VIII. Ádám Anita, IX. Héger Ádám és IV. Komáromi Ádám Emléktorna

VIII. Ádám Anita, IX. Héger Ádám és IV. Komáromi Ádám Emléktorna

Esemény ideje: 
2021. november 1. hétfő 08:00

Ismét eltelt egy év. Újra emlékezünk, mint ahogy minden évben barátainkra, sporttársainkra. Távolodik a tragédiák időpontja, de erősödik bennünk az a szeretet, mellyel újra és újra összejövünk, felidézzük alakjukat, mosolyukat. A közös emlékezés mindhárom fiatal sportolóra egy olyan összefogás immár évek óta, amikor egy pillanatra egymásra nézünk, visszarepülünk a múltba és még velünk van Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám. Sportolva emlékezünk, ahogy ők is tennék. Nem feledjük őket!

További információ a rendezvényről

Időpont: 2021. november 1. hétfő 08:00 - 15:00 óra
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok - Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság, Carissa Sportegyesület, Bronz Kávézó és Lottózó, Carissa Virágüzlet, V2 Motorock Cukrászda, Héger József, Baracs SE, Komáromi László, Oberna Iboly szépségszalon, ERŐSCH Chili Labor, Fehérvári József
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Jelentkezési díj férfi mezőny: 17.200 Ft / csapat
Jelentkezési díj női mezőny: 14.200 Ft / csapat
Jelentkezés: dmjv.dlsz@gmail.com
Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés

Időpont: 2021. október 14. csütörtök 16:15 óra
Helyszín: Bronz Kávézó & Lottózó, 2400 Dunaújváros - Béke körút 1.

Regisztráció: Jelentkezem a kupára

Emléktorna díjazása

 • 1. hely: Vándorserleg, kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 2. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • 3. hely: kupa, egyedi érem, díszoklevél, Kipsta mérkőzés labda
 • Legjobb játékos: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda - Oberna Iboly szépségszalon / Bronz Kávézó és Lottózó utalvány - ERŐSCH Chili Labor
 • Legjobb kapus: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda - Oberna Iboly szépségszalon / Bronz Kávézó és Lottózó utalvány - ERŐSCH Chili Labor - 1 pár kapuskesztyű (Héger József felajánlása)
 • Gólkirály: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda - Oberna Iboly szépségszalon / Bronz Kávézó és Lottózó utalvány - ERŐSCH Chili Labor
 • Miklós István "Nap Pillanata" díj: díszserleg, díszoklevél, V2 Motorock Cukrászda - Oberna Iboly szépségszalon / Bronz Kávézó és Lottózó utalvány - ERŐSCH Chili Labor
 • DMJV70 & DLSZ50+ díj: díszserleg, díszoklevél, Dunaújváros 70 éves emlékkönyv, V2 Motorock Cukrászda - Oberna Iboly szépségszalon / Bronz Kávézó és Lottózó utalvány - ERŐSCH Chili Labor
 • Döntő legjobb játékosa (férfi): Ajándékutalvány - Komáromi László felajánlása
 • Senior díj (férfi): Ajándékutalvány - Fehérvári József felajánlása
 • Legtehetségesebb játékos (női): Serleg - Dávid Géza felajánlása
 • Senior díj (női): Ajándékcsomag - Harkány SE felajánlása
 • CARISSA Különdíj: Ajándéktáry - a CARISSA SE felajánlása

Fontos információ, hogy a tornán csak olyan játékos szerepelhet, akinek van 2021/2022-es MLSZ bajnokságra érvényes játékengedélye (nagypályás, futsal, kispályás) labdarúgó bajnokságban, vagy érvényes Védettségi igazolvánnyal rendelkezik

A férfi tornára 8 csapat, a női tornára 5 csapat nevezését fogadjuk el.

EMLÉKTORNA BAJNOK CSAPATAI
2013. FRANKCITY
2014. GSV SIKER ABLAK
2015. MÉSZI FRUCHT KFT.
2016. SIKER ABLAK GSV
2017. SIKER ABLAK GSV
2018. FEJÓ THERM KFT.
2019. KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
2020. BARÁTOK

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 8 csapat

IX. HÉGER ÁDÁM ÉS IV. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA DUNAÚJVÁROS 2021
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI IGEN IGEN
 2. HÉGER ÁDÁM BARÁTAI IGEN IGEN
 3. BIOTECH USA DUNAÚJVÁROS IGEN IGEN
 4. FAST FOX IGEN IGEN
 5. TÖLTELÉK FC IGEN IGEN
 6. BARACS SE U19 IGEN IGEN
 7. GAZDAGOK ÉS SZÉPEK IGEN IGEN
 8. GM - BWS IGEN IGEN

Nagy Milán a DLSZ Játékvezetői bizottság elnöke:

Egy rendkívül jó és nemes kezdeményezés mellé állt már sokadszorra az emléktorna megszervezésével és lebonyolításával a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Három nagyszerű sportember Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám tiszteletére kerül ismét megrendezésre ez az emléktorna. Egyszerre megható, egyszerre varázslatos, és egyszerre csodálatos pillanatok ezek mind a hozzátartozók, mind a résztvevők, és mind az együttérzők számára. Két helyszínen is tiszteletüket teszik majd sportolóink, hisz a kisteremben a lányok mérik össze tudásukat, akiknek a mérkőzéseit Gódány András vezeti majd, a nagy teremben pedig a fiúk, Rácz Feri bácsi és Éliás Zsolt "felügyeletével" vívják meg csatáikat. A Játékvezetői Testület nevében kívánok minden rokonnak, barátnak, hozzátartozónak őszinte részvétet, az emléktorna résztvevőinek pedig sok sikert, természetesen a sportszerűség jegyében.

