XI. Acerbis Old Boys Kupa

XI. Acerbis Old Boys Kupa

Esemény ideje: 
2017. december 16. szombat 08:00
Oszd meg másokkal!

Ismét 35 év felettieknek rendezett tornát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Sajnos a sors szeszélye és sérülések a 12 csapatos mezőnyt egy kicsit megnyirbálták, hiszen a Szerbiából benevezett Csantavér végül nem tudott elutazni a rendezvényre, és a Füredi Panzió Senior gárdája sem léphetett pályára, sérülések és nem várt események miatt. A szervezők ennek ellenére a menetrenden nem változtattak, azonban várható volt, hogy az így kialakult két hármas, illetve egy négyes csoport végeredménye nehezen fog majd körvonalazódni. Így is lett, hiszen a nagyszerű csoportmérkőzéseket követően hármas holtverseny alakult ki a GBB Zrt, a Gárdony VSC és az ISD Power Kft csapatai között. A rendkívüli szituáció, rendkívüli megoldást követelt, így hármas büntetőpárbaj következett. Végül komoly izgalmak után, az ISD Power Kft került a vigaszágra (Corso Kupa), míg a remek büntető végrehajtónak bizonyuló Gárdony, a csoportjában mindösszesen egy győzelmet felmutatni tudó GBB Zrt alakulatával karöltve továbblépett az egyenes kieséses szakaszba.

XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA -Dunaújváros Sportcsarnok, 2017. December 16

Körbeverések, meglepetések, váratlan eredmények és persze igaz barátságok

DÖCÖS Székesfehérvár DLSZ 2017

Aztán itt jöttek az igazi „TippMix gyilkos” mérkőzések. Az első találkozón, az addig egyetlen pályán elért győzelmet sem szerző Gárdony 2:1 arányban legyőzte a nagy esélyes Halom Truck gárdáját, hogy aztán a következő találkozón robbanjon az igazi a bomba, amikor a GBB Zrt, az extra erős székesfehérvári szuper alakulatot, a Bádogos Greco Petrol csapatát büntetőkkel búcsúztatta. Bobory Balázs a Bádogos csapatvezetője szomorúan konstatálta a vereséget és ígérte, jövőre ismét jönnek. A folytatásban a Fejó-Therm Kft alaposan megerősített gárdája 1:0-ra megnyerte az AFRICAS elleni rangadót, míg az utolsó kieséses találkozón a nagyszerű játékosokat felvonultató Kemi-Ker Kft nagy meglepetésre simán kikapott a Tatabányáról érkező XXL Redőny csapatától.

Rajna Tamás GBB Zrt. DLSZ 2017

Az elődöntők büntetőpárbajjal dőltek el és azt valószínűleg senki sem tippelte volna meg a torna középső szakaszában, hogy a döntőt a csoportjában nulla (!) pontot szerző, de a visszalépések után nagy szerencsével (büntetőkkel) továbbjutó Gárdony VSC fogja játszani, a az egész nap egy győzelmet összehozó (de egyébként igen jó) GBB Zrt csapatával. De ha már ott volt a két meglepetés csapat, akkor a Fejó-Therm Kft győzelmével záruló (hetesekkel eldőlő) bronzmérkőzést követően megküzdöttek egymással és szintén büntetőpárbaj után gárdonyi sikert könyvelhettünk el.

A Corso vigaszágat az ISD Power Kft. csapata nyerte meg.

A rengeteg meglepetést hozó összesen hét alkalommal hetes párbajban eldőlő eredményt abszolváló Old Boys Kupa, így is remek mutatókkal zárt. Rengeteg remek mérkőzés ismét 117 amatőr labdarúgó, 53 gól és nagyszerű hangulat, értékesebbnél értékesebb díjak és igazi barátságok jelemzeték a szombati napot – mint mindig Dunaújvárosban.

Találkozzunk jövőre a XII. ACERBIS OLD BOYS KUPÁN!

