Futsal rangadó!

Oszd meg másokkal!

Igazi rangadó vár DF Green Pet FC együttesére a futsal bajnokság pontvadászata során a Dunaújvárosi Sportcsarnokban hétfőn este: a korábbi fordulók listavezetőjét, a Romhány csapatát látja vendégül Nagy Attila játékos-edző alakulata. A csapat extra akcióval is kedveskedik drukkereinek!

Kegyetlen csatára, nagy rangadóra készül a DF Green Pet FC futsal alakulata: nemrégiben zászlót bontott, de már most igen népszerű együttesünk a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a bajnoki tabellát sokáig vezető, jelenleg harmadik helyezett Romhány csapatát fogadja november 4-én, hétfőn este háromnegyed nyolctól.

DF GREEN PET FC - ROMHÁNY FC

DUNAÚJVÁROS SPORTCSARNOK
2013. NOVEMBER 04. HÉTFŐ 19.45

Az élboly nagy rangadója következik, hiszen a dunaújvárosi együttes holtversenyben a második a listavezető Vác mögött, ráadásul csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorult le az éllovas pozícióról. A mieink javára szól, hogy csapatunk eddig hazai pályán veretlen, és az eddigi hét forduló alatt Nagy Attila játékos-edző együttese mindössze egyszer hagyta el úgy a pályát, hogy nem szerezte meg a győztesnek járó pontokat.

A gárda szakmai irányítója Nagy Attila most is bizakodik:

A lelkes hazai közönség előtt természetesen most is győzni szeretnénk és bizakodva, jó hangulatban várjuk a mérkőzést, amelyre a heti edzéseken a taktikai elemek gyakorlásával készültünk. Sérültjeink felépültek, így remélhetőleg a legerősebb összeállításban tudunk pályára lépni – egyedül Juhász Peti kapusunk lábadozik vakbélműtétje után, de a lelátón már ő is ott lesz velünk.

Megkérdeztük Berényi Balázst csapatunk egyik legrutinosabb játékosát, hogyan készül a hétfőre, mit vár a mérkőzéstől: Nem kérdés, a hétfői rangadó nagyon fontos lesz csapatunk életében. A bajnoki címre is esélyes csapattal mérkőzünk meg, és felmérhetjük, hol is tartunk igazán. Ha a védekezésben

felfejlődünk a támadó játékunk szintjére, akkor biztos vagyok a győzelmünkben! Nagyon jó látni, hogy az egész csapat mennyire nyitott a tanulás terén. Rengeteget gyakoroljuk a különböző játékvariációkat – ezek egy idő után ösztönösség válhatnak, és éppen ilyen mérkőzéseket tudunk velük eldönteni! Az is fontos, hogy mint minden társam, én is imádok itthon bajnokit játszani. Ilyen hangulatban, amit a szurkolók teremtenek hétről hétre, fantasztikus élmény pályára lépni – mi pedig igyekszünk kiszolgálni és szórakoztatni drukkereinket!

Apropó, drukkerek:

a DF Green Pet FC nemcsak egy nagy rangadóval és ingyenes belépési lehetőséggel, de különleges akcióval is várja a műfaj szerelmeseit a sportcsarnokban. A találkozó szünetében különleges játékot szerveznek a drukkerek számára – a megmozdulás győztese egy futsal-labda boldog birtokosaként hagyhatja el a parkettet!

Irány a pálya - és szurkoljon mindenki!

 

Forrás: www.dunaujvaros.com