Indul a tavaszi szezon!

Indul a tavaszi szezon!

Oszd meg másokkal!

Tisztelt Csapatvezetők!

A Zeus és a Campus osztály menetrendjét elküldtük a csapatvezetőknek e-mailben. A Corso, Dechatlon és Carissa csoport tavaszi menetrendjét hamarosan összeállítjuk és elküldjük a csapatvezetőknek egyeztetésre. A III. IV. és V. osztályú csapatoknak pedig jövő héten 2015. március 26. -án csütörtökön tartjuk a tavaszi szezon előtti technikai megbeszélésünket, majd azt követően mérkőzéseket tudnak egymással lekötni a csapatok.

A Zeus osztály nyitómérkőzése  2015. március 23-án hétfőn este 18:00 órától, a Dunaferr Vasas és a Fejo Therm csapatainak mérkőzésével kezdődik meg a Lorántffy műfüves pályáján. A bajnokság utolsó meccsét a Karmacsi Autó és az Akrasz-Bau együttesei vívják 2015. május 28-án, míg a tavaszi szezon leginkább várt találkozójára, a Dunaferr Vasas és a Karmacsi autó összecsapására 2015. április 30-án este 19:00 órától kerül sor.

A Campus osztály nyitómérkőzése pedig 2015. március 24.-én kedden a Riki FC - Hamutiprók mérkőzéssel kezdődik 18.00 órakor a Lorántffy-pályán. A jelenlegi állás szerint a két bajnokesélyes csapat a Fanatic SE és a Gaszisportvideo.hu csapata 2015. április 24.-én találkoznak este nyolc órakor, ami igazi nagy csatát hozhat, hiszen mindkét csapat a Zeus osztályban szeretne jövőre játszani.

Sok sikert kívánunk a csapatoknak és jó szórakozást a szurkolóknak, nézőknek a tavaszi szezonra!