Acerbis Old Boys Kupa Dunaújváros DLSZ 2017

XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA
VÉGEREDMÉNYE
1. HELY  GÁRDONY FC
2. HELY  GBB ZRT.
3. HELY  FEJÓ THERM KFT.
4. HELY  XXL REDŐNY KFT.
CORSO KUPA - VIGASZÁG
1. HELY  ISD POWER KFT.
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  PARALL BÁLINT (GÁRDONY ÖREGFIÚK)
KAPUS  RAJNA TAMÁS (GBB ZRT.)
GÓLKIRÁLY  BABICZ TAMÁS (XXL REDŐNY FC KFT.)
LEGIDŐSEBB  JAKAB JÁNOS 71 ÉVES (AFRICAS)
DLSZ +  CSICSKOVICS DZSENIFER (FAKABÁT MINI)

Gárdony FC Öregfiúk DLSZ 2017

Novák Árpád (Gárdony VSC) csapatvezető: Nagyon örülök, hogy sikerült a csapatnak egy ilyen magas színvonalú tornán nyerni, és megszerezni a győzelmet. Nagyszerű érzés, hogy a 11.  Acerbis Old Boys kupát követően a mi nevünk is felkerül a vándorserlegre, a bajnokok közé. Kicsit nehezen lendültünk játékba mivel nagyon jó csapatokkal találkoztunk a csoport meccsek során. Aztán a későbbiekben rendeztük sorainkat és sikerült nyerni. Gratulálok minden csapatnak és köszönjük a szervezőnek ezt a nagyszerű tornát. Biztos, hogy jövőre is eljövünk.

Petrás Gábor, DLSZ főtitkár: - Nagyon jó kedvvel jöttek el a tornára már visszatérő vendégeink, így a hazai csapatok mellett Székesfehérvárról, Budapestről, Baracsról és Gárdonyból is érkezett csapat, s nagyon erős mezőny jött össze a tornán. A baráti hangulat persze a meccseken nem látszódott, gyakorlatilag minden meccs óriási küzdelmet hozott, s ezt mutatta az is, hogy a torna véghajrájában az összes mérkőzés büntetőlövésekkel dőlt el. Komoly meglepetést jelentett a Bádogos együttesének negyeddöntős búcsúja, s az is, hogy a szintén nagy esélyes XXL is csak a negyedik helyen végzett, de ez is csak a torna erősségére volt ékes bizonyíték. Mindent egybevetve, remek szombatot hagytunk magunk mögött, mindenki jól érezte magát, jár a köszönet a résztvevőknek, s minden elismerésünk Jakab Jánosnak, aki 71 évesen is pályára lépett ebben az erős mezőnyben.

Legjobbak Acerbis Kupa DLSZ 2017

Jakab János (AFRICAS) a torna legidősebb játékosa: 71 éves vagyok, köszönöm a lehetőséget a csapatomnak, hogy bíztak bennem és részt vehettem ezen a kupán. Köszönöm a szervezőknek, hogy már XI. alkalommal bonyolítják le ezt a nagy múltú amatőr tornát. Kiváló szervezés mellet, jól éreztem magam a fiatalok között és tovább nőtt az elhatározásom, hogy ameddig lehet folytassam a heti 2-3 játék lehetőséget. Mindenkinek kívánok jó erőt és egészséget, a sportoláshoz és a mozgáshoz.

Parall Bálint (Gárdony VSC) a torna legjobb játékosa: Nagyon örülök, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas tornának. A tavalyi 2. helyezést sikerült felülmúlnunk - nem kis szerencsével. Annak különösen örülök, hogy rám esett a választás, mint legjobb játékos, ez nagyon meghatott, nem számítottam rá.

Acerbis Old Boys

Rajna Tamás (GBB Zrt) a torna legjobb kapusa: Nagyon köszönöm a Dunaújvárosi Labdarugó Szövetségnek, hogy ezen a színvonalas tornán engem választottak a torna kapusának, de ezt az eismerést természetesen nem kaphattam volna, ha a csapatom a GBB Zrt. nem szerepel ilyen fantasztikusan. Sajnos a döntőben a büntető párbajban alulmaradtunk, de minden tisztelet kijár a csapattársaimnak. És külön öröm még hogy a különdíj mellé még egy utazást is kaptam ajándékba a szervezőktől.

Bombicz Tamás (XXL Redőny Kft.) a torna gólkirálya: Mindig nagy örömmel jövünk Dunaújvárosba, erre az öregfiúk teremfoci tornára. Az idei már a sokadik alkalom volt, de most sem kellett csalódnunk: profi szervezés, készséges rendezők, jó hangulat, színvonalas mérkőzések. Számomra külön öröm, hogy – köszönhetően a kupa népszerűségének – évről-évre több olyan régi csapattárssal, vagy épp ellenféllel találkozhatok, akikkel egyébként máskor nem nagyon nyílik alkalom "összefutni". Köszönet ezért is a rendezőknek, és remélem, még sok-sok alkalommal indulhatunk a megmérettetésen. 

