Pálya Ördögei - I. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Pálya Ördögei - I. Diablo Amatőr Kispályás Labdarúgó Torna

Esemény ideje: 
2017. október 7. szombat 09:00
Oszd meg másokkal!

Ördögi szombat

A Zéró Tolerancia és a Kan-Ászok FC összecsapásával kezdődött szombaton reggel az I. Diablo Kupa kispályás labdarúgó torna az Arany János Általános Iskola tornacsarnokában. A harmad és negyed osztályban játszó csapatoknak kiírt sportnapon közel száz amatőr labdarúgó döntött a foci, a mozgás, a sportolás mellett. Délutánra a nagyszerű csoportmeccseket követően kialakult helyosztók és az elődöntők párosítása. Az első elődöntőben a Kan-Ászok csapata Csordás István vezérletével, két góllal jobbnak bizonyult a város egyik legrégebbi aktív csapata, a Bongó ellen, míg a másik ágon az addig még gólt sem kapó 100%-os teljesítményt nyújtó Gaszisportvideo játékosait hatalmas csatára késztette a Zéró Tolerancia, de megakadályozni nem tudták, hogy döntőbe jussanak. (3:2) A bronzmérkőzésre el is fáradtak Zérós fiúk, így a Bongó magabiztosan hozta a mérkőzést (5:2). Az arany-csata aztán nagy izgalmakat, fordulatos játékot és végül büntetőrúgásokat hozott. Ebben a rendes játékidő végén egyenlítő Kan Ászok voltak ezúttal a jobbak és ők emelhették magasra a trófeát. Ahogy a szervezők várták, remek játékot és nagyszerű hangulatot könyvelhettek el a nap végén. Abban pedig mindenki egyetértett, hogy jövőre is megrendezésre kell, hogy kerüljön a Diablo Kupa, mert helye van a dunaújvárosi kispályás labdarúgó tornák palettáján.

Diablo kupa DLSZ 2017

Ábrahámovics Gábor (Diablo Pizzéria): Nagy örömünkre szolgált, hogy ennyi sportszerető embert sikerült megmozgatnunk és ilyen profi módon lett a rendezvény megszervezve! Ebből is látszik, hogy mennyire felkészült a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség stábja. Jó volt látni az örömöket a játékosok arcain, látni hogy ez a sportág mennyi értékes dologgal, milyen élménykkel ajándékozza meg a benne és mellette lévőket. Az eredményeket és a mérkőzéseket tekintve úgy gondolom, hogy nívós mezőnnyel zajlottak a küzdelmek és rendkívül kiélezett volt minden párharc, így a döntő is! Külön örömet jelentett számomra az a serleg (DLSZ+), amit a díjátadón kaptam az eddigi munkámért! Itt megjegyezném azt, hogy ez az érdem leginkább a kollégáimé a pizzériában akik nélkül ezek az együttműködések és sikeres rendezvények nem jöhettek volna létre! (A kupát be is vittem a konyhára a többieknek és ékesen díszeleg az elismerés jelképeként) Az egész nap pozitívumokkal szolgált, ebből kiindulva szeretnénk hogy a Diablo Kupa jövőre is megrendezésre kerüljön, hasonlóan színvonalas közreműködéssel és hogy esetleg az idei bajnok jövőre is megmutassa, kik a pálya ördögei!

Kalácska András és Mészáros László

Mészáros László (egykori kiváló játékos): Nagyszerű sportnapon vagyunk túl, amit köszönhetünk a város egyik legnagyobb sportszervezetének a DLSZ-nek, hiszen az a munka, amit minden nap folytatnak az példaértékű és becsülendő teljesítmény. A szövetség az egyik legfontosabb területen – az amatőr és a rekreációs sport megszervezésében, vagyis a napi munka utáni szabadidő hasznos eltöltésében – nyújtanak profi hátteret. A mai napon is ezt láttam. Dunaújvárosi fiatalok, középkorúak mezt húztak és egymásért – néha saját magukért – sportoltak, fociztak. Ahogyan egy-egy szép védés, vagy pazar gól után felszabadultan örültek – na, az tette naggyá a Diablo Kupát, hiszen erről szól a sport. Gratulálok a csapatoknak, a helyezést elért csapatoknak külön is, és jár a gratuláció az egyéni díjasoknak is! Kívánok minden amatőr sportolónak további sikeres magán és sportéletet Dunaújvárosban! A DLSZ munkatársainak és vezetőinek pedig azt kívánom, hogy ugyanilyen magas szinten folytassák rendkívül fontos tevékenységüket, melyet Dunaújvárosért végeznek!

