Futsal: nagy meccs jön – két akcióval!

Oszd meg másokkal!

Itt a listavezetők csatája, a szezon legfontosabb hazai összecsapására készül a DF Green Pet Futsal FC alakulata a Dunaújvárosi Sportcsarnokban hétfőn este: együttesünk a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapatát fogadja. A dunaújvárosi gárda ráadásul két akcióval is köríti a sportélményt – lássuk a részleteket!

Az idei szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár a DF Green Pet Futsal FC együttesére a Dunaújvárosi Sportcsarnokban december 9-én, azaz hétfőn este – kedvcsinálóként Zemankó Zoltán szakosztályvezető az ellenfél, vagyis a Dunakeszi Kinizsi Futsal méltatásával kezdte esélylesését:

– Nagy mérkőzésre, a listavezetők csatájára van kilátás, a jelenlegi erőviszonyok ismeretében nem túlzás, hogy akár a két bajnokesélyes meccsét láthatják a vendégek. A Dunakeszi csapatát rutinos játékosok egész sora erősíti! Náluk lép pályára két ex-válogatott nagyágyú, Vince Ottó, a ferencváros hajdani ásza, és a szintén a Fradiból igazolt Horváth Ferenc, de a spanyol Jordi, a román válogatott Sáfár is meghatározó név az ellenfélnél. Ezzel együtt persze mindenképpen győzni szeretnénk – igazolva, hogy a tehetséges fiatalok egész sorát felvonultató DF Green Pet versenyben szeretne maradni a feljutásért!

DF Green Pet Futsal FC 2013

Hajrá DF Green Pet - győzni kell!

Figyelem, drukkerek, a meccs rendhagyó időpontban, 21 órakor kezdődik a sportcsarnokban, ráadásul nemcsak a fent említett nagy harcosok, de egy kormánytényező, Szijjártó Péter is erősíti a Kinizsi együttesét!

Ráadásul a DF Green Pet a nem mindennapi sportélményt ígérő találkozó mellett két akcióval is csalogatja a szurkolókat: a félidőben meglepetés játékkal kedveskednek a vállalkozó szellemű drukkereknek – a nyeremény egy spéci futsal labda –, ráadásul a dunaújvárosi gárda jótékony akcióval is egybeköti a mérkőzést. A találkozó megtekintése ugyan ingyenes, de önkéntes adományokat várnak a Szent Pantaleon Kórház – Rendelőintézet CT berendezésének beszerzéséhez. A befolyt adományt a januári Carissa Kupán adják át a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel együttműködve szervezett kezdeményezés nyomán.

A felajánlásokat a meccs alatt kihelyezett urnákban lehet elhelyezni! Hajrá futsal – hajrá Dunaújváros: jöjjenek/gyertek sokan, drukkoljanak/drukkoljatok teli torokból – és segítsen/segíts a jótékony akció során!