Fehérvári József a Baracs SE elnöke: Nem lehet elégszer megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek , hogy nem hagyják feledésbe merülni drága barátaink-játékos társaink emlékét. Mint minden évben a labdarúgás szeretetével egy pici vigasztalást kapunk az emlékezés gyásza mellett. Jó barátaink emlékére rójuk le tiszteletünket e kiváló nappal, kívánok minden csapatnak izgalmas mérkőzéseket, de a győzni akarás mellett a fair play szelleme is ott lebegjen mindenki előtt.

IX. HÉGER ÁDÁM ÉS IV. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA DUNAÚJVÁROS 2021
A CSOPORT B CSOPORT
1.  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI 1.  FAST FOX
2.  GM - BWS 2.  TÖLTELÉK FC
3.  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 3.  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
4.  BARACS SE U19 4.  BIOTECH USA DUNAÚJVÁROS

Pasker Renáta a Héger Ádám Barátai csapat csapatvezetője: Tekintettel a gyermekkori barátságunkra, számomra természetes, hogy minden évben részt veszünk az emléktornán. Az idei év rendhagyó lesz, hiszen Ádám most lenne 30 éves, ezért igyekszünk  még többet nyújtani, pörgős játékkal, izgalmas mérkőzésekkel tisztelegni elhunyt barátunk emléke előtt. Közösen emlékezzünk meg a három kiváló sportolóról a pályán és a pálya szélén egyaránt!

Pap István a BioTech USA Dunaújváros csapat csapatvezetője: Csapatunk tagjainak, akárcsak itt sokan másoknak, életünk szerves része a futball! Szívesen járunk kispályás kupákra, melyek között van, amire különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Szomorú apropóból jött létre ez az emléktorna, hiszen fiatalon elhunyt sportolók nevét viseli, akiknek ugyancsak élete volt a futball.... Méltó módon igyekszünk emléket állítani nekik az induló csapatokkal megküzdve, közösen gyertyát gyújtva! Mindannyian köszönettel tartozunk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ezzel a nemes tornával emlékeznek és nem hagyják elaludni a gyertya lángját. Névadó támogatónknak, pedig szeretnénk megnyerni ezt a rangos tornát! Köszönjük BioTech USA Dunaújváros!  

Csajtai Zoltán a GM-BWS csapat csapatvezetője: Újjá épült 3. osztályos csapatként, szeretnénk minden lehetőséget megragadni a focira, az összeszokásra. Sajnáljuk, hogy ilyen apropóból rendez a DLSZ tornát, de mégis jó dolognak tartjuk, hogy labdapattogással emlékezzünk a három kiváló labdarúgóra. Biztos vagyok benne, hogy az alkalomhoz mérten egy jó hangulatú, kiváló rendezésű tornára megyünk ismét. Hajrá Foci, Hajrá GM-BWS.

Mohácsi Norbert a Komáromi Ádám Barátai csapat csapatvezetője: Egy közös barátunk emléke miatt indulunk el minden évben. Két éve sikerült megnyernünk a tornát, idei kitűzött célunknak megfelelően pedig szeretnénk a vándorserleget visszahódítani. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy idén is mint minden évben - ilyen módon is meg tudunk emlékezni három nagyszerű sportemberről!

Turóczi Gergő a Töltelékek FC csapat csapatvezetője: Már régóta terveztük, hogy benevezünk egy kisebb tornára és megmérettetjük magunkat egy ilyen esemény keretein belül. A csapatból majdnem mindenki nagypályás focista, de mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy kispályán mit tudunk elérni. Célkitűzésünk nincs, csak annyi, hogy játszunk egy jót! Sok sikert kívánunk a többieknek! 

Tóth Norbert a Gazdagok és szépek csapat csapatvezetője: Személyesen nem ismertem Ádámékat vagy Anitát, mégis minden évben igyekszünk megjelenni az emlékükre megrendezett tornán, ahol közösen róhatjuk le tiszteletünket. Ez a kupa mindig egy kicsit más, mint a többi, de ez így is van rendjén. Remélem még sok éven át megrendezésre kerül ez az esemény és minél többször részt tudunk rajta venni mi is. Mindenkinek jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk! 

Geri Ferenc a Fast Fox csapat csapatvezetője: A Fast Fox csapat mindenkit üdvözöl! Szívesen emlékezünk meg sporttársainkról közös szenvedélyünkkel, a futballal. Örülünk, hogy ismét a Dunaújváros Sportcsarnokban léphetünk pályára. Igyekszünk Ádámék előtt remek játékkal és parázs meccsekkel tisztelegni. Szeretnénk egyre jobb és rutinosabb csapattá válni, érmekkel gazdagodni és köszönjük, hogy ehhez a DLSZ lehetőséget biztosít! Gyertek el minél többen és gyújtsuk meg közösen a mécseseket! 

Körmendi Zsolt a Baracs U19 csapat csapatvezetője: Köszönet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek,hogy idén is megrendezi az emléktornát és nem merül feledésbe az elhunyt sportemberek iránti megemlékezés. A foci szeretete és az elhunytak iránti tisztelet jegyében veszünk részt a rendezvényen. Bízom a jó szereplésben és abban, hogy a fiatalok is átérzik majd a torna jelentőségét és hangulatát.

November 1-én ismét megrendezésre kerül Héger Ádám, Ádám Anita és Komáromi Ádám tiszteletére az Emlékkupa. Ez egy különleges dátum minden ember számára, hisz szinte mindenkinek van valakije, aki már nem lehet mellette, akit már nem ölelhet. Ez a torna már évek óta Mindenszentek napján kerül megrendezésre, ahol rengeteg olyan ember teszi tiszteletét, akiknek e három remek sportoló sokat jelentett. A tornán nyolc férfi csapat méri össze tudását és emlékezik meg elhunyt szerettéről a pályán futballozva, majd a szünetben mécsest gyújtva  - Neszvecskó Zorica a kupa főszervezője

Schreiber Gábor az ERŐSCH Chili Labor tulajdonosa és az Emléktorna támogatója: Mindig is szerettem - szerettünk egy jól sikerült meccs után, vagy éppen egy tornagyőzelem után a csapattal összeülni egy finom vacsorára, ahol jó hangulatban meg tudtuk beszélni a történteket. Frissen felidézni, hogy mi volt a jó, vagy éppen min kell a jövőben változtatni. Ezekhez a pillanatokhoz szeretnék hozzájárulni egy-egy üveg kézműves chiliszósszal, hogy emiatt a kis plusz miatt még tovább maradjanak meg ezek a jó momentumok a fejekben. 

