Dunaferr Futsal Dunaújváros

Futsal: újra hazai pályán

Oszd meg másokkal!

A Swietelsky Haladás ellen lép pályára hétfőn este fél héttől a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában.

A Veszprém elleni hazai vereséget követően újra itthon, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban méreti meg magát a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata az NB I-es bajnokság felsőházának küzdelmeiben. Baranyai Pál együttese sajnos nem az előzetesen remélt formát hozva kezdte a bajnokság második felének mérkőzéseit, hiszen a győri vereség azért benne volt a pakliban, az Aramis és a Veszprém elleni hazai zakók miatt joggal lehetett bosszús a dunaújvárosi szakvezetés.

Duanferr Futsal

Különösen az elmúlt heti találkozó volt kellemetlen, melyen nagyon, de nagyon rosszul kezdett csapatunk, hiszen alig telt el tíz perc a találkozóból, amikor már négy góllal vezetett az ellenfél, így hiába küzdött és kockáztatott a Dunaferr, végül a vendégek örülhettek a 6-4-es sikernek. Nagy Rolandék azonban nem búslakodhattak sokáig, mivel hétfőn újabb találkozó vár rájuk, este fél héttől ugyanis a Haladás gárdája látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba, s ha együttesünk szeretne elmozdulni a felsőházi tabella utolsó helyéről, akkor mindenképpen itthon kell tartania a pontokat.

Dunaferr Futsal Dunaújváros

A szombathelyi egylet ráadásul meglehetősen jó formában van a hosszabb bajnoki szünetet követően, hiszen hiába szenvedtek 8-1-es vereséget a Berettyóújfalutól még februárba, azóta 7-2-re kiütötték a Veszprémet, majd 2-2-es döntetlent értek el az Aramis ellen is. Nagyon össze kell szednie tehát magát csapatunknak ahhoz, ha sikerrel akarja zárni a holnap este fél hétkor összecsapást. A mieink eddig két alkalommal találkoztak hétfői vetélytársukkal, s mind a két alkalommal gólokban gazdag döntetlent értek el ellene: hazai pályán 6-6-ra, míg Szombathelyen 4-4-re végeztek egymással a felek. Érdekes, izgalmas meccsre van tehát kilátás, melynek megtekintése természetesen ismét ingyenes, s a csapat, valamint vezetése is sok szeretettel várja a drukkereket.

Haladás Futsal