Dunaújváros PASE - Pécsi MFC II. 1 - 0

Oszd meg másokkal!

Dunaújváros - Rangadót nyert az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva csoportjának kilencedik fordulójában szombaton délután a Dunaújváros PASE együttese.

Dunaújváros PASE -PMFC-Matias II 1-0 (0-0)

Dunaújváros Stadion, 500 néző. Vezette: Bíró Roland (Álló, Bogdanovics).

Dunaújváros PASE: Milinte - Villám, Farkas (Beleuc, a 76. p.), Salamon, Köntös (Miskovicz, a 78. p.) Micskó - Godslove, Lázár, Böőr, Perovis - Kocsis Gábor (Samuel Ato, a 85. p.). Szakmai igazgató: Dobos Barna.

PMFC-Matias II: Molnár - Erős, Fodor, Károly, Panikvar (Hrelja, a 46. p.) - Márkvárt, Zelenyánszki, Nagy Dominik, Szatmári (Nagy Dávid, a 75. p.) - Ceolin Nicolas, Turi (Kiss P., a 75. p.). Vezetőedző: Fekete Tivadar.

Dunaújváros PASE - Pécsi MFC II (1 - 0)  Böőr Zoltán

(Ezzel a győzelemmel sikerült megelőzni a pécsieket táblázaton, ahol jelenleg a második helyen állnak az újvárosiak (Fotó: Vohlmann György)

Az első negyedórában mindkét csapat óvatosan játszott. Az első gólveszélyt a tizenhetedik percben Kocsis Gábor lövése jelentette, aki Böőr beadását tíz méterről kapásból fölé lőtte. Hat perccel később egy bedobást követően Kocsis Gábor ismét fölé bombázott. A félidő közepén a pécsiek középpályása, Szatmári húsz méterről mellé lőtt. A játékrész hajrájában egy eladott labdát követően Ceolin került óriási helyzetbe, de Salamon az utolsó pillanatban menteni tudott. A szünet után Godslove az ötösről fölé ollózott. A hatvanötödik percben Böőr távoli szabadrúgását bravúrral mentette a pécsiek hálóőre. Egy perccel később megszerezték a vezetést a hazaik. Böőr lefejelt labdáját Kocsis Gábor nyolc méterről lőtte a kapuba (1-0). A folytatásban is az újvárosiak játszottak veszélyesebben. Kocsis Gábor két fejesét hárította Molnár. A véghajrában kitámadtak a vendégek, de a dunaújvárosiak megtartották az előnyüket. Ezzel a győzelemmel sikerült megelőzni a pécsieket táblázaton, ahol jelenleg a második helyen állnak az újvárosiak.

Forrás: www.dh-online.hu Szerző: Gróf András Fotó: Vohlmann György