Kan Ászok FC

Szabó Csaba szakmai igazgató (Kan-Ászok FC.): Szeretném megköszönni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy ilyen remek hangulatú kupát szervezett III. és IV. osztályú csapatoknak. Sportszerű, küzdelmes meccseket játszottunk. Gratulálok a CSAPATOMNAK, érett játékkal sikerült elhódítanunk ezt a kupát! Köszönöm azoknak, akik eljöttek. Külön köszönet Weixl Attilának, aki a hátvédsorból ugrott be a kapuba és döntő szerepet vállalt a büntetőpárbaj során!

Gaszisportvideo Diablo kupa 2. hely DLSZ

Gászler Ferenc, csapatvezető (Gaszisportvideo): Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy alacsonyabb (harmad és negyed) osztályú csapatoknak is rendez tornát a DLSZ. Az első perctől kezdve meg akartuk nyerni a kupát, s ezért mindent meg is tett a csapat. Nagyon jó meccseket játszottunk, s sikerült is olyan eredményeket elérni, amit terveztünk. A papírforma alapján összejött a Gaszisportvideo – Kan Ászok döntő is, ami egy szuper meccsre sikeredett. Véleményem szerint mi uraltuk a játékot, de sajnos sok nagy helyzetet hagytunk ki. A végén kicsit bíróztunk is az ellenfél egyenlítő találatánál, ami sportemberhez méltatlan, de az adott „szituban” talán nekünk volt igazunk. Ezek tudatában sajnálom, hogy csak második helyet szereztük meg. Mondanám, hogy jövőre ugyanitt találkozunk, de a következő szezonban már egy osztállyal feljebb szeretnénk szerepelni. Még egyszer köszönjük a lehetőséget és gratulálok a Kan Ászok FC csapatának!

Diablo kupa alegjobbak 2017 DLSZ

Csordás István csapatvezető (Kan-ászok FC.), a torna legjobb játékosa: Először is köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy rendezett egy ilyen kupát ahol úgymond csak a „kisebb” csapatok játszhatnak. Megmondom őszintén hogy nem számítottam a különdíjra, és nem is éreztem, hogy olyan jól ment a játék, de kintről mindig más látszik. Ettől függetlenül nagyon örülök a díjnak! Ez természetesen a csapat érdeme is persze egyéni teljesítmény is kellett hozzá, de a társaim nélkül nem sikerült volna, tehát köszönöm a csapatomnak is a remek teljesítményt és mégy egyszer köszönöm a megtiszteltetést hogy engem választottak meg az I. Diablo Kupa „A Pálya Ördögei” legjobb játékosának! Szuper kis nap volt!

Kiss Norbert (Bongó) a torna legjobb kapusa: Ismét egy remek szervezésű sportszerű és színvonalas kupán vagyunk túl, ezért köszönjük a labdarúgó szövetségnek, hogy megint talált egy alkalmat ahol torna rendszerben focizhattunk egy kicsit! Külön öröm, hogy Dunaújvárosban nagyszerűen fejlődik a kispályás foci és egyre több cég, vállalat áll be az amatőr sport mögé! Örülök, hogy megkaptam a torna legjobb kapusa címet, de ezt mindig hangoztatom, hogy csak jó csapatból lehet kiemelkedni és ez most sem volt másképp, úgyhogy köszönöm a srácoknak nélkülük nem ment volna! Minden résztvevőnek gratulálok – külön a díjazottaknak – remek nap volt, jövőre találkozunk! Hajrá foci! Hajrá Dunaújváros!