A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08:00 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  2 - 2  GM - BWS
08:22 GAZDAGOK ÉS SZÉPEK  1 - 2  BARACS SE U19
08:44 FAST FOX  4 - 2  TÖLTELÉK FC
09:06 KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  1 - 1  BIOTECH USA DUNAÚJVÁROS
09:28 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  0 - 0  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
09:50 GM - BWS  1 - 0  BARACS SE U19
10:12 FAST FOX  1 - 4  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
10:34 TÖLTELÉK FC  0 - 0  BIOTECH USA DUNAÚJVÁROS
10:55 MEGEMLÉKEZÉS
11:20 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  2 - 1  BARACS SE U19
11:42 GM - BWS  0 - 3  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK
12:04 FAST FOX  1 - 1  BIOTECH USA DUNAÚJVÁROS
12:26 TÖLTELÉK FC  1 - 3  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  3 1 2 0 4 - 3 5
2.  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK  3 1 1 1 4 - 2 4
3.  GM - BWS  3 1 1 1 3 - 5 4
4.  BARACS U19 3 1 0 2 3 - 4 3
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  3 2 1 0 8 - 3 5
2.  FAST FOX  3 1 1 1 6 - 7 4
3.  BIOTECH USA  3 0 3 0 2 - 2 3
4.  TÖLTELÉK FC  3 0 1 2 3 - 7 1
IX. HÉGER ÁDÁM ÉS IV. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA DUNAÚJVÁROS 2021
7. HELYÉRT
12:48 (K) BARACS SE U19  4 - 2  TÖLTELÉK FC 
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
12:48 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  1 - 0  FAST FOX 
13:10 KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  0 - 4  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 
5. HELYÉRT
13:10 (K) BIOTECH USA  5 - 2  G.M - BWS 
BRONZ MÉRKŐZÉS
13:22 KOMÁROMI ÁDÁM BARÁTAI  1 - 3  FAST FOX 
ARANY MÉRKŐZÉS
13:54 HÉGER ÁDÁM BARÁTAI  2 - 2  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 
14:30 EREDMÉNYHIRDETÉS
IX. HÉGER ÁDÁM ÉS IV. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  GAZDAGOK ÉS SZÉPEK 
2. HELY  HÉGER ÁDÁM BARÁTAI
3. HELY  FAST FOX
IX. HÉGER ÁDÁM ÉS IV. KOMÁROMI ÁDÁM EMLÉKTORNA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  NÉMETH TAMÁS (HÉGER ÁDÁM BARÁTAI)
KAPUS  HRUBY TAMÁS (GAZDAGOK ÉS SZÉPEK)
GÓLKIRÁLY  TÓTH NORBERT (GAZDAGOK ÉS SZÉPEK)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  FEKETE TAMÁS (GAZDAGOK ÉS SZÉPEK)
DMJV70 & DLSZ50 DÍJ  FAST FOX CSAPATA
A DÖNTŐ LEGJOBBJA  HRUBY TAMÁS (GAZDAGOK ÉS SZÉPEK)
A LEGTECHNIKÁSABB  BENKE VIKTOR (HÉGER ÁDÁM BARÁTAI)

Emlékeztünk ismét…

Mindenszentek napján - immár hagyományosan - három fájóan fiatalon elhunyt labdarúgóra emlékeztünk. Ádám Anitára nyolcadik, Héger Ádámra kilencedik, Komáromi Ádámra pedig a negyedik alkalommal gondoltunk vissza, idéztük fel alakjukat, személyiségüket. Természetesen ezúttal is női és férfi mezőny lett kialakítva, és míg a lányok az Ádám Anita emléktornán harcoltak a szép serlegekért így emlékezve a nagyszerű sportolóra, addig a férfiak a Héger Ádám-Komáromi Ádám nevével fémjelzett küzdelmekben vettek részt. Szívszorongató volt, hogy a „Héger Ádám barátai” elnevezésű csapat mezén Ádám fotója köszönt ránk, és hasonló módon egy másik alakulat Komáromi Ádám egykori barátai, sporttársai Komáromi Ádám képpel a trikójukon léptek pályára. A mérkőzések a nőknél 08.30-kor, a férfi szekcióban 8 órakor kezdődtek. Remek hangulatú találkozók zajlottak mindkét teremben. 11 órakor a mécsesekkel, fotókkal, mezekkel körberakott emlékhelyen a hozzátartozók részvételével gyertyagyújtással, meghitten gondoltunk vissza barátainkra. Dunaújváros Megyei Jogú Város képviseletében, Motyovszky Mátyás az Ifjúsági, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke elmondta, hogy soha nem hal meg az, akit nem felejtünk és példaértékű rendezvényként említette az emléktornát. Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára szintén kiemelte az emlékezés fontosságát és köszönetet mondott mindenkinek, aki eljött és így tisztelgett barátaink előtt, de megköszönte a támogatók segítségét is, akik évről-évre lehetővé teszik, hogy ez a sportnap megvalósuljon. Tóth Imre a DLSZ elnökségi tagja az esemény üzenetére hívta fel a figyelmet, míg  Szaplonczay Máté görögkatolikus pap csodálatos beszédében emlékezett meg a sportolókról. A hozzátartozók és résztvevők ezek után néma gyásszal hajtottak fejet, majd mécsesekkel, virágokkal rakták körbe az emlékhelyet. A torna ezt követően folytatódott és a magas színvonalú mérkőzéseken a csapatok mindösszesen 58 gólt szerezve zárták a napot. A hölgyeknél végül a Dunaújváros PASE emelhette magasba a győztesnek járó serleget, míg az uraknál a „Gazdagok és szépek” tehették meg ugyanezt. Természetesen ismét rengeteg különdíj, felajánlás is gazdára talált, de a legfontosabb, ezen a napon az volt, hogy a rendezvény csodálatos üzenete célba ért…

