Inox Csőszer Kft. 1. hely

IV. Farsang Foci Kupa

Esemény ideje: 
2015. március 1. vasárnap 08:00
Oszd meg másokkal!

Március 1-jén került megrendezésre 10 csapat részvételével a IV. Farsang Kupa kispályás amatőr labdarúgó torna, a Dunaújváros Sportcsarnokban. A tavasznyitó sportnapra pillanatok alatt elkelt a tíz induló hely, ami újfent azt jelzi (hasonlóan a többi ilyen időszakban rendezett tornához), hogy komoly az igény az ”uborkaszezonban” is a mozgásra. Természetesen ehhez arra is szükség van, hogy jó körülmények, nagyszerű ellenfelek és nem utolsósorban jó hangulat várja a résztvevőket. Ezekben a kritériumokban nem is volt hiány, hiszen a kupán több mint 100 játékos vett részt, több mint 500 perc tiszta játékot, 101 gólt és két izgalmas büntetőpárbajt láthattunk, és láthatott a szép számmal kilátogató közönség is. Különlegessége volt a rendezvénynek, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség által rendezett kupák történetében nagyon ritkán előforduló óvási lehetőséggel élt egy csapat, ráadásul a panasz jogosnak bizonyult, így annak helyt is adott a versenybizottság. Szerencsére ez a kis közjáték nem befolyásolta a játékosok teljesítményét és a szokásoknak megfelelően ezúttal is remek mérkőzések, nagyszerű csaták jellemezték a tornát.

Farsang kupa DLSZ 2015

A nevezett gárdák két ötös csoportba kerültek besorolásra. A csoportmérkőzéseket követően csupán a sereghajtóknak kellett búcsúzniuk a további küzdelmektől, így kora délutánra ki is alakult a legjobb nyolc csapat mezőnye. Meglepetésnek számított, hogy a városi bajnokságban bronzérmes helyen tanyázó és a Carissa Kupán is remekül szereplő GBB Kft csapata nem tudott továbblépni a csoportjából. Az egyenes kieséses szakaszból a Dunabiztos-Micro, a Dzsó-Ker FB, az INOX Csőszer, valamint a Mirage jutott tovább. A bronzérem a Mirage játékosainak a nyakába került, ugyanis a Dunabiztos-Micro elleni mérkőzésüket (0:5) – jogosan – megóvták és végül ők léphettek fel a dobogóra.

Farsang Kupa DLSZ 2015

A döntő aztán igazi izgalmakat is hozott. Az INOX Csőszer és a Dzsó-Ker FB már a csoportmérkőzések során találkozott egymással és akkor magabiztos játékkal (2:4) a Dzsó-Ker FB nyert. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy torna döntője mindig háromesélyes. Az 1×18 perces játékidőt a Dzsó-Ker FB kezdte jobban, hiszen már a 10. (!) másodpercben remek Csajtai Zoltán-találatnak örülhettek, aki a túlságosan kint álló INOX-hálóőr felett emelt a hálóba saját térfélről (0:1). A folytatás viszont az INOX-nak sikerült jobban, ugyanis Somogyi Jenő két találatával, valamint Varga Krisztián nagyszerű góljával hamar megfordították a mérkőzés állását (3:1) A játékrész derekán Somogyi Jenő ismét betalált (4:1) háromgólosra növelve a különbséget. Az utolsó percekben először Kuti András (4:2), majd Fridrich Dávid (4:3) is megzörgette Balaskó Iván hálóját, de az egyenlítés már nem sikerült, így az INOX Csőszer zsebelte be a tornagyőzelmet.

Farsang Kupa DLSZ 2015

A kellemes hétvégi sportnap, a sok remek mérkőzés ismét nagyszerű kikapcsolódást biztosított. Gratulálunk a résztvevőknek, a különdíjasoknak és a szervezőknek egyaránt. A támogatóknak köszönjük a segítséget, a nézőket pedig várjuk a következő megmérettetésre, a 2015. március 15-én megrendezésre kerülő I. Nemzeti Kupára.

