Karmacsi Autó FC

Bronzérmes a Karmacsi Autó FC!

Oszd meg másokkal!

Hatvannyolc együttes futballozott a nemzeti ünnepen megrendezett tornán budapesten. Az elmúlt vasárnap rendezték meg a Labdakert Sportklub pályáján a Tape Care Cup kispályás labdarúgó­tornát, amelyen két dunaújvárosi együttes vett részt. A hatvanyolc gárdát felvonultató amatőr tornára az ország rengeteg pontjáról érkeztek csapatok, hogy megmutassák tehetségüket és elhódítság a serleget. Városunkat a Mé­szi Frucht Kft. és a Karmacsi Autó együttese képviselte a rendezvényen, melyet a Kaminokupa főszervezője Pinkóczi Tibor szervezte.

A csoportból való továbbjutás egyik dunaújvárosi csapatnak sem okozott nagyobb gondot. A legjobb harminckettő között már egyenes kieséses rendszerrel folytatódtak a küzdelmek a kupán. Itt sajnos az erősen tartalékos és BL-ben is szerepelt Mé­Szi Frucht Kft. csapata balszerencsés vereséget szenvedett az 50 Minutes FC-­től és kiesett a további küzdelmekből, pedig Szabó Imre által vezérelt csapat nagy reményekkel érkezett a kupára. A Karmacsi Autó viszont magabiztosan 5 - ­1­ re nyert a Téba Beton ellen. Utána a sokszoros amatőr kupagyőztes nagy erőt képviselő Árpád FC­-t múlták felül 1 - ­0-­ra, majd az 50 Minutes FC­t verték Éliás Zsoltiék 3 - ­2-­re. Az elődöntőben 2 - ­0­ás vezetésük után elég volt pár percnyi kihagyás, és fordított a Futottak Még gárdája, amely egyébként a kupa címvédője volt.

A harmadik helyért azonban újra összekapták magukat Aradi Csabáék, és a rendes játékidőben elért 2 - ­2- ­es döntetlent követően büntetőkkel legyőzték a Bajót együttesét, így bronzérmesek lettek. A szervezők a torna játékosának a Karmacsi Autó futballistáját, Szalánczi Gergőt választották, mely ékes bizonyítéka, hogy egy ilyen rangos budapesti Kaminokupán a dunaújvárosi labdarúgó csapatok, játékosok eredményesen tudnak szerepelni. 

Szalanczi Gergő

Szalánczi Gergő a torna legjobb játékosa

A Tape Care Cup dobogósai: 1. PKI, 2. Futottak Még, 3. Karmacsi Autó FC.

A bronzérmes Karmacsi Autó csapat tagjai:

Gyalus Zoltán, Varga Krisztián, Kővári László, Oroszi Krisztián, Aradi Csaba, Ivacs Gábor, Németh Tamás, Márki Dénes, Kuti András, Szalánczi Gergő

Csapatvezető:

Éliás Zsolt

Gratulálunk a dunaújvárosi csapatoknak!

Forrás: Dunaújvárosi Hírlap Kép: Kaminokupa