Motyovszki Mátyás Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, az Ifjúsági, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke: Három tragikusan korán elhunyt sportoló emlékére rendezett kispályás labdarúgó tornát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. Az eseményen részt vettek a hozzátartozók, barátok, sporttársak, együtt érzők. A megható megemlékezés keretein belül közösen gyújtottunk gyertyákat a családtagok, a sportolók, a szövetség, az egyház, és az önkormányzat képviseletében. Nyolc férfi, és öt női csapat részvételével, nagyon színvonalas, és izgalmas, sportszerű  mérkőzéseket láthatott a közönség. A rendezvény méltó volt a torna szellemiségéhez. Számomra is egy nagyon kellemes egész napos program volt ez az emléktorna. Rengeteg különdíj talált gazdára a díjkiosztón, a helyezetteknek járó érmeken, és kupákon kívül. Köszönet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezésért, és a kiváló lebonyolításért, a játékosoknak pedig az élményért, amit nyújtottak. Szomorú, de örömteli is volt ez a nap. Szomorú, mert három elvesztett sportolóról szólt, egyben örömteli, mert az emlékük ezen az emléktornán tovább él.

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára: Először is a szövetség nevében köszönöm mindenkinek, hogy eljött erre az emléktornára, hiszen kiemelten fontos számunkra, hogy megemlékezzünk egykori barátainkról, sporttársainkról. Minőségi meccseket láthattunk a fiúk és a lányok mezőnyében is, mindkét győztesnél méltó helyre került az aranyérem, s nagyon örülünk, hogy a lányoknál egy új csapat, a Harkány is pályára lépett. Külön szeretném megköszönni az önkormányzat segítségét abban, hogy a sportcsarnokban játszhattuk le az emléktorna mérkőzéseit, s nagyon hálásak vagyunk Motyovszki Mátyásnak és Szaplonczay Máté görögkatolikus papnak is, hogy felszólaltak a megemlékezésen.

Tóth Imre (a DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke): Az emléktorna meghittsége, már évek óta lelkeket melengető és csodálatos. Emlékezni a barátainkra újra és újra torokszorító, de ugyanakkor nagyon fontos. A hozzátartozók gyászában osztozni, a soha be nem gyógyuló sebek fájdalmát közösen enyhíteni rendkívül nehéz, de mindig mindent elkövetünk, hogy sikerüljön. A sport ereje ilyen nehéz pillanatokban is segít ebben. Nagyon sokan emlékeztünk sporttársainkra és jó volt látni, hogy milyen sokan gondolják úgy, hogy ez az emléktorna, egy szál virág, egy mécses és egy főhajtás még nagyon sokáig közöttünk tartja Ádám Anitát, Héger Ádámot és Komáromi Ádámot.

Tóth Norbert a Hardferr Bau Kft. csapat csapatvezetője (1. hely): Szinte mindig indultunk az emléktornán, többé kevésbé ugyan azzal a csapattal, de mindig kiegészülve 1-2 játékossal a baráti körökből. Ha jól emlékszem, ezt a tornát ezidáig nem sikerült megnyernünk, ezért is külön öröm, hogy most sikerült. Nagyon örülünk neki, hogy amellett, hogy 1. helyezettek lettünk, több különdíjat is sikerült kiérdemelni, pl.: a legjobb kapus, illetve a gólkirály is a mi csapatunkból került ki. Nagyon színvonalas torna volt, szinte kivétel nélkül jól összeszokott és lelkes csapatokkal, ezért nagyon nehéz dolgunk volt már a csoportmeccsek alatt is. Végül ahogy jöttek a meccsek,úgy lett egyre jobb a formánk is. Ezt az is bizonyítja, hogy az első meccsen és a döntőben kaptunk csak gólt. Köszönjük a színvonalas szervezést a DLSZ csapatának, mindenképpen jövünk jövőre is. A gólkirályi címet pedig szeretném megköszönni a csapatnak, hiszen minden egyes csapattársam kellett hozzá, hogy sikerüljön kiérdemelni. Közhely, hogy nélkülük nem sikerült volna, de minden egyéni díj mögött ott áll egy egész csapat ebben a sportban. Várjuk a következő megmérettetést és alkalmat, amikor újra találkozhatunk.

Pasker Renáta a Héger Ádám és Barátai csapat csapatvezetője (2. hely): Csapatommal immár 9. alkalommal vettünk részt az emléktornán. Aki kilátogatott, részt vett az eseményen, nagyon színvonalas meccseket láthatott egy kiegyenlített mezőnyben. Első alkalommal sikerült bejutnunk a döntőbe, ahol büntetőkkel ugyan alulmaradtunk és ezüst éremmel zártuk a napot, de a részvétel számunkra az igazán fontos. Nyereményünket és a kupát is Ádámnak ajánljuk, így az eredményhirdetést követően átadtuk Ádi testvérének, Szandrának. A legjobb helyre kerültek. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a szervezést.

Geri Ferenc a Fast Fox csapat csapatvezetője (3. hely): Először is gratulálok a szervezett és méltó megemlékezéshez, rengeteg mécses gyúlt Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám tiszteletére. Gratulálok a kupa gördülékeny lebonyolításához is.  A csapattal remek tornán vagyunk túl. Általában szervezetten focizva gyűjtögettük a pontokat, így eljutva a bronzmérkőzésig, ahol ügyes játékkal sikerült az éremszerzés. Az első két helyezett csapat nagyon jó erőkből állt és annak megfelelő színvonalon is fociztak. Ahhoz, hogy az ő csatájukba mi is beleszólhassunk, még fejlődnünk kell. Voltak gólgazdag és kiélezett mérkőzések, büntetőpárbajt is láthatott a nagyérdemű közönség, mindenki jól szórakozhatott. A díjazottak egyre több ajándékban részesülnek, köszönhetően a folyamatosan bővülő támogatói körnek. Még egyszer elismerés a szervezésért és gratuláció a díjazottaknak. Jövőre ismét megméretjük magunkat.