Sőregi Gergő (Gaszisportvideo), a torna gólkirálya: Nagyon tetszett a Diablo Kupa, rengeteg jó megmozdulást láttam és még a pizza is nagyon finom és ropogós volt. Csapatunk a Gaszisportvideo, egy nagyon összeszokott társaság, ez köszönhető Gaszler Ferenc csapatvezetőnknek, aki nagyon jól összerakta ezt a brigádot. Sajnos a nap végére néhány játékosunknak el kellett mennie egyéb elfoglaltság miatt, de így is remekül teljesítettünk. A gólkirályi címet kizárólag a csapatomnak köszönhetem, nagyon jó passzokat adtak én pedig a „botlábaimmal” be tudtam rúgni őket. A második hely miatt egy kicsit szomorú vagyok, de nem jöhet ki mindig a lépés, majd legközelebb mi leszünk a dobogó tetején. Remélem jövőre is megrendezésre kerül a torna – köszönöm, hogy itt lehettem.

Diablo kupa DLSZ lányok

I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI

VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KAN - ÁSZOK FC
2. HELY  GASZISPORTVIDEO
3. HELY  BONGÓ
I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  CSORDÁS ISTVÁN (KAN - ÁSZOK FC)
KAPUS  KISS NORBERT (BONGÓ)
GÓLKIRÁLY  SŐREI GERGŐ (GASZISPORTVIDEO)
DLSZ+  ÁBRAHÁMOVICS GÁBOR 

További képek

Facebook DLSZ

Előzmények

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség első alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a városi kispályás bajnokság, III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. Az I. Diablo Kupa október 7-én, szombaton az Arany János Iskola Sportcsarnokában kerül megrendezésre - névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek. A kupa célja továbbá, egy újabb hagyomány teremtése, a tervek szerint ugyanis ezt az ősz elején megrendezett programot, minden évben megszervezik és lebonyolítják majd.  

Ennek tudatában október 7-én pályára hívunk 8 csapatot, hogy 2 négyes csoportba sorsoljuk őket Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők.Vajon kik lesznek a legördögiebbek a Diablo Kupán? A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség egy-egy „Kipsta” márkájú labdával segíti a csapatokat, valamint minden részvevő játékos egy darab „Nimrod Energy” italt kap a szervezőktől.

Természetesen szövetségünk a nap végén a dobogós gárdákat kupával, éremmel és díszoklevéllel jutalmazza, valamint a Diablo Kupa legeredményesebb játékosának, legjobb hálóőrének és legjobb játékosának díszserleggel ismeri el teljesítményét. A szövetség ezen a kupán is keresi  majd azt a pillanatot, megoldást, eseményt, amit DLSZ+ díjjal jutalmazhat! Várjuk a csapatok jelentkezését!

Ábrahámovics Gábor (Diablo Pizzéria): Rendkívül jó érzés, hogy újfent egy nemes és hasznos kezdeményest támogathatunk, ugyanis az I.Diablo Kupa, amatőr kispályás labdarúgó torna erről szól. Az pedig, hogy ez a sportesemény rólunk van elnevezve, külön öröm számunkra, hiszen ez az első ilyen néven „futó” sportprogram a városunkban! Eddig is remek volt az együttműködés a Diablo és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség között, hiszen a nagyobb rendezvényeken rendszeresen ott vagyunk, mint támogatók. Számos olyan eseményen vagyunk már túl, amikre büszkén tekintünk vissza, és amiket a szervezettség és a precizitás jellemzett – mint általában a szövetség rendezvényeit! Azt valljuk, hogy ha egyre többen lelik örömüket a labdarúgásban, illetve a sport világának bármely részében, akkor egyre több értékes, egészséges és hasznos embert adhatunk a társadalomnak. Reméljük, hogy továbbra is sikeres és gyümölcsöző lesz a szövetség és a pizzéria kapcsolata. Ahogy megígértük: visszük a tornára minden csapatnak a Családi Pizzát a Diablóból és mi is kíváncsian várjuk, hogy ki, kik lesznek a pálya ördögei?! Hajrá Magyarok! Hajrá Mi! 