Acerbis Old Boys kupa DLSZ 2017

Képek a XI. Acerbis Old Boys kupáról (katt a képre)

DLSZ Facebook képgaléria

Előzmények, eredmények a kupáról

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, az Acerbis Old Boys Kupát, december 16-án, szombaton. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok lesz. Remek mérkőzések és nagyszerű játékosok várják ezúttal is a kilátogatókat. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Lesnyik Gábor az Acerbis Áruház üzletvezetője a kupa főtámogatója: Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk minden olyan rendezvényt támogat ami népszerűsíti a sportot. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség munkájának köszönhetően mindenki számára nyílik lehetőség, hogy megmérettesse magát és csapatát. Amint a számok mutatják nagy múltú és népszerű kupáról van szó, ahol kiélezett mérkőzésekre és nagy csatákra számítok, hiszen ebben a korosztályban végképp fontos az eredmény. Az ACERBIS ajándékok remélhetőleg emelik az amúgy is nívós torna színvonalát. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Novák Árpád csapatvezető (Gárdony VSC): Az Agárdi öregfiúk csapata tíz éve játszik a Fejér megyei nagypályás öregfiúk bajnokságban. Minden évben indulunk különböző kispályás tornákon tavaly megbeszéltük a csapattal, hogy elindulunk itt Dunaújvárosban is, miután sok jót hallottunk erről a kispályás tornáról.. Egy nagyon színvonalas és profi szervezésű tornán vettünk részt tavaly, ahol sikerült a második helyen végeznünk. Ekkor elhatároztuk, hogy jövőre is eljövünk Dunaújvárosba. Ezúton is szeretnénk megköszönni Zöld Imre barátunknak, hogy évek óta támogatja csapatunkat és idén is segít a kispályás tornák szervezésében. A tavalyi tornából kiindulva nagyon jó meccsek várhatóak, természetesen megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy elhódítsuk a serleget! Minden résztvevő csapatnak sok sikert kívánok!

Szalai Norbert (GBB Kft.) csapatvezető: Csapatunk nagy izgalommal és lelkesedéssel várja a kupa kezdetét, ugyanis a játékosok nagy része nem vett még részt hasonló rendezésű tornán. Persze nem azért mert nem szeretett volna, hanem mert idén töltöttük be a 35. életévünket szinte mindannyian. Csapatunk 20 évre visszanyúló baráti társaság alapjaira épül, hiszen egy korosztályban futballoztunk hosszú évekig. Reménykedünk a minél jobb szereplésben és bízunk abban, hogy egy hagyományosan jól meg szervezett kupán tudunk részt venni. Én személy szerint remélem, hogy még minél többször kerül megrendezésre ez a torna, hogy kis brigádunk minden év végén hagyományőrző jelleggel összejöjjön kicsit. Sok sikert minden csapatnak!

Bobory Balázs (Bádogos) csapatvezető: Nyugodtan kijelenthetjük, hogy csapatunk egyik kedvenc helyszíne Dunaújváros és az itt megrendezésre kerülő tornák. Néhány évvel ezelőtt még éreztük magunkban az erőt, hogy a Carissa-kupáért rendre versenybe szálljunk, kétszer sikerrel is jártunk. Megöregedtünk, de lélekben fiatalok vagyunk, ezért is akarjuk most is megméretni magunkat, immár az öregfiúk között. Tavaly is elindultunk, sajnos három győztes meccs után a negyeddöntőben kikaptunk a későbbi győztestől, de most tovább szeretnénk menetelni. Biztosak vagyunk benne, hogy a szervezés ismét kifogástalan lesz, mi pedig jó meccseket játszhatunk, és ami ugyanennyire fontos, hogy rengeteg régi baráttal és ismerőssel találkozhatunk. Hosszú idő után indulunk újra Bádogos néven, ez kötelez is bennünket arra, hogy eredményesek legyünk!

