2017. év

DLSZ Tisztelet díj

„Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj”

A jogosultság feltételei

A „Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztelet díj” kitüntetést, azon személynek vagy közösségnek adományozza a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ), aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a dunaújvárosi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez, megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti.

Kispályás Határozat (KH 2017/2018. 10.)

Kispályás Határozat (KH 2017/2018. 09.)

I. Adventi Foci Kupa "Érted is Vagyunk!"

Érted is Vagyunk 2017. december 16. Dunaújváros

2017. december 16-án a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség első alkalommal rendezte meg az I. Adventi „Érted is vagyunk!” jótékonysági Foci Kupát a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az „Útkeresés” Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkáját kívánta segíteni a szövetség ezzel a sporteseménnyel. A civil segítő szervezet Dunaújvárosban és a dunaújvárosi járás területén nyújtja szolgáltatásait a szociálisan rászoruló családoknak. A tornán 24 kisgyerek vett részt. A  7-17 év közötti gyermekeket Boross Balázs, a Családok Átmeneti Otthonának csoportvezetője irányított a nap folyamán. A jótékonysági torna 10 órakor, a karácsonyfa közös feldíszítésével indult.

Mikulás foci kupa

Focival köszöntöttük a Télapót! Közel nyolcvan kis óvodás vett részt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Carissa Sportegyesület és Dunaújváros Megyei Jogú Város közös szervezésében lebonyolított I. Ovi Mikulás Foci Kupán, december 4-én, a Dunaújváros Sportcsarnokban. A dunaújvárosi ovisok mellett Apostag is képviseltette magát két remek csapattal. Ők már többször is nagyszerűen szerepeltek hasonló sporteseményeken városunkban. Fél kilenckor Szűcs Zoltán és Rácz Ferenc játékvezetők sípszavára el is kezdődtek a küzdelmek. Potyogtak a gólok, bár voltak gól nélküli hatalmas csaták is. A természetesen egy kicsit elfogult szülök, és a nagyon kedves óvó nénik mellett, több szakember is megnézte az apró játékosokat és az avatott szemek láthatták, hogy néhány igen komoly tehetség is kergette a labdát ezen a hagyományteremtő rendezvényen. A nagyszerű mérkőzések után megérkeztek a pizzák, melyeket ezúttal is a Diablo Pizzéria biztosított az elfáradt kis labdarúgóknak. A legnagyobb meglepetés viszont még hátra volt, ugyanis az eredményhirdetésre felsorakozó csapatok Gyenes Józsefné intézményigazgató javaslatára mikulás dalokat kezdtek énekelni, mire a kicsik legnagyobb örömére fel is bukkant a nagy-szakállú! Miután a gyerekek biztosították a Télapót arról, hogy egész évben jól viselkedtek, ma pedig remekül fociztak, meg is kezdődhetett a díjátadó. A Mikulástól minden játékos ajándékot, a szervezőktől, érmeket és kupákat vehettek át. Fontos megjegyezni, hogy az I. Ovi Mikulás Foci Kupán kiemelkedően szerepelt és meg is szerezte az első helyet a Napsugár óvoda, megelőzve a nagy favorit apostagiakat. A bronzérmet a Csillagvirág óvoda apróságai gyűjtötték be. Elfáradt pici lábak, csillogó szemek, nagyszerű sportélmény és rengeteg közös fotó egymással és a Mikulással volt a záró akkordja a mai napnak. Jövőre ismét focival köszöntjük a Télapót!

Kispályás Határozat (KH 2017/2018. 08.)

Kispályás Határozat (KH 2017/2018. 07.)

Kispályás Határozat (KH 2017/2018. 06.)

DLSZ Közlemény

Tisztelt Sporttársak, Sportvezetők, Játékvezetők, Játékosok! 

Oldalak