X. Felkészülési Farsangi Kupa "Újra Együtt..."

X. Felkészülési Farsangi Kupa "Újra Együtt..."

Esemény ideje: 
2021. február 20. szombat 08:302021. február 28. vasárnap 08:00
Oszd meg másokkal!

Előzmények, eredmények a kupáról

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2021. február 20-án szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A tornára kizárólag a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság MLSZ versenyrendszerében III és IV. osztályában szereplő csapatok, játékosok nevezhetnek. A tornára 8 csapat jelentkezést fogadjuk el, akiket két 4-es csoportba sorsolunk ki. Az első két csapat a döntőbe jutásért küzd meg, míg a csoport 3. az ötödik a 4. helyezett pedig a hetedik helyért fog játszani. A döntőbe jutás vesztesei a dobogó harmadik fokáért játszanak, a győztesek pedig az aranyérem megszerzéséért fognak megküzdeni a zárómérkőzésen!

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át a díjkiosztó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát egy-egy serleggel díjazza a nap végén, valamint a DLSZ+ és a Miklós István díjat (vagyis "A Nap Pillanata" díjat) is átadja az arra jogosult személynek vagy csapatnak!

Várjuk a csapatok jelentkezését!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2021. február 20. szombat 08:00 - 14:30 óra
Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok - Dunaújváros, Március 15. tér
A torna engedélyezője: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: MEZ DEPO Dunaújváros és a Pizza Paradise Dunaújváros, ERŐSCH Chili Labor
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: A DLSZ Bajnokságában szereplő III. és IV. osztályos csapatok játékosai (igazolással rendelkező) 
Jelentkezési díj: 14.000 Ft / Csapat
Nevezhető játékos létszám: 12 fő
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

Időpont: 2021. február 6. szombat 10:30 óra
Helyszín: BRONZ Kávézó & Lottózó, Béke körút 1, Dunaújváros 2400

Farsang kupa díjazása:

1. hely: kupa + 12 darab egyedi érem + díszoklevél + Acerbis mérkőzéslabda
2. hely: kupa + 12 darab egyedi érem + díszoklevél + Acerbis mérkőzéslabda
3. hely: kupa + 12 darab egyedi érem + díszoklevél + Acerbis mérkőzéslabda
Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + ERŐSCH Chili szósz
Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél + ERŐSCH Chili szósz
Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + ERŐSCH Chili szósz
DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + ERŐSCH Chili szósz
Miklós István-díj "A Nap Pillanata": díszserleg + díszoklevél + ERŐSCH Chili szósz

Figyelem:  A tornán csak olyan játékos szerepelhet, akinek van érvényes játékengedélye / versenyengedélye az MLSZ 2020/2021. évi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban! A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, labdarúgói léphetnek pályára!
Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció elküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá!
Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

Technikai információk:

  • A sportesemény a nézőktől elzárt, zárt kapus rendezvény!
  • A sporteseményre csak és kizárólag a rendezők, játékvezetők, csapatvezetők és játékosok léphetnek be az intézmény területére!
  • A sportcsarnokban a maszk használata kötelező (kivételt képez a játéktér és a kispadok)!
  • A sportcsarnokba történő belépése előtt kötelező digitális testhőmérséklet mérés lesz!
  • Csak és kizárólag 37,8 fok alatti testhőmérsékleti mérési eredménnyel lehet belépni a sportlétesítmény területére!
  • A sportcsarnokba való belépésnél kézfertőtlenítő használata kötelező!
  • Az öltözők, fürdők a jelenlegi szabályozások miatt zárva lesznek!
  • Illemhely és mosdó biztosított.

DLSZ

Mészáros István a DLSZ Versenybizottság elnöke: Minden labdasport szerető ki van éhezve a játékra, aminek egyrészt a tél, másrészt a korlátozások az oka. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a Felkészülési Farsang Kupára meghirdetett nyolc hely pillanatok alatt betelt. A DLSZ már többször bizonyította, hogy képes nagy dolgokra, most a körülmények ellenére a csapatok számára teremtette meg a mozgás, a versengés lehetőségét. Ugyan a télnek nem tudunk véget vetni, de az Arany János Általános Iskola tornaterme, ebben kisegít bennünket. Az élet több területén látjuk, hogy keresik az emberek a kiskapukat a korlátozások kijátszására, szerencsére nekünk erre nincs szükségünk. 2015-ben a DLSZ bajnokságai csatlakoztak az MLSZ versenyrendszeréhez, így minden játékosunk rendelkezik, az MLSZ által kiállított, érvényes versenyengedéllyel. Természetesen a játék öröme mellett vigyázunk a résztvevők egészségére, igyekszünk a biztonságot is garantálni részükre. A rendezvényen nem lehetnek jelen nézők, belépésnél testhőmérséklet mérés lesz, illetve a pályán tartózkodókat kivéve kötelező lesz a maszkviselés. Bízunk benne, hogy a szigorú előírások ellenére is ismét egy jó hangulatú torna elé nézünk.