Fekete Tamás (Gazdagok és Szépek) a Miklós István díj tulajdonosa: Először is, örömmel töltött el, hogy újra részt vehettem az emléktornán és így együtt megemlékezhettünk az eltávozottakról. Másodszor köszönöm a Gazdagok és szépek csapatának, hogy szerepelhettem náluk és hozzá is járulhattam a végső győzelemhez. Remek társaság része lehettem! A kupagyőzelem mellett részesültem a Miklós István díjban, ami büszkeséggel tölt el, hiszen a torna pillanatát én tudtam adni egy egyéni góllal. Köszönet a DLSZ-nek a díjért és a zökkenőmentes lebonyolításért, én egész végig jól éreztem magam és remélem jövőre is részt vehetek a tornán! Hajrá foci

Hruby Tamás (Gazdagok és Szépek) a torna legjobb kapusa és a döntő legjobb játékosa: A mai napon úgy gondolom, hogy méltón sikerült megemlékezni mindhárom sporttársunkról, akik sajnos már nem lehetnek köztünk. A szervezés és a megemlékezés is erről ad tanúbizonyságot, a DLSZ és a játékosok méltón fejezték ki részvétüket a hozzátartozók felé. Jó ötletnek tartom, hogy pont azzal a sporttal tisztelgünk sporttársaink emléke előtt, amit Ők is annyira szerettek. A torna nehezen indult számunkra a pályán sem találtuk a helyünk, ami meg is mutatkozott egy vereség formájában. Ezután egy harcos, sok helyzettel tarkított, de gól nélküli döntetlent sikerült kiharcolnunk Héger Ádám Barátai ellen, így az utolsó csoportmeccsünkön győzelmi kényszerrel léptünk pályára. Itt sikerült már összeszedetten játszani és 3-0-val kiharcolni a csoport második helyét. Az elődöntőben gyorsan sikerült 2 gólt is szereznünk, ami kicsit megfogta ellenfelünk, viszont az utolsó percekben 6 az 5-ben komoly nyomás alá helyezték a kapunkat. Egy elcsent labdát sikerült az üres kapuba juttatni, így végül 4-0-ás sikerrel a döntőben találtuk magunkat, ahol ismét Héger Ádám Barátai ellen kellett bizonyítanunk. A döntőben gyorsan hátrányba kerültünk, viszont ezt sikerült ledolgozni és hamar a vezetést is átvenni. A meccs vége felé szintén 6 az 5-ben támadt ellenfelünk és a nyomás bár elmaradt a gól sajnos nem, így alakult ki a 2-2-es végeredmény. Büntetők következtek, amiből nagy örömünkre mi kerültünk ki győztesen és a kezdeti nehézségek után kupagyőzelemnek örülhettünk. Külön öröm volt számomra és nagy megtiszteltetés, hogy a szervezői bizottság engem látott a torna legjobb kapusának és a döntő legjobb játékosának is. Köszönöm nekik a díjat! Illetve köszönöm Komáromi Lászlónak a felajánlást, külön megtiszteltetés volt tőle átvenni a díjat, mert sok szép szóval együtt adta át ezt. Szeretném megköszönni a Gazdagok és Szépek csapatának is, mert nélkülük ez nem sikerült volna.

Németh Tamás (Héger Ádám és Barátai) a torna legjobb játékosa: Elősször is szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy minden évben le szervezik, össze hozzák ezt a tornát. Az egész napot nézve elégedett vagyok a csapatommal, mert ki adtuk magunkból a maximumot. Vereség nélkül hoztuk le ezt a tornát, ami ugyan csak a második helyre volt elég, de természetesen nem az számított, hogy milyen eredményt értünk el. Ugyan ezt tudom mondani a külön díjról, amit köszönök a szervezőknek. Köszönöm, hogy engem választottak a torna legjobb játékosának. Ezen a napon nem az számított, hogy ki a legjobb kapus, góllövő illetve játékos, hanem hogy közösen együtt tudtunk megemlékezni sporttársainkról.

Benke Viktor (Héger Ádám és Barátai) a torna legtechnikásabb játékosa: Igyekszem minden évben eljönni erre az emléktornára, ugyanis mindkét Ádámot közelről ismertem, így kötelességemnek érzem, hogy megjelenjek és részvétet nyilvánítsak. Továbbá azért is szeretek részt venni az eseményen, mert sok emberrel ilyenkor találkozom csak szinte az évben. Sajnálom, hogy a döntőben alul maradtunk, de azt gondolom, ezen a napon az eredmény abszolút másodlagos. A külön díjnak örülök, de ez nem jöhetett volna létre a csapat nélkül.

DLSZ

NŐI EMLÉKTORNA BAJNOK CSAPATAI
2014. SZÁZHALOMBATTA
2015. BARACS SE
2016. BARACS SE
2017. BARACS SE
2018. IKARUS
2019. IKARUS
2020. SÁRKERESZTES

Nevezett csapatok: A kupára a nevezés a regisztráció beküldése és a nevezési díj beérkezése után válik hivatalossá! Résztvevő csapatok száma: maximum 5 csapat

VIII. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA DUNAÚJVÁROS 2021.
 CSAPAT REGISZTRÁCIÓ  NEVEZÉS
 1. DUNAÚJVÁROS PASE IGEN IGEN
 2. BARACS SE IGEN IGEN
 3. KISKUNHALAS IGEN IGEN
 4. SÁRKERESZTES IGEN IGEN
 5. HARKÁNY SE IGEN IGEN

Ádám Anita, Héger Ádám és Komáromi Ádám tragikus körülmények között távozott közülünk, de a dunaújvárosi amatőr kispályás labdarúgók nem felejtik el Őket. Szövetségünk minden évben emléktornát rendez, ahol sporttal, virágokkal, mécsesekkel, néma csenddel adózunk sportolóinknak, akik már nem lehetnek köztünk. Eseményünkön ismét régi sporttársakból, barátokból verbuválódott csapattal, baráti társaságokkal, és egyesületi színekben induló játékosokkal találkozhatunk.

