Futsal: az első pontokban bízva

Futsal: az első pontokban bízva

Oszd meg másokkal!

Két, nagy csatában elveszített mérkőzést követően hazai pályán, a Veszprém ellen bizonyíthatnak a Dunaferr Df Renalpin FC játékosai a rájátszás újabb fordulójában.

Kettő forduló telt el eddig a bajnoki felsőház rájátszásából, s pontot ugyan még nem szerzett, de biztató teljesítményt nyújtott az Aramis és a Győr elleni összecsapáson is a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata. Egyetlen dolog hiányzik eddig a mieink játékából, méghozzá az egyik legfontosabb, vagyis a gól, de a remények szerint a Veszprém elleni hazai összecsapáson már ezzel sem lesz gondja Baranyai Pál együttesének.

Dunaferr Futsal

Futsal csapatunk hétfőn este, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban látja vendégül a bajnoki tabellán egy hellyel a mieink előtt álló veszprémi alakulatot, vagyis egy olyan találkozó vár Aradiékra, melyen végre megszerezhetik első pontjaikat is a rájátszásban. Bizakodva várja a mérkőzést Zemankó Zoltán, a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának ügyvezetője is, aki maximális koncentrációt vár az együttes tagjaitól az este fél hétkor kezdődő találkozón, melynek megtekintése természetesen ingyenes, s a szervezők ingyen sörrel (a kezdő sípszóig él az akció), míg a szünetben szurkolói játékkal kedveskednek a kilátogatóknak.

Zemankó ZoltánA viszonylag hosszú bajnoki szünet után, a múlt héten Győrben léptünk pályára. A pontszerzés elmaradt a bajnokaspiráns otthonában, négy góllal kikaptunk, de aki látta a mérkőzést, azt is látta, hogy méltó ellenfele voltunk az ETO-nak. A helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell, rengeteg ziccert hagytunk ki, csak emiatt nem volt még sorosabb az összecsapás. Hétfőn este érkezik az a Veszprém, mely két ponttal és egy helyezéssel áll előttünk a tabellán. Ők is vereséget szenvedtek a múlt héten, de tudjuk, hogy ismét egy jó erőkből álló együttes látogat Dunaújvárosba, úgyhogy minden játékosunktól 110%-os teljesítményt várok. Mindenképpen győzni szeretnénk, de sajnos a helyzetünket nehezíti, hogy Fekete Robi még mindig sérült és időközben kapusunk Hegedüs Feri is megsérült edzésen. Az Ő játékukra valószínű nem számíthat Baranyai Pál vezetőedző.

III. FORDULÓ
2015. ÁPRILIS 13. HÉTFŐ 18:30 DUNAÚJVÁROS
DUNAFERR DF RENALPIN 
4 - 6
 FUTSAL CLUB VESZPRÉM

 

GÓLSZERZŐK