Schreiber Gábor az ERŐSCH Chili Labor tulajdonosa és a Felkészülési Torna támogatója: Hogy miért támogatom az amatőr kispályás labdarúgást? Magam is fociztam 1998-2018-ig főleg nagypályán, megyei bajnokságban, de sokat játszottam kispályán is, amit nagyon élveztem. Sajnos a többszöri bokasérülések miatt már nem űzhetem ezt a sportot. Ezért érlelődött már régóta bennem a gondolat, hogy pár üveg szósszal hozzájárulok ahhoz, hogy egyes játékosok külön elismerésben részesüljenek. A Felkészülési Farsangi Torna tökéletes alkalom arra, hogy a termékekkel a legjobbakat díjazzuk.  A siker az elismerés nagyon jó érzés - én ehhez még adok egy kis pluszt, egy kis ERŐSCH-t.

Dudar Katalin a Felkészülési Torna főszervezője: Nagyon vártam, hogy végre lehetőségünk legyen ismét foci kupát szervezni az amatőr szekciónak. ️Sajnos most más lesz, mint a többi sportnapunk így, hogy szigorú jogi szabályoknak  és egészségügyi  előírásoknak kell megfelelni, de most a legfontosabb, hogy ezek betartásával, betartatásával újra pályán lesznek a játékosok! Igaz, ez lesz az első olyan rendezvény, amin a szurkolók nem vehetnek részt, vagyis  zárt kapuk mögött fogjuk lebonyolítani, de így is biztos vagyok benne, hogy a csapatok mindent meg fognak tenni, hogy izgalmas mérkőzéseket láthassunk tőlük. Szövetségünk minden csapatnak sok sikert kíván, a játékvezetőknek pedig jó munkát a  Felkészülési Farsangi Tornához

Gódány András a Tour-Mix és az FC Green-Go csapatvezetője: A kupára elsősorban felkészülési okokból és a foci szeretete miatt neveztünk. A Tour-Mix név jelzi, hogy nem csak Fc Green-Go játékosokkal játszunk majd a tornán, hiszen nem mindig tudjuk megoldani ilyen esetekben, hogy a teljes FC Green Go ott legyen az ilyen fantasztikus eseményeken! Ezért döntöttem úgy, hogy kiegészülünk olyan játékosokkal, akik esetleg már jártak a Fc Green Go háza táján, esetleg a jövőben számitanék a játékukra és Tour-Mix néven szerepelünk a megmérettetésben! Köszönetet szeretnék mondani ezúttal is a DLSZ teljes stábjának, hogy ebben a helyzetben is rengeteg munkával lehetővé teszik a foci szerelmeseinek a játékot, ezzel is könnyebbé téve a tavaszi rajtot a bajnokságra. Természetesen a Tour-Mix játékosai kivétel nélkül rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel! A kupa díjazása kecsegtető és talán jó motíváltságot kovácsol a csapatok játékába, igyekszünk majd minél többet begyűjteni belőlük sportszerű kereteken belül. Hajrá foci, hajrá DLSZ, hajrá TOUR-MIX, hajrá FC GREEN-GO

Schreiber Gábor az ERŐSCH Chili Labor tulajdonosa és a Felkészülési Torna támogatója: Hogy miért támogatom az amatőr kispályás labdarúgást? Magam is fociztam 1998-tól 2018-ig főleg nagypályán, megyei bajnokságban, de sokat játszottam kispályán is, amit nagyon élveztem. Sajnos a többszöri bokasérülések miatt már nem űzhetem ezt a sportot. Ezért érlelődött már régóta bennem a gondolat, hogy pár üveg szósszal hozzájárulok ahhoz, hogy egyes játékosok külön elismerésben részesüljenek. A Felkészülési Farsangi Torna tökéletes alkalom arra, hogy a termékekkel a legjobbakat díjazzuk. A siker, az elismerés nagyon jó érzés - én ehhez még adok egy kis pluszt, egy kis ERŐSCH-t.

X. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA - NEVEZETT CSAPATOK
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉSI DÍJ
 1. FAST FOX IGEN IGEN
 2. EGY LÁDA SÖR IGEN IGEN
 3. SZÉCHÉNYI PÉKSÉG IGEN IGEN
 4. SZÖGLET FC IGEN IGEN
 5. FM SOLARVILL IGEN IGEN
 6. IDŐHÚZOK IGEN IGEN
 7. TOUR MIX IGEN IGEN
 8. REAL CONCORD IGEN IGEN
ÉRDEKLŐDŐ CSAPATOK!
 1. CENTER SPORT IGEN X

"A torna az MLSZ Versenyrendszerében lévő dunaújvárosi Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság felkészülési tornája, melyre csak és kizárólag III- és IV. osztályos csapatoknak, játékosainak írtuk ki, akik versenyengedéllyel, játékengedéllyel rendelkeznek. Célja, hogy felkészítse őket a márciusban induló tavaszi szezonra" – Szűcs Vivien DLSZ Rendezvényszervező"

X. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2021
A CSOPORT B CSOPORT
1.  FAST FOX 1.  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG
2.  EGY LÁDA SÖR 2.  SZÖGLET FC
3.  FM SOLARVILL 3.  IDŐHÚZOK
4.  TOUR MIX 4.  REAL CONCORD
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 FAST FOX  2 - 1  EGY LÁDA SÖR 
08.22 FM SOLARVILL  0 - 4  TOUR MIX
08.44 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  2 - 2  SZÖGLET FC
09.06 IDŐHÚZOK  1 - 1  REAL CONCORD
09.28 FAST FOX  2 - 1  FM SOLARVILL
09.50 EGY LÁDA SÖR  2 - 2  TOUR MIX
10.12 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  3 - 0  IDŐHÚZOK
10.34 SZÖGLET FC  0 - 1  REAL CONCORD
10.56 FAST FOX  0  - 0  TOUR MIX
11.18 EGY LÁDA SÖR  2 - 0  FM SOLARVILL
11.40 SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  3 - 0  REAL CONCORD
12.02 SZÖGLET FC  1 - 2  IDŐHÚZOK
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  FAST FOX  3 2 1 0 4 - 2 7
2.  TOUR - MIX 3 1 2 0 6 - 2 5
3.  EGY LÁDA SÖR  3 1 1 1 5 - 3 4
4.  FM SOLARVILL 3 0 0 3 1 - 8 0
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG  3 2 1 0 3 - 2 7
2.  IDŐHÚZOK  3 1 1 1 3 - 5 4
3.  REAL CONCORD  3 1 1 1 2 - 4 4
4.  SZÖGLET FC  3 0 1 2 3 - 5 1
X. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS 2021
7. HELYÉRT
12.24 FM SOLARVILL  1(1)-(2)1  SZÖGLET FC 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12.46 FAST FOX  0(2)-(3)0  IDŐHÚZOK 
13.08 TOUR - MIX  1 - 2  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG 
5. HELYÉRT
13.30 EGY LÁDA SÖR  3 - 2  REAL CONCORD 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13.52 FAST FOX  3 - 1  TOUR  - MIX 
ARANY MÉRKŐZÉS
14.14 IDŐHÚZOK  0 - 2  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG 
14.36 EREDMÉNYHIRDETÉS

X. Felkészülési Farsang Kupa megszorításokkal, de vidáman

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség extra körültekintéssel, a szabályok szigorú betartásával, biztonsági személyzet jelenlétével, az egészségügyi irányelvek követésével tartotta meg a 2021-es év szezonnyitó rendezvényét.

A város kispályás amatőr labdarúgói nagyon várták már, hogy újra pályára léphessenek. Az óvintézkedések mellett a hosszú sportolás és mozgás nélküli időszak miatt arra is figyelni kellett a szervezőknek, hogy a sérülések kockázata ezúttal lényegesen nagyobb, hiszen az izmok, az ízületek, szintén „újraindításra” várnak. Szerencsére komoly probléma nélkül zajlott az esemény, ahol ismét nagyszerű, lelkes sportolókat láthattunk, akik nagy örömmel vették birtokba a pályát.