Minden alkalommal nehéz, megható pillanatokat élünk át, amikor közösen gyertyát gyújtunk emlékükre, amikor a Retro csapat tagjai Anita tiszteletére a megemlékezés keretein belül újra a közös mezbe bújnak, és a családtagok részvételével közösen osztozhatunk soha sem múló fájdalmukban.

Anita emlékére létrehozott eseményünket idén már nyolcadik alkalommal rendezzük meg, ami egyben a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Markó Lajos Kispályás Bajnokság Carissa Női osztályának az első fordulója. A tornára öt csapat nevezését fogadtuk el, akik körmérkőzések alapján döntik el a helyezéseket.

Megküzd egymással a tabella első pontjaiért a Kiskunhalas, a Sárkeresztes, a Baracs SE illetve a Dunaújváros Pase csapata is. Ebben az évben körünkben köszönthetjük az első alkalommal induló Harkány SE csapatát is. Természetesen nem csak dobogósaink részesülnek jutalomban, hanem díjazzuk a mezőnyből kiemelkedő játékosokat is, mint a Legjobb játékost vagy Gólkirálynőt, a Nap pillanatát bemutató hölgyet és ezen a tornán szinte a legnagyobb elismerés a Legjobb kapust illeti.

Rendhagyó módon a már megszokott díjazás mellett Dunaújváros 70. évfordulója és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fennállásának 50. évfordulójának alkalmából kiosztásra kerül a DMJV 70 & DLSZ 50 díj is. 

Szeretettel várunk mindenkit a tornára, töltsük meg a lelátót és szurkoljunk együtt a pályára lépő lányoknak! 

 - Szalavics Eszter a Női Bizottság elnöke

Nagy Gábor, Baracs SE: Baracs Női csapatának a részvétele a tornán nem lehet kérdés. Megtiszteltetés számunkra, hogy együtt őrizhetjük tovább sportolótársainkkal elhunyt barátaink emlékét, hozzájuk méltóan, hiszen nekik is a sport volt a szenvedélyük. Idén 8.alkalommal rendezi meg a tornát a legnagyobb profizmussal és tisztelettel a DLSZ, ami a női bajnokság idei első állomása is egyben. Számunkra egyértelmű a cél, természetesen a dobogó valamelyik foka, de a tavalyi év is jól mutatja, hogy minden évben erősödik a női mezőny színvonala egy-egy csapat kivételével szinte minden mérkőzés 3 esélyes, és egyre élvezhetőbb ritmusú. A szomorú alkalom ellenére mindig szívesen várjuk a tornát. A kiélezett csaták dacára örömmel találkozunk régi-új ellenfeleinkkel ismét,hiszen a pályán kívül barátságok is alakultak az évek során. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Vigh György, Dunaújváros PASE elnöke: Kezdetettektől, minden évben részt veszünk az emléktornán. Jól szervezett, hangulatos és küzdelmes mérkőzésekkel emlékezünk a három sportemberre. Közülük Ádám Anita egyesületünk játékosa is volt. Minden évben úgy indulunk neki, veszünk részt a küzdelmekben, hogy az első három hely valamelyikén végezzünk. Most sem lesz másképp. Sok sikert kívánok minden részt vevőnek! Győzzön a legjobb!

Bánfalvi Balázs, Sárkeresztes: Talán mondhatom, hogy rutinos Carissa indulóként most sem volt kérdés a részvételünk. Hetekkel ezelőtt biztossá vált a szereplésünk, így idén is játszunk egy jót Anita emlékére. Reméljük ismét sokan kilátogatnak, mert ami a szervezést illeti, biztos vagyok benne, hogy minden igényt kielégítenek majd a rendezvény felelősei. Szeretnénk most is hasonlóan jól szerepelni mint legutóbb, de aki ismer minket tudja, hogy akkor is jó hangulat lesz, ha idén másnak kell gratulálnunk. Személyes örömömre szolgál, hogy idén is elfogadta a meghívást csapatunk sztárjátékosa Simon Ágnes, aki közös képekre és autogrammokra szívesen áll majd a szurkolók rendelkezésére. Találkozunk elsején! Sok sikert mindenkinek!

Dávid Géza, Kiskunhalas: Mondhatni, hogy immár "hagyományos" résztvevői vagyunk a DLSZ által szervezett női tornáknak. A magas színvonalú rendezés, a remek mérkőzések sokat segítenek a női labdarúgás népszerűsítésében. Nyáron nagy változásokon mentünk keresztül. Eddig iskolai csapatként szerepeltünk, de idén már egyesületi színekben képviseljük Kiskunhalast, új játékosokkal kiegészülve. Azonban továbbra sem az eredmények hajszolása az elsődleges célunk, hanem a vidám, felszabadult játék. Ennek szellemében készülünk az emléktornára is.

Sólya Mónika, Harkány SE: Csapatunk első alkalommal vesz részt a tornán. Egy, már több alkalommal visszatérő játékostól értesültünk az eseményről. A jó szervezés híre messzire elért, így szívesen jelentkeztünk mi is e nemes kezdeményezéshez. Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy a késői jelentkezés ellenére befogadta nevezésünket! Célunk, jó hangulatú meccseket játszani és az általunk oly szeretett labdarúgáson keresztül így, ismeretlenül is megemlékezni azokról, akik sajnos nem lehetnek már velünk. A többi csapatnak is jó játékot és sikereket kívánunk!

CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
08:30 BARACS SE  1 - 1  DUNAÚJVÁROS PASE
08:50 SÁRKERESZTES  1 - 0  KISKUNHALAS
09:10 DUNAÚJVÁROS PASE  2 - 0  HARKÁNY SE
09:30 BARACS SE  0 - 5  SÁRKERESZTES
09:50 KISKUNHALAS  1 - 1  HARKÁNY SE
10:10 SÁRKERESZTES  0 - 1  DUNAÚJVÁROS PASE
10:30 HARKÁNY SE  0 - 1  BARACS SE
10:55 MEGEMLÉKEZÉS
11:20 DUNAÚJVÁROS PASE  3 - 0  KISKUNHALAS
11:40 HARKÁNY SE  1 - 2  SÁRKERESZTES
12:00 KISKUNHALAS  0 - 0  BARACS SE
12:30 EREDMÉNYHIRDETÉS
VÉGEREDMÉNY
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG PONT
1.  DUNAÚJVÁROS PASE  4 3 1 0 7 - 1 10
2.  SÁRKERESZTES  4 3 0 1 8 - 2 9
3.  BARACS SE  4 1 2 1 2 - 6 5
4.  KISKUNHALAS  4 0 2 2 1 - 5 2
5.  HARKÁNY SE  4 0 1 3 2 - 6 1
VIII. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA DÍJAZOTTJAI
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  DUNAÚJVÁROS PASE 
2. HELY  SÁRKERESZTES 
3. HELY  BARACS SE 
VIII. ÁDÁM ANITA EMLÉKTORNA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  SZALKAI KITTI ( SÁRKERESZTES)
KAPUS  SZABÓ ZSÓFIA (DUNAÚJVÁROS PASE)
GÓLKIRÁLYNŐ  VIRÁG MÁRIA (DUNAÚJVÁROS PASE)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ  GULYÁS ZSANETT (DUNAÚJVÁROS PASE)
DMJV70 & DLSZ50 DÍJ  PAPP SZANDRA (BARACS SE)
LEGTEHETSÉGESEBB  MAJKUTH CSENGE (KISKUNHALAS)
40 ÉV FELETTI JÁTÉKOS  BERECK LÁSZLÓNÉ (HARKÁNY SE)
CARISSA KÜLÖNDÍJ  HÁRI TÍMEA (HARKÁNY SE)

Ebben az évben is megrendezésre került Mindenszentek napján, 2021. november 01-én, az Emléktorna elhunyt barátaink, sporttársaink tiszteletére. A VIII. Ádám Anita, IX. Héger Ádám és IV. Komáromi Ádám Emléktornára 8 férfi és 5 női csapat nevezését fogadtuk el, így közel 150 játékos mérte össze tudását a Dunaújváros Sportcsarnok parkettáján. A férfiak csoportjaiból az első két helyezett jutott tovább és küzdhettek meg egymással a döntőbe jutásért. A legjobbaknak a mezőnyből a Fast fox, Komáromi Ádám barátai, Héger Ádám barátai és a Gazdagok és szépek bizonyultak. A végleges sorrendet parázs mérkőzésekkel döntötték el a két sportoló tiszteletére összeállt csapat tagjai és a másik két kollektíva. A bronzmérkőzést követően a dobogó harmadik fokára 3-1-es győzelemmel a Fast fox csapata állt, viszont a finálé tartogatott még izgalmakat a nézők számára. Egy szoros mérkőzés, 2-2 döntetlen után a büntetőpárbajt megnyerve, a dobogó legfelső fokára a Gazdagok és szépek léphettek fel, a második helyre pedig Héger Ádám barátai állhattak.

A lányok a kisteremben körmérkőzések keretében szerezhették meg a végső sorrend eldöntéséhez szükséges pontjaikat. Minden csapat négy remek és sportszerű mérkőzést játszott. Köreinkben újként köszönthettük a Harkány SE gárdáját, akik barátságos, a Fair Play szellemével áthatott játékkal vettek részt a mérkőzéseken.

A nap végén harmadik helyen a Baracs SE csapata végzett, ezüstéremmel éppen lecsúszva a dobogó legfelső fokáról a Sárkeresztes csapata mehetett haza,  a Vándorserleget pedig a Sárkeresztes SE csapatától elhódítva a Dunaújváros Pase emelhette a magasba. 

Domján Boglárka a Dunaújváros PASE csapatvezetője (1. hely): November 1. mindig a megemlékezésről szól. Mi focival emlékeztünk meg kedves barátainkról. A tornán célunk a dobogós hely egyike volt, amit kiegyensúlyozott játékunkkal sikerült is elérni. Első mérkőzésünket döntetlennel kezdtük, de ez nem döntött el semmit. A következő megmérettetésen nagy koncentrációval és jó kedvvel álltunk fel a pályára. Ezek után sikerült minden meccset megnyerni, sőt e mellett három különdíjat is nekünk ítélt meg a szakmai zsűri. Egyik találkozó sem volt egyszerű, hiszen mindegyik csapat remek játékosokat rejtegetett és a csapatmunka mindenütt meglátszott. Mint csapatkapitány mérhetetlenül büszke vagyok gárdánkra! Gratulálok a csapatoknak és a különdíjasoknak egyaránt! Nem utolsó sorban köszönjük a szervezést a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek is! Már várjuk a következő fordulót.

Mihalkó Erika a 2. helyezett csapat vezetője (Sárkeresztes): Köszönjük szépen a meghívást az emléktornára! Minden évben megtiszteltetés részt venni a rendezvényen. Méltó módon emlékeztünk elhunyt sporttársunkra ezúttal is. A szervezés most is gördülékenyen zajlott és barátságos, jó hangulatú meccseket játszhattunk. Biztos vagyok benne, hogy jövőre is itt leszünk. Gratulálunk minden csapatnak és köszönjük DLSZ-nek a kitűnő szervezést!

