Dunaferr Hetek 2012 DPASE

Dunaferr Hetek a Dunaújváros PASE csapatával

Oszd meg másokkal!
Dunaferr hetek a Dunaújváros PASE csapatával:

Remek hangulatú suli-focin vettünk részt ma délelőtt a Dunaferr Szakközépiskolában megrendezett 'Dunaferr hét' keretén belül. Mint már beszámoltunk róla az iskola igazgatóhelyettesének Zemankó Zoltánnak a meghívására látogattunk el az intézménybe, ahol a tornateremben megtartott kis ünnepségen a Dunaújváros PASE vezetőség részéről Dobos Barna sportigazgató, Sztanó Miklós ügyvezető és Prinz Attila ügyvezető, valamint vezetőedzőnk Jakab Elek és nyolc játékosunk vett részt. A szokásos bemelegítő beszélgetést követően átadásra került egy a csapatunk játékosai és vezetői által dedikált labda, valamint néhány tiszteletjegy a hétvégi mérkőzésünkre. Az ismerkedés után jöhetett a jókedvű focizás az iskola udvarán, vegyes diák-focista csapatok között. Játékosainkat, vezetőinket azzal búcsúztatták, hogy alkalom adtán ismét szeretnék őket vendégül látni az iskolában. Sőt Zemenkó Zoltán igazgató úr egy vitrint is felajánlott az egyesület számára, melyben a csapat különböző „dedikált" tárgyait fogja tartani, ezzel is elősegítve egy új kapcsolta kibontakozását.

Dunaújváros PASE - Dunaferr Hetek

Dunaferr Hetek - Dunaújváros PASE

Jakab Elek Dunaújváros PASE vezetőedző:

Dunaújváros PASE Jakab Elek vezetőedzőMinden ilyen találkozás a gyerekekkel, a fiatalokkal nagyszerű dolog, hisz itt egy olyan közvetlen kapcsolat jön létre, amely kimozdíthatja a mai fiatalokat a számítógép világa elől. Fontos, hogy lássák ezek a gyerekek sportolóinkat, és kedvet kapjanak a labdarúgáshoz, legyen az akár fiú vagy lány. Túl a labdarúgás népszerűsítésén, egyben lehetőséget kínálunk, hogy aktívan eljöjjenek hozzánk a fiatalok sportolni, és aki pedig csak szurkolónk lesz, annak pedig szórakozást tudunk nyújtani a lelátón. Ezért köszönjük az iskolának, hogy lehetőséget nyújtott nekünk, hogy bemutassuk a csapatot és elmondhassuk a nálunk adódó lehetőségeket. Külön szeretném megköszönni a gyerekeknek, akikkel együtt focizhatott csapatunk a gálamérkőzésen.
Závogyi Csaba Dunaferr Szakiskola tanulója:

Nagyon élveztem ezt a mérkőzést és nagyon készültem is rá. Én magam is focizom, ráadásul Dunaújváros PASE csapatánál, de még így sem volt alkalmam a nagy csapat tagjaival játszani. Nagyszerű dolog NB I-es szintű és tudású labdarúgókkal együtt lenni. Érezni lehetett minden mozdulatukban a profizmust, azt a mérhetetlen rutint. Én a Salamon Mikivel voltam egy csapatban és folyamatosan segített minket, bíztatott, mondta, hogy mit kellene csinálni. Hát, élmény volt! Köszönöm, hogy részese lehettem!

Csada Brigitta Dunaferr Szakiskola tanulója:

Hozzám közel áll a sport és így minden sportos megmozdulás a szívem csücske. A csajokkal megnéztük a meccset és tetszett, tetszett az is, hogy vegyes csapatok voltak. Teljesen egyenértékű félként kezelték a nagyok a mieinket és ezt jó volt látni. Én nagyon örülnék, ha máskor is lennének hasonló szerveződések!

 Zemankó Zoltán Dunaferr Szakközépe – és Szakiskola igazgatóhelyettese:

Az idei tanévben igyekeztünk a Dunaferr hét programjait még színesebbé tenni, mint a korábbi években. Ennek részeként hívtuk meg a Dunaújváros PASE csapatát, hogy egy gála mérkőzés keretében mérjék össze tudásukat iskolánk válogatottjával. Óriási meglepetés volt számomra is, hogy Jakab Elek vezetőedző mellett a csapat teljes vezetése és korábbi válogatott labdarúgók is megtiszteltek minket. Minden várakozásunkat felülmúlta ez a látogatás és reméljük, hogy egy további együttműködés alapja is lehet. Köszönjük a csapatnak, hogy egy ilyen remek délelőttöt töltöttek Velünk.