Az izgalmas csoportmérkőzések után (ahol több mint 30 gól született), a rendkívül szoros helyosztók következtek. Ebben a szakaszban több alkalommal is csak büntetőkkel dőlt el a helyezések sorsa. Az elődöntőkben aztán végletekig kiélezett találkozókon alakult ki a bronzmérkőzés illetve a döntő párosítása. A nap végén végül a Széchenyi Pékség csapata emelhette magasba a győztesnek járó trófeát.

Szokás szerint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a kiemelkedő egyéni teljesítményeket is díjazta, azonban a legnagyobb öröm ezen az emlékezetes napon az volt, hogy sikerült újra összehozni az amatőr labdarúgók közösségét a hosszúra nyúlt járvány időszak után.

Úgy gondoljuk, hogy kijelenthető: Elkezdődött…

Barta Endre, Dunaújváros humán ügyekért felelős alpolgármestere: - Kettős érzés van bennem, az első természetesen a biztonság, de nagyon örülök annak, hogy a szervezők odafigyeltek mindenre és betartják azokat a szabályokat, amelyeknek köszönhetően ezt a tornát meg lehetett rendezni. Az egészséghez hozzátartozik a mozgás, s Dunaújvárosban ennek óriási hagyománya van. Ezúttal is összejött nyolc csapat, színvonalas meccseket vívtak egymással, s bár nézők nem lehettek jelen, a résztvevő együttesek számára nagyon fontos volt ez a viadal, ami jó felvezetése lehet a bajnokság tavaszi szezonjának.

Dudar Katalin a torna főszervezője: Túl vagyunk az első idei rendezvényünkön, ami a Covid-19 miatt szigorú szabályok közt zajlott. Szeretném megköszönni a játékosoknak az együttműködést, hisz mindenki tudomásul vette milyen fontos, hogy betartsuk az előírásokat. Remélem a következő rendezvényünk már a megszokott módon kerülhet megrendezésre. Gratulálok a helyezett csapatoknak és a különdíjasoknak!

Slett Krisztina a Felkészülési Torna egészségügyi szakembere: 2021.02.20-án a DLSZ által megrendezésre került Felkészülési Farsangi kupán az egészségügyi ellátásért voltam felelős a Sleti Kft. megbízásából. A cég és a DLSZ munkakapcsolata hosszú évek óta fennáll, az egészségügyi ellátásért felelős vezető testvérem, Slett Ferenc. Az amatőr labdarúgó torna az Arany János Általános Iskola tornatermében zajlott zárt kapuk mögött. A belépésnél mindenkinek kötelező hőmérés volt és egyúttal kötelező alkoholos kézfertőtlenítès is történt. A DLSZ által meghatározott versenykiírás alapján történt a torna lebonyolítása, mely maximálisan szem előtt tartotta a hatályos járványügyi szabályokat. Minden esemény - és zökkenőmentesen zajlott. A csapatok betartották az előírt szabályokat, partnerek voltak a szabályok betartásában is. Mindenki megfelelően viselte a maszkot a játékmentes időszakokban és a közösségi terekben. 

Szakács László a torna győztes csapat csapatvezetője: Első körben szeretném megköszönni a szervezőknek, a DLSZ-nek, valamint a csapatoknak, hogy létrejöhetett ez a nagyszerű kupa, ahol minden csapat keményen küzdött, mindent beleadva a győzelemért. Véleményünk szerint az idei év megpróbáltatásai ellenére - ezalatt értjük,hogy sajnos a vírus helyzetből adódóan,a hagyományoktól eltérően a közös edzésekre nem kerülhetett sor - a mai napon a szerencse mellett a csapat összetartó ereje is megmutatkozott, hiszen mindenki részese tudott lenni a felkészülési kupának és helytállt.

