Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2022

Gyermeknapi Rajzverseny DLSZ 2022

Esemény ideje: 
2022. május 25. szerda 09:00
Oszd meg másokkal!

Gyermeknapi rajzversenyt szervez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Gyermek-és Ifjúsági Bizottsága a 12 dunaújvárosi tagóvoda számára. Célunk, hogy a gyermekek rajzaikon keresztül fejezzék ki kreatívitásukat, valamint figyeljenek a "témakör" pontos betartására, azaz, hogy a család és a sport legyen a középpontban és egyszerre jelenjen meg az általuk elkészített aszfaltrajzokon. A zsűri több szempontot is figyelmbe fog venni a rajzok díjazásánál. Az esemény fővédnöke Dr. Sándor Péter Úr lesz. A fődíj pedig egy ügyességi POLLYBALL eszköz,amelyet a legszínesebb, legötletesebb, legkreatívabb rajz tulajdonosainak óvodaudvarára fogunk felállítani.

Gyermeknapi DLSZ 2022

Köszönjük a sok támogatást és segítséget a A Club Hotel Restaurant&Wellnessnek, a dunaújvárosi Kultik Mozinak, a Táncsics Mihály úti Carissa Virágüzletnek és az Mprint Dekoráció studiónak.

Időpont: 2022. május 25. 9:00
Helyszín: Kultik Mozi előtti tér
Menetrend:

  • 08:40 óra Fővédnöki, Intézményvezetői és Bizottsági elnöki megnyitó Dr. Sándor Péter / Gyenes Éva / Petrás Gábor
  • 08:45 óra Bemelegítés Hrozik Edit Aerobik edző
  • 09:00 óra Rajzverseny
  • 09:20 óra Zsűrizés - frissítők átadása
  • 09:30 óra Díjátadó ünnepség

Fővédnök: Dr. Sándor Péter
Fődíj: POLLYBALL eszköz
Ajándék: Minden résztvevő gyerek csokoládét, ivólét és pattogatott kukorica kap ajándékba

Sok szeretettel várunk mindenkit a Mozi előtti térre!

Nagyon szép alkotások készültek

A család és a sport volt a rajzok témája

Aszfaltrajzversenyre várta az óvodásokat a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek és ifjúsági bizottsága szerdán reggel a mozi előtti térre.

Gyermeknapi rajzverseny DLSZ 2022

Igazán különleges főnyereményért szállhattak „harcba” a kicsik, ugyanis a rendezvény fővédnökének, dr. Sándor Péternek a jóvoltából egy úgynevezett pollyball ügyességfejlesztő játékkal gazdagodhatott az az óvoda, amelynek apróságai a legszebbet rajzolták.  A sport és család témakörében kellett elkészíteni az alkotásokat. Kilenc tag­óvodából érkeztek az öt–hat fős csapatok. A megnyitó után Hrozik Edit vezényletével bemelegítettek a kicsik, majd az óvodapedagógusok segítségével neki is álltak az alkotói munkának. Miután elkészültek, üdítővel és popcorn­nal kínálták őket, ezalatt a zsűri szemlézte az alkotásokat. A versenyen mindenkit csokival jutalmaztak.

Gyermeknapi rajzverseny DLSZ 2022

Ezenkívül ajándékcsomagot kapott a Római városrészi és a Százszorszép tagóvoda, a fődíjat az Aprók Háza nyerte el.