Ovi Foci Bajnokság

Ovisok rúgják a lasztit

Ovi foci kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága az idei évben már a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság versenyrendszerében szervezi meg és bonyolítja le az Ovi Foci Kupákat. A gyermekek szervezett formában történő sportoltatásának célja a rendszeres testmozgásra nevelés, a közösségi élmény és a labdarúgás megszerettetése, népszerűsítése.

IDŐPONTOK
I. forduló 2018. május 23.
II. forduló 2018. július 3.
III. forduló 2018. szeptember 20.
IV. forduló 2018. december 3.

Négy forduló került kiírásra. A szervezők így az Ovi Foci Kupa keretében – ahol az összes dunaújvárosi tagóvoda gyerekcsapatai és a környékbeli települések kis óvodásai vehetnek részt – a labdarúgás mellett ügyességi versenyekkel is várják a kicsiket.

A kupák alkalmával természetesen minden kisgyermeket és óvodai intézményt ajándékkal lepik meg, valamint a helyezések alapján a csapatok serleget a játékosok érmeket vihetnek haza. A nap végén pontozásban részesülnek az intézmények és az utolsó – vagyis ez esetben a negyedik – Ovi Foci Kupa után, a legtöbb pontot elért óvoda egy teljes garnitúra Acerbis Sportfelszelést kap ajándékba, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át az Óvodában zrízhetnek meg az apró bajnokok!

Eredménytábla

Ovi Foci Bajnokság 2018.
Helyezés  CSAPAT Összesített Pontszámok
1. Napsugár Tagóvoda 21
2. Csillagvirág Tagóvoda 19
3. Kulcs 18
4. Százszorszép Tagóvoda 17
5. Kincskereső Tagóvoda 13
6. Apostag 11
7. Bóbita tagóvoda 11
8. Eszterlánc Tagóvoda 10
9. Római Városrészi Tagóvoda 9
10. Margaréta Tagóvoda 6
11. Aprók Háza Tagóvoda 5
12. Aranyalma Tagóvoda 4
13. Duna-parti Tagóvoda 1
14. Katica Tagóvoda 1

Videó

Fényképalbumok