László Ricsi a Szöglet FC csapat csapatvezetője: Nagyon jól éreztük magunkat, és vártuk már a lehetőséget, hogy újra tudjunk focizni, egy kupán indulni. Sajnáljuk, hogy nem lehettek nézők. Szurkolóink és barátaink nélkül furcsa volt focizni. Az első mérkőzésünk előtt pár perccel vissza akartunk lépni a kupától, ugyanis Kata, a kupa főszervezője közölte velünk, hogy nincs sör a büfében és nem is fogyaszthatunk az iskola területén alkoholt. De szerencsére maradtunk, bár nagy kínok között. A Széchenyi Pékség elleni mérkőzés elején a sör információ miatt kicsit beragadtunk, de a mérkőzés végére, hősies küzdéssel visszajöttünk 2:2-re. A második mérkőzésünk sajnos nagy csalódás volt számunkra, ahol - nem megbántva a Real Concord-ot - mi érdemeltük volna meg a 3 pontot. Tamás ollózós kapufájáról, illetve Ásványi egész pályás kapufájáról sem befelé pattant a labda, a Concord viszont a mérkőzés legvégén kihasználta - kis túlzással - az első támadását. De ez a foci.  Az Időhúzók ellen ki-ki mérkőzést játszottunk, ahol megszereztük a vezetést, de a végén 2:1-re kikaptunk. A helyosztón megszereztük az FM Solar ellen a 7. helyet, így összességében remek torna volt, hiányzott már az egész csapatnak. Bízunk benne, hogy a március 15.-i kupa is meg lesz tartva és a bajnokságba sem szól semmi sem közbe. Mindenki győz, aki focizik!! Hajrá Szöglet FC.

Kiss Gábor a trona legjobb kapusa: Három hónap telt el az utolsó kupa óta, már nagyon várta mindenki, hogy újra pályára léphessen. Úgy gondolom, hogy a torna mindenki számára nehezen kezdődött, érezni lehetett ezt a három hónap kihagyást a csapaton, de mérkőzésről mérkőzésre feljavultunk és a végén sikerült a napot az első helyen zárni. Szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a színvonalas, remek hangulatú és minden biztonsági előírásnak megfelelő tornát. Köszönöm a csapatomnak a helytállást, akik nélkül nem jött volna össze a legjobb kapus díj és a győzelem! 

Széhn Bence a torna legjobb játékosa: Először is köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség tagjainak és a támogatóknak a lehetőséget, hogy végre - ahogy az esemény címében is szerepel - újra pattoghatott a labda... Újra közösen tudtunk játszani a komoly szabályok betartásával. Így egy rendkívül tartalmas napot tudhatunk magunk mögött. Izgalmas mérkőzések és összecsapások jellemezték már a csoportköröket, amiket igazán szoros helyosztók követtek. Köszönöm a szövetség szakembereinek, hogy ebből a kiélezett mezőnyből végül nekem ítélték a különdíjat, amit sok jó játékos elől sikerült elhódítanom. Gratulálok az összes különdíjazottnak és csapatnak! Remélem minél előbb újra találkozunk egy hasonló tornán! Hajrá foci! Hajrá DLSZ!

Cislo Bence a torna gólkirálya: Köszönöm a Széchenyi Pékségnek és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a részvételi lehetőséget, hogy újra pályán lehettünk. A kupa szervezése ismét nagyszerű volt, hamar és gyorsan lettek bonyolítva a találkozók. Nagyszerű dolognak és sikernek tartom, hogy elértük a csapattal a tornagyőzelmet és kifejezetten örülök, hogy meg tudtam szerezni a gólkirályi címet, melyhez kellett a remek csapatjáték is. Szeretnék gratulálni a csapatoknak az elért eredményükhöz és a különdíjas játékosoknak is, akik kiérdemelték az elismerést. Nem utolsó sorban a szövetségnek, amiért ebben a nehéz helyzetben is meg tudta rendezni a kupát. Remélem hamarosan újra találkozunk!