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2017. december 16. szombat 08.00 - 19.00
 • Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagyterem - Dunaújváros, Eszperantó út 2. - 4.
 • Főtámogató: DMJV Önkormányzata
 • Támogató: Acerbis Dunaújváros, Nimrod Energy Drink
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: Nincs megkötés (Maximum 12 csapat).
 • Jelentkezési díj: 15.500 Ft / Csapat
 • Minden játékos: NIMROD Energia Italt kap
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

 • Időpont: 2017. december 7. csütörtök 15.00 óra
 • Helyszín: DLSZ iroda. Dunaújváros, Városháza tér 1. VIII. emelet 805 iroda

Acerbis Dunaújváros

Acerbis Old Boys kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + pezsgő + 1 garnitúra Acerbis szerelés 
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + pezsgő + 1 Acerbis mérkőzés labda
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + pezsgő + 1 Acerbis labda
 • Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + 2 személyes görögországi nyaralás szállásának biztosítása
 • Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + 2 személyes görögországi nyaralás szállásának biztosítása
 • Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + 2 személyes görögországi nyaralás szállásának biztosítása
 • Legidősebb játékos: díszserleg + díszoklevelet + 35.000 Forintos Álomország Tengerpartján Üdülési Utalvány
 • DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + DLSZ póló
 • Ajándék: minden játékos 1 darab „Nimrod” energia italt kap. 