Tapaszi József csapatvezető (Dzsó-Ker FB.): Nagyon színvonalas tornán vagyunk túl, igen erős volt a mezőny. Ezért is örülök, hogy a csoportunkból egy döntetlen mellett három győzelemmel jutottunk tovább és egészen a döntőig meneteltünk, pedig a csapatunk nagyon nehezen állt össze a kezdésre. Azt el kell ismernem, hogy a döntő jobban sikerült az ellenfelünknek, ezért nem tehetek mást: gratulálok nekik! Annak nem örültem, hogy a bronzérem sorsa egy óvást követően dőlt el, de jogosnak éreztem a döntést.

Somogyi Jenő (Inox Csőszer): Tíz nagyszerű csapat vett részt a tornán. Véleményem szerint a mi csoportunk volt az erősebb, de a másik ötös is remek volt. A döntőben játszottunk talán a legjobban, ami szükséges is volt a tornagyőzelemhez, hiszen a csoportmérkőzésen kikaptunk a döntőbeli ellenfelünktől, ráadásul a kapusuk nagyszerűen védett. 

IV. FARSANG KUPA "CIP+MEZ+LABDA=FOCISTA"
VÉGEREDMÉNY
1. HELY  INOX CSŐSZER KFT.
2. HELY  DZSÓ KER FB
3. HELY  MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  SOMOGYI JENŐ (INOX CSŐSZER KFT.)
KAPUS  JURINKA ZOLTÁN (DZSÓ KER FB)
GÓLKIRÁLY  MOLNÁR TAMÁS (DUNABIZTOS MIRCO)

Farsangi kupa

Március első napján focizni hívjuk csapatainkat a IV. Farsang foci kupára, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervez a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Immáron 4. alkalommal írjuk ki a Farsangi Foci kupát, melyre várjuk a csapatok jelentkezését. A kupa a Dunaújváros Sportcsarnok nagytermében lesz megrendezve 2015. március 1-én vasárnap. A rendezvény főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Zeusport Áruház Dunaújváros.

A tornára összesen 10 csapat nevezését fogadjuk el, akiket két ötös csoportba sorolunk, a csoportmérkőzések után a legjobb nyolc csapat egyenes kiesésben folytatja a küzdelmeket, hogy elhódítsák a farsangi kupát. A IV. Farsangi kupa a "cipő+mez+labda=Focista" alcímet kapta, hiszen mi más kell egy játékoshoz és egy jó csapathoz?! Ezért is várjuk újra a sportolni vágyókat, hogy közösen legyünk részesei hagyományőrző rendezvényünknek. A torna végezetével az első három helyezettet díjazásban részesítjük, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt emlék serleggel ajándékozzuk meg. A Farsangi Kupa alatt 7-es rúgó versenyre hívjuk a csatárokat, melynek fődíja egy Zeus melegítő garnitúra lesz! A tavalyi bajnok  a Danger FC csapata volt, akik nagy küzdelemben hódították el a kupát! Vajon idén megvédi -e  címét a Danger FC csapata, vagy új bajnokot avathatunk a Farsang kupán?!
Ne habozz, jelentkezz, hiszen ami kell csak egy cipő+mez+labda és kész a FOCISTA!

Képlet: cipő+mez+labda=Focista

Dunaújváros, 2015. március 01. Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Fontos Információk:

Dunaújváros Sportcsarnok
max: 10 csapat
5 + 1 létszám
kupa + érem + oklevél + különdíj
sorsolás: 2015. február 17. kedd 18.00 DLSZ iroda

Fontos információ, hogy a jelentkezett csapatok nevezése akkor válik véglegessé, ha a nevezési díjat befizette! Piros színnel jelöljük a benevezett csapatokat!