Illés Gábor, az Időhúzok csapat csapatvezetője: A csapat nevében köszönjük, hogy bár nehezített körülmények között, de a szövetség így is meg tudta rendezni profi módon a szabályok teljes betartásával a tornát. A legtöbb csapatot ismertük és nem is gondoltuk a nap elején, hogy ilyen sikert tudunk elérni. Az első meccset egy szoros döntetlennel zártuk, ahol mi rúgtuk az első gólt, majd a Real Concord kiegyenlített. A második összecsapás előtt még a döntetlenben bizakodtam, viszont a Széchényi hozta a formáját, 3 gólt kaptunk tőlük. Harmadik mérkőzésünk előtt számolgatva az esélyeket arra jutottunk, hogy nekünk csak a győzelem jöhet szóba, vagy játszunk a 7- 8. helyért. A Szöglet csapatával igen szoros és hajtós játékot játszottunk, ahol előbb gólt kaptunk, majd egy szabadrúgás miatt a játékidő vége előtt nem sokkal ki tudtunk egyenlíteni. Majd egy bedobásból csúsztatott fejes góllal átvettük a vezetést. Épp, hogy örültünk a megszerzett előnynek, örömünknek a bíró sípja vetett véget.  Sajnos büntető rúgást ítélt ellenünk, amit kisebb viták és bonyodalmak közepette elvégezett az ellenfél csapata. A labda a hálóba akadt, viszont az izgalmaknak nem vetett véget, ugyanis a játékvezető új rúgást ítélt, mivel zavaró volt egyik játékosunk közelsége a büntető elvégzése során. Az indulatok teljesen elszabadultak. Az új rúgás után kimaradt a helyzet, a szerencse velünk volt. Így csoport másodikként jutottunk tovább. A döntőbe jutásért a Fast Fox csapattal szemben az esélytelenek nyugalmával játszottunk. Hatalmas játékkal döntetlen végeredményt értünk el, így büntető párbajjal juthattunk a döntőbe, ahol a Széchényi Pékséggel küzdöttünk meg. Sajnos, mint a csoport meccsek alatt,  itt is simán és megérdemelten nyertek ellenünk, így a dobogó második fokára állhattunk fel. Gratulálok minden csapatnak és játékosnak! 

Farkas Mihály az FM Solar Vill csapatvezetője: Örömmel vettünk részt a X. Felkészülési Farsangi Tornán, ami számunkra csapatként az első ilyen megmérettetés volt. Sajnos nem jutottunk a dobogó közelébe, de ez nem vette el a kedvünket sem a bajnokságtól, sem a jövőbeni tornáktól. Sőt csapatom nevében is kijelenthetem, hogy ösztönzőleg hatott ránk, igyekszünk a későbbiekben minél többet együtt gyakorolni. Bár a Covid -19 miatt sajnálatos módon nem lehettek nézők az eseményen, de így is nagyon jó volt a hangulat. A csapatok igazán sportszerűen küzdöttek a kupán. A jelenlegi helyzethez képest gördülékenyen ment minden, mindenki betartotta a szabályokat, hiszen tudtuk, hogy a mi érdekeinket szolgálta. Köszönettel tartozunk a DLSZ - nek, és mindenkinek aki részt vett a szervezésben, hiszen nagy munka van egy ilyen sportesemény megrendezésében. Annyit ígérhetek, hogy a következőn kupán is ott leszünk! A csapatokkal pedig találkozunk a hamarosan induló bajnokságban!

Gincsai László a torna biztonsági személyzete (Tolna Őr Kft.): Régóta figyelemmel kísérem a DLSZ munkáját, de most először töltöttem velük egy teljes napot egy sportrendezvény keretében. Nagyon jó barátságot ápolok a szervezőkkel, így szívesen tettem eleget felkérésüknek. Munkámmal a nap folyamán segítséget nyújtottam a jelenlegi jogszabályok betartásának ellenőrzésében és betartatásában. Kifejezetten örültem, hogy mindenki nagyon együttműködő volt és a hatósági ellenőrzésen is mindent rendben találtak. Várom a következő alkalmat, hogy újra a DLSZ csapattal legyek, segítsem munkájuk, hisz mint a Tolna-Őr kft. örömmel támogatjuk a szervezetet. Látjuk , hogy csapatuk mi mindent tesz meg Dunaújvárosért! Köszönöm a csapatoknak az együttműködést! Mindenki vigyázzon magára és szeretteire!

X. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  SZÉCHÉNYI PÉKSÉG 
2. HELY  IDŐHÚZOK 
3. HELY  FAST FOX 
X. FELKÉSZÜLÉSI FARSANG KUPA KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  SZÉHN BENCE (TOUR - MIX)
KAPUS  KISS GÁBOR (SZÉCHÉNYI PÉKSÉG)
GÓLKIRÁLY  CISLO BENCE (SZÉCHÉNYI PÉKSÉG)
DLSZ+  GÁL GYÖRGY (IDŐHÚZOK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  KISS GÁBOR (EGY LÁDA SÖR)