Dunaújváros Futsal DLSZ

I. Dunaújvárosi Futsal Bajnokság döntő

Oszd meg másokkal!

Az I. Dunaújvárosi Futsal Bajnokság döntője

 

Döntőjéhez érkezett a DUNAÚJVÁROSI Labdarúgó Szövetség által első alkalommal kiírt Dunaújvárosi Futsal Bajnokság. Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint az NB I-es bajnokság legjobb hat csapata közé jutott Dunaferr DF Renalpin FC által támogatott bajnokság döntőjébe a minden tornán esélyesként induló Mé-szi Frucht Kft csapata, valamint a tehetséges fiatalokkal megerősített Riki FC csapata jutott.

Az Arany János Általános Iskola tornatermében 2014 novemberében elindított versengésben hétről hétre kitűnő hangulatú, sportszerű mérkőzéseken szebbnél szebb megoldásokat láthatott a kilátogató nagyérdemű. Azt, hogy izgalmakban és látványban ezúttal sem lesz hiány, garantálja, hogy mindkét csapatot remek játékosok alkotják. Az alapszakasz III. fordulójában találkozott a kézt csapat, akkor a Mé-szi Frucht csapata 11:5-ös győzelmet aratott. A döntőben viszont könnyen lehet, hogy nem lesz ilyen egyértelmű a különbség.

A Mé-szi Frucht Kft – Riki FC futsal bajnoki döntőre, 2015. február 23-án, 17:00 órakor kerül sor a Dunaferr DF Renalpin FC – Aramis SE NB 1-es felső – ági bajnoki futsal mérkőzés felvezetéseként.

I. DUNAÚJVÁROSI FUTSAL BAJNOKSÁG DÖNTŐ
2015. FEBRUÁR 23. HÉTFŐ 17.00 ÓRA DUNAÚJVÁROS SPORTCSARNOK
MÉSZI FRUCHT KFT.  8 - 7   RIKI FC

A mérkőzés szünetében pedig az eredményhirdetésre kerül sor, ahol a szervezők és a Dunaferr DF Renalpin Futsal vezetői közösen adják át a futsal bajnokság bajnokának a vándorserleget és kupát, valamint a Futsal klub szakemberei közösen megválasztják a döntő legjobb játékosát és egy különdíjban részesítik.

NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY FELSŐHÁZ RÁJÁTSZÁS
2015. FEBRUÁR 23. HÉTFŐ 18.30 ÓRA DUNAÚJVÁROS SPORTCSARNOK
DUNAFERR DF RENALPIN FC  1 - 3   ARAMIS SE