IV. FARSANG KUPA "CIP+MEZ+LABDA=FOCISTA"
CSOPORTBEOSZTÁSOK
A CSOPORT B CSOPORT
1.  MIRAGE 1.  DZSÓ KER FB
2.  SUHANCOK 2.  BIANCA TRADE
3.  HUNGÁRIA 3.  GBB KFT.
4.  DUNABIZTOS MICRO 4.  INOX CSŐSZER
5.  SZP ASZTALOS SE 5.  MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A CSOPORT
08.00 MIRAGE  6 - 0  SUHANCOK
08.20 HUNGÁRIA  0 - 1  DUNABIZTOS MICRO
08.40 SZP ASZTALOS SE  0 - 1  MIRAGE 
09.00 SUHANCOK  0 - 2  DUNABIZTOS MICRO
09.20 HUNGÁRIA  0 - 3  SZP ASZTALOS SE 
09.40 MIRAGE  1 - 2  DUNABIZTOS MICRO
10.00 SUHANCOK  0 - 4  SZP ASZTALOS SE 
10.20 HUNGÁRIA  2 - 3  MIRAGE 
10.40  DUNABIZTOS MICRO  3 - 2  SZP ASZTALOS SE 
11.00 SUHANCOK  0 - 5  HUNGÁRIA
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
B CSOPORT
11.20 DZSÓ KER FB  4 - 1  BIANCA TRADE
11.40 GBB KFT.  1 - 2  INOX CSŐSZER
12.00 MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT.  1 - 1  DZSÓ KER FB 
12.20 BIANCA TRADE  0 - 4  INOX CSŐSZER
12.40 GBB KFT.  1 - 1  MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 
13.00 DZSÓ KER FB  4 - 2  INOX CSŐSZER
13.20 BIANCA TRADE  0 - 1  MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 
13.40 GBB KFT.  1 - 4  DZSÓ KER FB 
14.00  INOX CSŐSZER  3 - 3  MAJOR HÁZÉPÍTŐ KFT. 
14.20 BIANCA TRADE  1 - 0  GBB KFT.
IV. FARSANG KUPA "CIP+MEZ+LABDA=FOCISTA" CSOPORTVÉGEREDMÉNY
A CSOPORT B CSOPORT
1. DUNABIZTOS MICRO    12 PONT 1.  DZSÓ KER FB.               10 PONT
2. MIRAGE                            9 PONT 2.  INOX CSŐSZER               7 PONT
3. SZP ASZTALOS.               6 PONT 3.  MAJOR HÁZÉPÍTŐ           6 PONT
4. HUNGÁRIA - PENAROL   3 PONT 4.  BIANCA TRADE                3 PONT
5. SUHANCOK                      0 PONT 5.  GBB KFT.                          1 PONT
EGYENES KIESÉSES SZAKASZ
NÉGY KÖZÉ JUTÁSÉRT
14.40 (1) A1 DUNABIZTOS MICRO 4 - 0 B4 BIANCA TRADE
15.00 (2) A2 MIRAGE

1 - 1

(5 - 4)

B3 MAJOR HÁZÉPÍTŐ
15.20 (3) A3 SZP ASZTALOS 1 - 3 B2 INOX CSŐSZER
15.40 (4) A4 HUNGÁRIA - PENAROL 0 - 4 B1 DZSÓ KER FB
DÖNTŐBE JUTÁSÉRT
16.00 (5) DUNABIZTOS MICRO

1 - 1

(0 - 2)

INOX CSŐSZER
16.20 (6) MIRAGE 1 - 2 DZSÓ KER FB
BRONZMÉRKŐZÉS
16.40 DUNABIZTOS MICRO

0 - 5

(ov)

MIRAGE
ARANYMÉRKŐZÉS
17.00 INOX CSŐSZER 4 - 3 DZSÓ KER FB
17.20 EREDMÉNYHÍRDETÉS