Corso vigaszág kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + díszoklevél + vacsora biztosítása 12 fő részére a Corso Étterembe
 • 2. hely: kupa + díszoklevél
 • 3. hely: kupa + díszoklevél
XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA
CSAPAT TELEPÜLÉS JELENTKEZÉS NEVEZÉSI DÍJ
 1. FEJÓ THERM KFT.  BARACS IGEN IGEN
 2. HALOM TRUCK TEAM  SZÁZHALOMBATTA IGEN IGEN
 3. AFRICAS  DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 4. GBB ZRT. DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 5. GÁRDONY VSC GÁRDONY IGEN IGEN
 6. KEMI KER KFT. DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 7. BÁDOGOS GRECO PETROL SZÉKESFEHÉRVÁR IGEN IGEN
 8. ISD POWER KFT. DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 9. XXL REDŐNY TATABÁNYA IGEN IGEN
 10. CSANTAVÉR FC CSANTAVÉR IGEN IGEN
 11. ADONY OLD BOYS ADONY IGEN IGEN
 12. FÜREDI PANZIÓ DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 13. REZEG A LÉC DUNAÚJVÁROS IGEN -
CSOPORTBEOSZTÁS
A CSOPORT B CSOPORT C CSOPORT
1. FÜREDI PANZIÓ SENIOR 1. ADONY OLD BOYS 1. KEMI-KER KFT.
2. HALOM TRUCK TEAM 2. FEJÓ-THERM KFT 2. BÁDOGOS GRECO PETROL
3. ISD POWER KFT 3. GBB ZRT. 3. GÁRDONY VSC 
4. AFRICAS 4. XXL REDŐNY KFT 4. CSANTAVÉR FC
XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA 
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08.00 FÜREDI PANZIÓ SENIOR  0 - 5  HALOM TRUCK TEAM
08.25 ISD POWER KFT  0 - 3  AFRICAS
08.50 ADONY OLD BOYS   0 - 2  FEJÓ-THERM KFT
09.15 GBB ZRT.  0 - 1  XXL REDŐNY KFT
09.40 FÜREDI PANZIÓ SENIOR  0 - 5  ISD POWER KFT
10.05 HALOM TRUCK TEAM  1 - 0  AFRICAS
10.30 ADONY OLD BOYS  0 - 3  GBB ZRT.
10.55 FEJÓ-THERM KFT  2 - 1  XXL REDŐNY KFT
11.20 KEMI-KER KFT  0 - 3  BÁDOGOS GRECO PETROL
11.45 GÁRDONY VSC  5 - 0  CSANTAVÉR FC
12.10 FÜREDI PANZIÓ SENIOR  5 - 0  AFRICAS
12.35 HALOM TRUCK TEAM  2 - 0  ISD POWER KFT
13.00 KEMI-KER KFT  2 - 1  GÁRDONY VSC
13.25 BÁDOGOS GRECO PETROL  5 - 0  CSANTAVÉR FC
13.50 ADONY OLD BOYS  0 - 2  XXL REDŐNY KFT
14.15 FEJÓ-THERM KFT  2 - 0  GBB ZRT.
14.40 KEMI-KER KFT  5 - 0  CSANTAVÉR FC
15.05 BÁDOGOS GRECO PETROL  2 - 1  GÁRDONY VSC
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  HALOM TRUCK TEAM 3 3 0 0 8 - 0 9
2.  AFRICAS 3 2 0 1 8 - 1 6
3.  ISD POWER KFT. 3 1 0 2 5 - 5  3
4.  FÜREDI PANZIÓ SENIOR 3 0 0 3 15 - 0 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.   FEJÓ THERM KFT. 3 3 0 0 6 - 1 9
2.  XXL REDŐNY KFT. 3 2 0 1 4 - 2 6
3.  GBB ZRT. 3 1 0 2 3 - 3 3
4.  ADONY OLD BOYS 3 0 0 3 0 - 7 0
C CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  BÁDOGOS  3 3 0 0 10 - 1 9
2.  KEMI KER KFT. 3 2 0 1 7 - 4 6
3.  GÁRDONY FC 3 1 0 2 7 - 4 3
4.  CSANTAVÉR 3 0 0 3 0 - 15 0
ÚT A DÖNTŐIG
NEGYEDDÖNTŐ
15.30 (1) GÁRDONY FC  2 - 1  HALOM TRUCK KFT.
15.55 (2) GBB ZRT.  1(2)-(1)1  BÁDOGOS
16.20 (3) FEJÓ THERM KFT.  1 - 0  AFRICAS
16.55 (4) KEMI KER KFT.  0 - 3  XXL REDŐNY
ELŐDÖNTŐ
17.10 (5) GÁRDONY ÖREGFIÚK  0(3)-(2)0  FEJÓ THERM KFT.
17.35 (6) GBB ZRT.  1(3)-(2)1   XXL REDŐNY KFT
BRONZ MÉRKŐZÉS
18.00 FEJÓ THERM KFT.  1(3)-(2)1   XXL REDŐNY KFT.
ARANY MÉRKŐZÉS
18.25 GÁRDONY ÖREGFIÚK  1(5)-(4)1   GBB ZRT.
19.30 EREDMÉNYHIRDETÉS
VIGASZÁG - CORSO KUPA
MÉRKŐZÉSEK
16.00 (A) CSANTAVÉR FC 0 - 5 ISD POWER KFT
16.25 (B) FÜREDI PANZIÓ SENIOR  0 - 5  ADONY FC   
BRONZ MÉRKŐZÉS
16.50 ADONY FC  0 - 3  ISD POWER KFT.
ARANY MÉRKŐZÉS
17.15 ADONY FC  0 - 3  ISD POWER KFT.
XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA
VÉGEREDMÉNYE
1. HELY  GÁRDONY FC
2. HELY  GBB ZRT.
3. HELY  FEJÓ THERM KFT.
4. HELY  XXL REDŐNY KFT.
CORSO KUPA - VIGASZÁG
1. HELY  ISD POWER KFT.
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  PARALL BÁLINT (GÁRDONY ÖREGFIÚK)
KAPUS  RAJNA TAMÁS (GBB ZRT.)
GÓLKIRÁLY  BOMBICZ TAMÁS (XXL REDŐNY FC KFT.)
LEGIDŐSEBB  JAKAB JÁNOS 71 ÉVES (AFRICAS)
DLSZ +  CSICSKOVICS DZSENIFER (FAKABÁT MINI)
OLD BOYS KUPA
BAJNOKOK
2017. ÉV  GÁRDONY ÖREGFIÚK
2016. ÉV  KEMI-KER MIRAGE (DUNAÚJVÁROS)
2015. ÉV  FEJÓ-THERM KFT (BARACS)
2014. ÉV  MILLER PUB (TATABÁNYA)
2013. ÉV  DUNAFERR VASAS (DUNAÚJVÁROS)
2012. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)
2011. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2010. ÉV  GARI TRANS  (DUNAÚJVÁROS)
2009. ÉV  CARISSA VIRÁG (DUNAÚJVÁROS)
2008. ÉV  ÖRKI-PAPA KFT. (SZÉKESFEHÉRVÁR)
2007. ÉV  GARI TRANS (DUNAÚJVÁROS)