Szűcs Vivien a rendezvény főszervezője (DLSZ): Első alkalommal rendezzük meg a III. és IV. osztályban szereplő csapatoknak a Diablo Kupát. A torna a „Pálya Ördögei” elnevezést kapta, ami jelzi, hogy névadó támogatónk a népszerű dunaújvárosi Diablo Pizzéria, ahol mindig friss és ördögien finom olasz pizzát lehet enni. Az ötlet az I. Vitalsport kupa után merült fel a szövetségen belül, hogy több ilyen kupát szervezzünk az amatőr kispályás labdarúgók részére, vagyis az alacsonyabb osztályú csapatoknak is kupaszerű versenyt bonyolítsunk. A legjobbakat természetesen itt is díjazzuk majd. A tornán nyolc csapat fog szerepelni, akik ajándék családi pizzával és egy-egy labdával lesznek gazdagabbak és persze nagyszerű élményekkel! Sok szeretettel várunk benneteket a kupára, ami október hetedikén lesz az Arany János Iskola sportcsarnokában. Személy szerint én magam is kíváncsian várom, hogy melyik csapat lesz a Pálya Ördöge...

Kalácska András elnök (DLSZ): Mindig nagy öröm, ha egy új dolgot (legyen az bajnokság, kupa, vagy éppen egy jótékony akció) elindítunk. Így van ez most is és ennél a kiírásnál sem kell aggódnunk, hogy esetleg nem lesz sikeres, hiszen egyrészt már be is töltötték a jelentkezők a helyeket, másrészt úgy gondoljuk, hiányt pótolunk azzal, hogy kizárólag harmad és negyed osztályban szereplő csapatokat versenyeztetünk az I. Diablo Kupán. Kollégánk, Szűcs Vivien pedig nagyszerű nevet talált a rendezvénynek, így tehát várjuk a „Pálya ördögeit” október 7-én, az Arany suliba!

Mészáros László (egykori kiváló kispályás játékos): Nagyon jó ötletnek tartottam mindig az új kezdeményezéseket, különösen amikor hagyományőrző céllal indítanak útjára egy rendezvényt. Az I. Diablo Kupa kispályás labdarúgó torna is azok közé az események közé tartozik ami ilyen. Mivel valamikor én is nagyon sokat játszottam a különböző dunaújvárosi kispályás bajnokságokban és kupákon, pontosan tudom, milyen jó dolog a munka után, vagy éppen a szabadidőben újra futball-cipőt húzni és egy kicsit Ronaldová, Messivé vagy éppen Buffonná "válni". Nagyon örülök annak, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség felkért arra, hogy a torna lebonyolításában közreműködjek, a díjak átadásánál szerepet vállaljak. Számomra is az egyik legfontosabb érték az egészség, annak megőrzése és testünk, lelkünk karbantartása a sport által, melyet a szövetség is lépten-nyomon hirdet! Kíváncsian várom a Diablo Kupát, biztos vagyok abban, hogy remek mérkőzéseket láthatunk majd szombaton az Arany János iskola tornatermében. Minden csapatnak, játékosnak sok sikert kívánok ! És ahogyan a DLSZ szlogenje is szól Mindenki győztes, aki Focizik...

Figyelem! A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára.

További információ a rendezvényről:

 • Időpont: 2017. október 7. szombat 08.25 - 16.00
 • Helyszín: Arany János Általános Iskola Sportcsarnok - Dunaújváros, Március 15. tér
 • Főtámogató: Diablo Pizzéria Dunaújváros
 • Támogató: DMJV Önkormányzata, Nimrod Energy Drink, Decathlon Áruház
 • Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
 • Résztvevők: III. és IV. Osztályos Labdarúgó Csapatok Részére (Maximum 8 csapat).
 • Jelentkezési díj: 4.999 Ft / Csapat
 • Minden csapat: Ajándék Labda és Családi Pizza
 • Minden játékos: NIMROD Energia Italt kap
 • Jelentkezés: www.dlsz.hu
 • Telefon: +36-70-616-5941

Sorsolás és technikai megbeszélés:

 • Időpont: 2017. szeptember 22. péntek 15.00 óra
 • Helyszín: DLSZ iroda. Dunaújváros, Városháza tér 1. VIII. emelet 805 iroda

Diablo kupa díjazása:

 • 1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda + pizza
 • 2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda + pizza
 • 3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél + labda + pizza
 • Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél
 • Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél
 • Gólkirály: díszserleg + díszoklevél
 • DLSZ+: díszserleg + díszoklevél
 • Ajándék: minden nevezett csapat egy családi pizzát, egy labdát, valamint minden játékos 1 darab „Nimrod” energia italt kap. 