Nagy Gábor a 3. helyezett csapat csapatvezetője (Baracs SE): Az idei tornát visszanézve a rendezés és az ellenfelek  is hozták az erős színvonalat. Lányaink az előző napi bajnoki ellenére is nagy izgalommal várták a meccseket. Hajtós nyitó mérkőzésen döntetlent játszottunk a későbbi bajnokkal, majd egy jobb erőből álló ellenféltől vereséget szenvedtünk. Ennek ellenére nem tört meg a csapatunk és a kitartásnak meg lett az eredménye: egy győzelemmel és egy újabb döntetlennel zártuk a napot,amivel sikerült a 3. helyet megszereznünk. Legnagyobb örömünkre plusz elismerés is jutott nekünk Papp Alexandra személyében,aki  a szorgalmával, és alázatos játékával DLSZ+ díjat érdemelte ki. Mindenkinek gratulálok aki részt vett velünk együtt a tornán, a megemlékezés ismét méltóra sikerült, melyet egy idézettel zárnék: "Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek." Juhász Gyula

Papp Szandra (Baracs SE) DMJV70 & DLSZ50+ díj nyertese: Először vehettem részt az eseményen, a Baracs SE csapatával érkeztem. A rendezvény szomorú, mégis megható és örömteli. Szomorú amiatt, hogy fiatal játékosokról emlékeztünk meg, az viszont, hogy szívünkben, emlékünkben élnek, örömteli. A szervezőknek köszönjük a lebonyolítást, úgy gondolom ezt mindenki nevében mondhatom: Nagyszerű volt minden! A külön díjat nagyon köszönöm, azonban a csapatom nélkül ezt nem kaphattam volna meg. A többi csapatnak gratulálok a helyezésekhez, a különdíjasoknak az elismerésekhez! További sok sikert mindenkinek!

Bereck Lászlóné (Harkány SE) a legjobb 40 év feletti játékos: Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a megható, különleges tornán. Sajnos nem ismerhettem személyesen a nagyszerű játékosokat, de akik ilyen fájdalmasan, rövid életük alatt ennyi szeretetet tudtak adni és adnak most is sok-sok embernek, megérdemlik, hogy évről évre ilyen formában is emlékezzünk rájuk. A torna megszervezése, lebonyolítása igazán méltó volt emlékükhöz. Köszönöm!

Szalkai Kitti (Sárkeresztes) a torna legjobb játékosa: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és az összes szponzornak, akik lehetővé tették, hogy ez a torna megrendezésre kerülhessen! Úgy gondolom, hogy az emléktornához méltó mérkőzéseket játszottak a csapatok. Van bennünk kicsi hiányérzet, amiért nem a dobogó legmagasabb fokára állhattunk, de a többfordulós rendszernek köszönhetően lesz majd lehetőségünk a javításra. Gratulálok a csapatoknak, jövőre találkozunk!

Majkuth Csenge (Kiskunhalas) a legtehetségesebb játékos: Nagyon jól éreztem magam az emléktornán, a csapatok nagyon sportszerűek voltak és így egy nagyon jó élmény volt számomra ez a délelőtt. Igaz még csak először vettem részt ezen a tornán, de a színvonalassága szembetűnő volt, a megemlékezés pedig méltó módon állított emléket a játékosoknak. Csapatunk nagyot küzdött és igaz a dobogó egyik fokára sem állhatunk fel, de szerintem így is büszkék lehetünk a teljesítményünkre, hiszen tapasztalt játékosol ellen is helyt tudtunk állni. Nagyon örülök, hogy én kaptam a legjobb 18 év alatti játékosnak járó díjat, hiszen ez egy visszajelzés nekem, hogy jó úton haladok és a sportnak szentelt idő mindig kifizetődik. Nagyon köszönjük hogy részt vehettünk a tornán és igaz éremmel nem, de sok tapasztalattal gazdagodhattunk.

Gulyás Zsanett (Dunaújváros PASE) a Miklós István díj tulajdonosa: Remélem,hogy még sok ilyen nagyszerű rendezésű tornán emlékezhetünk meg a három remek sportemberről. Jó volt találkozni a többi csapattal, mert az évek során sok ismerősre tettem szert. Örülök hogy megkaptam a Miklós István díjat a jól eltalált szabadrúgásomért. Köszönöm a mai napot a csapatomnak és a szervezőknek is. Remek nap volt!

Szabó Zsófia (Dunaújváros PASE) a torna legjobb kapusa: Megint gyorsan eltelt egy év. Most is nagy köszönet jár a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és az összes szponzornak, akik lehetővé tették, hogy ez a torna megrendezésre kerülhessen! Kicsit -mint mindig- minden első mérkőzés nehezen indul és egy méltó rangadóval. Így ez se volt másképp egy DPASE - Baracs SE döntetlent hozott. De ezután felébredtünk és be is húztunk minden meccset. Izgalmas és pörgős mérkőzések voltak, amiket én személy szerint élveztem. Imádom, amikor van dolgom és imádom, amikor jól tudok teljesíteni és sikerül meglepetést okozni magamnak és az ellenfél játékosainak is. Én nagyon meglepődtem, hogy enyém lett ez a méltó díj, aminek elmondhatlanul örülök, mert minden kapus remekül teljesített a tornán, szenzációs védések voltak. Viszont meglepődtem, mert tegnap este számolgattam és immár ez a harmadik éve, hogy a kezembe tarthatom ezt a megtisztelő kupát. Köszönöm a csapatnak, a DLSZ összes tagjának és mindenkinek, aki úgy gondolta, hogy engem illet meg!

Virág Mária (Dunaújváros PASE) a torna gólkirálynője: Örömmel tölt el, hogy én kaptam a gólkirálynő díjat. Amihez nagy gratuláció a csapattársaknak, akikkel a tornát végig küzdtük és hajtottuk az első meccstől az utolsóig. Kivétel nélkül minden csapat nagyon erős játékosokkal érkezett. A kitartásunk meghozta a gyümölcsét és elsők lettünk. Nagyon örülök neki! Gratulálok a csapatomnak, a különdíjasoknak és minden résztvevőnek aki itt volt! Jövőre ismét itt !