12.20 GASZISPORTVIDEO 0 - 5 DZSÓ ÉS A HAVEROK
12.45 PW-SHIELD KFT 1 - 0 LABDAÉRZÉK-GOURMAND
13.10 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 2 DZSÓ ÉS A HAVEROK
13.35 GASZISPORTVIDEO 0 - 5 GYALOG GALOPP
14.00 DZSÓ ÉS A HAVEROK 1 - 3 LABDAÉRZÉK-GOURMAND  
14.25 PW-SHIELD KFT 5 - 0 GASZISPORTVIDEO
14.50 GYALOG GALOPP 1 - 4 ZÉRÓ TOLERANCIA  
DÖNTŐ ZÉRÓ TOLERANCIA 1 - 3 PW-SHIELD KFT. 
I. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  PW-SHIELD KFT.  6 4 1 1 15 - 6 13
2.  ZÉRÓ TOLERANCIA 6 3 1 2 11 - 6 10
3.  DZSÓ ÉS A HAVEROK 5 3 0 2 12 - 7 9
4.  GYALOG GALOPP 5 2 1 2 14 - 12 7
5.  LABDAÉRZÉK-GOURMAND 5 2 1 2 8 - 4 7
6.  GASZISPORTVIDEO 5 0 0 5 0 - 25 0
II. VITÁLSPORT KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  PW-SHIELD KFT. 
2. HELY  ZÉRÓ TOLERANCIA
3. HELY  DZSÓ ÉS A HAVEROK
VITÁLSPORT FOCI  KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  VÉGH GÁBOR (PW-SHIELD KFT. )
KAPUS  KISS GÁBOR (ZÉRÓ TOLERANCIA)
GÓLKIRÁLY  RÁTAKI ATTILA (GYALOG GALOPP)
DLSZ+  TAPASZI JÓZSEF (DZSÓ ÉS A HEVEROK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  VÉGH GÁBOR (PW-SHIELD KFT. )

A Decathlon Áruház Vitalsport napján az ovódás labdarúgók is megmérettetik magukat az áruház előtti műfüves pályán. A II. Vitalsport Ovi Foci kupára 4 regisztrált ovi foci csapat jelentkezett. Kettő dunaújvárosi tagóvoda, egy apostagi és egy kulcsi ovódás csapat küzd meg a kupákért szeptember 8-án szombaton. Az áruház jóvoltából minden kispajtás egy focilabdát és egy frissítőt kap ajándékba, valamint a szövetség a kupa végezetével egy-egy érmet ajándékoz a kis focistáknak, hogy később is emlékezzenek a Vitalsport kupára. 

II. VITÁLSPORT OVI FOCI KUPA
VÉGEREDMÉNY
1. HELY   KULCS
2. HELY   APOSTAG, CSILLAGVIRÁG, NAPSUGÁR

Igazi felnőtt foci küzdelmeket láthattunk a négy ovi foci csapat mérkőzésein, melynek eredményeképpen a kulcsi óvodai focicsapat lett a bajnok, leszorítva az Apostag és a dunaújvárosi alakulatokat. Papp Sándor vezetőedző remek forma időzítésének köszönhetően lettek bajnokok, de természetesen itt minden résztvevő csapat győztes volt, hiszen a legfontosabb célunkat elértük, amely nem más mint, hogy a gyerekekkel megszerettessük a mozgás örömét és a labdarúgás szabályrendszerét. Köszönettel tartozunk az óvodai vezetőknek, edzőknek és természetesen a szülőknek is, hogy szombaton elhozták a kis focistákat és részt vettek a II. Vital Ovi Foci kupán! A játék jövőre folytatódik.... 

Papp Sándor a kulcsi óvoda csapat edzője: Köszönettel tartozunk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövestégnek, hogy meghívást kaptunk a II. Vitalsport Ovi Foci kupára. Elöző napon Felcsúton vettünk részt a gyerekkekel egy ovi tornán, amit szintén megnyertek a kulcsi óvodás focisták, ezért is kiváncsiak voltunk mennyire bírják a nagy terhelést a következő napon. A kispalytások nagyon jól vették az akadályt és  amai napon is a legszebb érremmel tértünk haza. Nagyon jól érezték magukat a ygerekek és  aszülők, hiszen remek volt a szervezés és rengetek ajándékot kaptunk a Decathlon Áruháztól. Remékjük legközelebb is részt tudunk venni a Vitalsport kupán. Köszönjük DLSZ, köszönjük Dechatlon.