Jelentkezett csapatok:

I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA
 CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. ZÉRÓ TOLERANCIA IGEN IGEN
 2. FC FAKABÁT IGEN IGEN
 3. FÉSZEK ÉTTEREM IGEN IGEN
 4. BONGÓ IGEN IGEN
 5. REAL CONCORD IGEN IGEN
 6. GASZISPORTVIDEO IGEN IGEN
 7. KAN ÁSZOK FC IGEN IGEN
 8. DR INK TEAM IGEN X
 9. ELIT ALAKULAT IGEN IGEN

"A torna a „Pálya Ördögei” elnevezést kapta, ami jelzi, hogy névadó támogatónk a népszerű dunaújvárosi Diablo Pizzéria, ahol mindig friss és ördögien finom olasz pizzát lehet enni."                                                                                                                                                                                   

(Szűcs Vivien DLSZ rendezvényszervező")

I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2017
A CSOPORT B CSOPORT
1.  ZÉRÓ TOLERANCIA 1.  GASZISPORTVIDEO
2.  KAN - ÁSZOK FC 2.  REAL CONCORD
3.  FÉSZEK ÉTTEREM 3.  ELIT ALAKULAT
4.  FC FAKABÁT 4.  BONGÓ
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.25 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 1  KAN - ÁSZOK FC
08.50 FÉSZEK ÉTTEREM  0 - 0  FC FAKABÁT
09.15 GASZISPORTVIDEO  1 - 0  REAL CONCORD
09.40 ELIT ALAKULAT  2 - 1  BONGÓ
10.05 ZÉRÓ TOLERANCIA  0 - 0  FÉSZEK ÉTTEREM
10.30 KAN - ÁSZOK FC  2 - 0  FC FAKABÁT
10.55 GASZISPORTVIDEO  4 - 0  ELIT ALAKULAT
11.20 REAL CONCORD  0 - 1  BONGÓ
11.45 ZÉRÓ TOLERANCIA  3 - 0  FC FAKABÁT
12.10 KAN - ÁSZOK FC  4 - 2  FÉSZEK ÉTTEREM
12.35 GASZISPORTVIDEO  4 - 0  BONGÓ
13.00 REAL CONCORD  1 - 0  ELIT ALAKULAT
A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  KAN - ÁSZOK FC 3 3 0 0 7 - 2 9
2.  ZÉRÓ TOLERANCIA 3 1 1 1 3 - 1 4
3.  FÉSZEK ÉTTEREM 3 0 2 1 2 - 4 2
4.  FC FAKABÁT 3 0 1 2 0 - 5 1
B CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
HELY  CSAPAT M GY D V RG-KG P
1.  GASZISPORTVIDEO 3 3 0 0 9 - 0 9
2.  BONGÓ 3 1 0 2 2 - 6 3
3.  ELIT ALAKULAT 3 1 0 2 2 - 6 3
4.  REAL CONCORD 3 1 0 2 1 - 2 3
I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DUNAÚJVÁROS 2017
7. HELYÉRT
13.25 FC FAKABÁT  0(3)-(4)0   REAL CONCORD
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
13.50 (A) KAN - ÁSZOK FC  2 - 0  BONGÓ
14.15 (B) GASZISPORTVIDEO  3 - 2  ZÉRÓ TOLERANCIA
5. HELYÉRT
14.40 FÉSZEK ÉTTEREM  3 - 0  ELIT ALAKULAT
BRONZ MÉRKŐZÉS
15.05 BONGÓ  5 - 2  ZÉRÓ TOLERANCIA
ARANY MÉRKŐZÉS
15.30 GASZISPORTVIDEO  2(1)-(2)2   KAN - ÁSZOK FC
16.00 EREDMÉNYHIRDETÉS

I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA DÍJAZOTTJAI

VÉGEREDMÉNY
1. HELY  KAN - ÁSZOK FC
2. HELY  GASZISPORTVIDEO
3. HELY  BONGÓ
I. DIABLO KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA KÜLÖNDÍJASOK
JÁTÉKOS  CSORDÁS ISTVÁN (KAN - ÁSZOK FC)
KAPUS  KISS NORBERT (BONGÓ)
GÓLKIRÁLY  SŐREI GERGŐ (GASZISPORTVIDEO)
DLSZ+  ÁBRAHÁMOVICS GÁBOR