Ovi Foci Bajnokság

Ovisok rúgják a lasztit

Ovi foci kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága az idei évben már a Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság versenyrendszerében szervezi meg és bonyolítja le az Ovi Foci Kupákat. A gyermekek szervezett formában történő sportoltatásának célja a rendszeres testmozgásra nevelés, a közösségi élmény és a labdarúgás megszerettetése, népszerűsítése.

IDŐPONTOK
I. forduló 2018. május 23.
II. forduló 2018. július 3.
III. forduló 2018. szeptember 20.
IV. forduló 2018. december 3.

Négy forduló került kiírásra. A szervezők így az Ovi Foci Kupa keretében – ahol az összes dunaújvárosi tagóvoda gyerekcsapatai és a környékbeli települések kis óvodásai vehetnek részt – a labdarúgás mellett ügyességi versenyekkel is várják a kicsiket.

A kupák alkalmával természetesen minden kisgyermeket és óvodai intézményt ajándékkal lepik meg, valamint a helyezések alapján a csapatok serleget a játékosok érmeket vihetnek haza. A nap végén pontozásban részesülnek az intézmények és az utolsó – vagyis ez esetben a negyedik – Ovi Foci Kupa után, a legtöbb pontot elért óvoda egy teljes garnitúra Acerbis Sportfelszelést kap ajándékba, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át az Óvodában zrízhetnek meg az apró bajnokok!

Eredménytábla

Ovi Foci Bajnokság 2018.
Helyezés  CSAPAT Összesített Pontszámok
1.  Napsugár Tagóvoda 23
2.  Kulcs 21
3.  Csillagvirág Tagóvoda 20
4.  Százszorszép Tagóvoda 19
5.  Kincskereső Tagóvoda 15
6.  Bóbita tagóvoda 12
7.  Apostag 11
8.  Eszterlánc Tagóvoda 10
9.  Római Városrészi Tagóvoda 10
10.  Margaréta Tagóvoda 7
11.  Aprók Háza Tagóvoda 5
12.  Aranyalma Tagóvoda 4
13.  Duna-parti Tagóvoda 1
14.  Katica Tagóvoda 1

Videó

Fényképalbumok